Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα με τελωνείο στα 32 (ή 36, δεν θυμάμαι). Επομένως είσαι σε περιοχή Σκρούτζ. Κανα χρόνο νωρίτερα, ένα Minix Neo U1 που πήρα (και που τώρα θα βγάλω σε αγγελία) πέρασε χωρίς πρόβλημα, και έτσι την πάτησα παραγγέλνοντας από Κίνα τώρα. Στο τέλος τέλος ένα ποντάρισμα είναι, μπορεί να κάτσει ή όχι. Αν δεν καίγεσαι χρονικά, αν σου κάτσει θα έχεις γλυτώσει 30 που δεν είναι αμελητέα. Αλλιώς θα σου έρθει πάνω κάτω στην ίδια τιμή αν την πατήσεις.

Btw, δοκίμασε και eBay U.K. ή .ie (Ιρλανδία), υπάρχει μια αγγλική αποθήκη που το έχει λίγο φθηνότερα. Και προσοχή, πάντα μιλάμε για το International version, όχι το side loaded κινέζικο!

Οκ ευχαριστώ, μπορείτε να βάλετε κάποιο Link για το International version Καθώς και κάποιο USB-to-Ethernet Που δουλεεύει ?

Δεν ξέρω τι να κάνω... Από Skroutz βγαίνει 110 και με ένα χρόνο εγγύηση ενώ από Gearbest 63 χωρίς εγγύηση και το ρίσκο του τελωνείου. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.. θα περιμένω μήπως και πέσει τουλάχιστον από Skroutz κάπου στα 90 . Να ρωτήσω επίσης, τι διαφορά έχει το κανονικό Mi 3 (2GB RAM) με το Mi 3S;

Δεν ξέρω τι να κάνω... Από Skroutz βγαίνει 110 και με ένα χρόνο εγγύηση ενώ από Gearbest 63 χωρίς εγγύηση και το ρίσκο του τελωνείου. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.. θα περιμένω μήπως και πέσει τουλάχιστον από Skroutz κάπου στα 90 . Να ρωτήσω επίσης, τι διαφορά έχει το κανονικό Mi 3 (2GB RAM) με το Mi 3S;

@pathfinder

http://www.ebay.de/itm/XIAOMI-MI-BOX-GLOBAL-TV-Box-Android-TV-QuadCore-2Ghz-2-8GB-4k-WIFI-BT-/332305759316?hash=item4d5ef77c54:g:9TIAAOSwa~hZajdJ

Οκ ευχαριστώ, μπορείτε να βάλετε κάποιο Link για το International version Καθώς και κάποιο USB-to-Ethernet Που δουλεεύει ?

Σορι για την καθυστερημένη απάντηση, δες εδώ: https://www.ebay.com/itm/302329497077

Για hub με Ethernet port δες τα plugable από το Amazon, αν και νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι που να δουλεύει κι από εδώ.

Σορι για την καθυστερημένη απάντηση, δες εδώ: https://www.ebay.com/itm/302329497077

Για hub με Ethernet port δες τα plugable από το Amazon, αν και νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι που να δουλεύει κι από εδώ.

Οπότε η International έκδοση έχει κωδικό : MDZ-16-AB, απο τι είδα. Το φθηνότερο αυτή την στιγμή το έχει στο skroutz 103 ευρω οπότε μάλλον θα προχωρήσω από εκεί. Ευχαριστώ για τις πληροφόριες.

Τα αξεσουάρ ήρθαν, τον player περιμένω ακόμη:furious3:

Last edited:
Παρέλαβα σήμερα από gearbest hk με αυστριακό ταχυδρομείο, 34,20 έξοδα τελωνείου, είχαν υπολογίσει στατιστική αξία 80 αντί για 60 που το αγόρασα.
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής, πέρασα κάποιες εφαρμογές μέσω usb, γιατί δεν μου τις έδινε το playstore (μεγάλη κοτσάνα αυτή της xiaomi), και μερικές από αυτές παίζουν με οριζόντιο προσανατολισμό δηλαδή στραμμένα κατά 90 μοίρες! Έχει αντιμετώπιση άλλος το ίδιο πρόβλημα; κάθε βοήθεια δεκτή,
ευχαριστώ.

ΑΝ κάποιος που έχει κάποιο ethernet adapter που του παίζει στο Mi Box είναι κοντά στην Νίκαια ή Καλλιθέα, θα με βοηθούσε να δοκιμάζαμε αν μπορώ τουλάχιστον να προχωρήσω το setup με τον adapter ώστε να δω αν έχει νόημα η αγορά του ή αν θα πρέπει να κάνω το mi box freezbee

Μια τελευταία προσπάθεια για το παραπάνω αλλιώς το αφήνω απο Σεπτέμβρη να το ρισκάρω και ότι βγει.....

Παρέλαβα σήμερα από gearbest hk με αυστριακό ταχυδρομείο, 34,20 έξοδα τελωνείου, είχαν υπολογίσει στατιστική αξία 80 αντί για 60 που το αγόρασα.
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής, πέρασα κάποιες εφαρμογές μέσω usb, γιατί δεν μου τις έδινε το playstore (μεγάλη κοτσάνα αυτή της xiaomi), και μερικές από αυτές παίζουν με οριζόντιο προσανατολισμό δηλαδή στραμμένα κατά 90 μοίρες! Έχει αντιμετώπιση άλλος το ίδιο πρόβλημα; κάθε βοήθεια δεκτή,
ευχαριστώ.

Ποια κοτσάνα της xiaomi? δεν πήρες android box αλλά android tv box. H google τα κόβει απ το play (άλλα λόγω ασυμβατότητας όπως και πχ αυτό για το οποίο απορείς και άλλα λόγω πολιτικής) και δεν έχει καμιά σχέση η xiaomi με αυτό.
Για αυτό που ρωτάς, υπάρχουν αρκετά, τσέκαρε πχ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.eyesfree.setorientation&hl=en (δεν το χω δοκιμάσει προσωπικά)

Μια τελευταία προσπάθεια για το παραπάνω αλλιώς το αφήνω απο Σεπτέμβρη να το ρισκάρω και ότι βγει.....

Επειδή φεύγω αύριο, αν θα προλάβω θα σου στείλω μήνυμα να σου δανείσω το δικό μου ethernet adapter.

Ευχαριστώ πολυ, δούλεψε η εφαρμογή που πρότεινες!
Ανεξάρτητα από το ποιος το κόβει είναι πρόβλημα να έχεις λειψό android.. κατά τ' αλλα, μια χαρά συσκευή είναι

Να σαι καλά... αν όμως φεύγεις, καθώς θα φύγω και εγώ κάποια στιγμή στα μέσα του μήνα και θα γυρίσω τέλος του μήνα, να μην στον στερήσω για όταν θα σου ρθει ο player και σε βάζω να με περιμένεις να γυρίσω... ευχαριστώ πολύ πάντως για την διάθεση για βοήθεια! (τόσοι έχουν πάρει εδώ μέσα όπως είδα κατά καιρούς, ο πρώτος που το πρότεινε είσαι..)

Ευχαριστώ πολυ, δούλεψε η εφαρμογή που πρότεινες!
Ανεξάρτητα από το ποιος το κόβει είναι πρόβλημα να έχεις λειψό android.. κατά τ' αλλα, μια χαρά συσκευή είναι

Δυστυχώς έτσι είναι το android tv.. αν βάλεις όμως κάτω τα θετικά του που είναι η σταθερότητα (και το λέω σαν κάποιος που έχει και τηλεόραση με android tv αλλά και Mi box όπως και έχω και κανονικό android box να συγκρίνω) είναι πολύ περισσότερα απ τα αρνητικά του που ξεπερνιούνται εύκολα αν χρειαστεί (ένα sideload και το έλυσες το πρόβλημα)
Hint... ο chrome πάντως μπαίνει στο Mi box απ το κανονικό play πχ απ το laptop σου και ας μην φαίνεται στο play του Player, όπως και το spmc πχ

Και εγώ εδώ και μια τριετία έχω android box και έχω βαρεθεί να αλλάζω ρομ και να ζω με τα bugs του, απλά όταν κάνεις την μετάβαση σε android TV box στην αρχή την ακούς! μέχρι να το στρώσεις και να το φέρεις στα μέτρα σου.

IMG_20170730_230814.jpg

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Nougat?
Μπορείς να δεις αν λειτουργεί το hd audio passthrough μετά το update?

Γιατί, δεν παίζει ήδη (με την marshmallow)?
Απ'ό,τι ξέρω η xiaomi έχει κάνει backport στο (6.0) firmware της τον αντίστοιχο κώδικα της amlogic απ'το 7.0 SDK για το hdaudio.

Πως μπορούμε κάνουμε cast από το κινητό στο xiaomi mi box χωρίς wifi router?

Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να έπαιρνα μαζί μου το mi box στις διακοπές και αφού έχω κατεβάσει στο κινητό μου μερικές ταινίες από το netflix, να τις έκανα cast από το κινητό στο mi box.

Με το WiFi hot spot στο κινητό δεν μου εμφανίζει το cast icon. Απλά μπορώ να έχω ίντερνετ στο mi box.. Αν έχουμε απεριόριστα δεδομένα και επαρκεί σήμα οκ, αλλά συνήθως δεν υπάρχει καλό σήμα..