Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πως μπορούμε;
Να έπαιρνα ενα φθηνό ρουτερ σαν αυτά της xiaomi;
Απλά εκεί που θα παω δεν έχει. Ίντερνετ οπότε το ρουτερ θα το είχα μόνο για να μπορέσω να κάνω cast αυτά που έχω αποθηκευμένα στο κινητό στο mi box.

Υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Εκτός από το προφανές, να έχω ενα usb δίσκο με ταινίες.

Πως μπορούμε;
Να έπαιρνα ενα φθηνό ρουτερ σαν αυτά της xiaomi;
Απλά εκεί που θα παω δεν έχει. Ίντερνετ οπότε το ρουτερ θα το είχα μόνο για να μπορέσω να κάνω cast αυτά που έχω αποθηκευμένα στο κινητό στο mi box.

Υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Εκτός από το προφανές, να έχω ενα usb δίσκο με ταινίες.

Internet δε χρειάζεται, έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το κινητό στο mi box μήπως το δει σαν εξωτερικό μέσω αποθήκευσης

Internet δε χρειάζεται, έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το κινητό στο mi box μήπως το δει σαν εξωτερικό μέσω αποθήκευσης
Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να λειτουργεί γιατί το netfix τα κρυπτογραφει για να γίνεται αναπαραγωγή μόνο από το netflix app. Άρα θελει να γίνει cast στο mi box.

Εκτός και αν υπάρχει κάποιο τρίτο app

Πάντως είναι ενδιαφέρον project για εκδρομές και εξοχικά, ουσιαστικά μόνο με το mi box και το netflix στο κινητό (και μάλιστα χωρίς χρήση ίντερνετ, αφού πρώτα κατεβάσουμε μερικές ταινίες στην sd card) μπορούμε να έχουμε αναπαραγωγή στην tv του ξενοδοχείου/σπιτιού.

Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να λειτουργεί γιατί το netfix τα κρυπτογραφει για να γίνεται αναπαραγωγή μόνο από το netflix app. Άρα θελει να γίνει cast στο mi box.

Εκτός και αν υπάρχει κάποιο τρίτο app

Πάντως είναι ενδιαφέρον project για εκδρομές και εξοχικά, ουσιαστικά μόνο με το mi box και το netflix στο κινητό (και μάλιστα χωρίς χρήση ίντερνετ, αφού πρώτα κατεβάσουμε μερικές ταινίες στην sd card) μπορούμε να έχουμε αναπαραγωγή στην tv του ξενοδοχείου/σπιτιού.

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-...02_11n-300Mbps-Wireless-Router-p-1022295.html αν το βρεις πουθενά, μπορεί να τροφοδοτηθεί και με power bank μέσω της micro USB θήρας
Edit: εδώ το έχει 19 δολάρια https://www.honorbuy.com/437-original-mi-wifi-nano.html

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-...02_11n-300Mbps-Wireless-Router-p-1022295.html αν το βρεις πουθενά, μπορεί να τροφοδοτηθεί και με power bank μέσω της micro USB θήρας
Edit: εδώ το έχει 19 δολάρια https://www.honorbuy.com/437-original-mi-wifi-nano.html
Ευχαριστώ είναι ακριβώς ότι ψάχνω.
Παίρνει ρεύμα από power bank οπότε δεν υπάρχει θέμα και αν ξεχάσουμε τον κινέζικο αντάπτορα.

Επειδή αρκετοί πουλάνε xiaomi αντιγραφές..
Το honorbuy είναι επίσημος πωλητής xiaomi? Είναι έμπιστο;

Διαφορετικά λεω να το πάρω απο αυτόν που έχει αρκετές πωλήσεις

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/171935523732

Ευχαριστώ είναι ακριβώς ότι ψάχνω.
Παίρνει ρεύμα από power bank οπότε δεν υπάρχει θέμα και αν ξεχάσουμε τον κινέζικο αντάπτορα.

Επειδή αρκετοί πουλάνε xiaomi αντιγραφές..
Το honorbuy είναι επίσημος πωλητής xiaomi? Είναι έμπιστο;

Διαφορετικά λεω να το πάρω απο αυτόν που έχει αρκετές πωλήσεις

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/171935523732

Δεν είναι επίσημος αλλά είναι έμπιστο, ποιο έμπιστο από πωλητή στο eBay, δεν νομίζω να υπάρχουν μαϊμού mi wifi nano

Δεν είναι επίσημος αλλά είναι έμπιστο, ποιο έμπιστο από πωλητή στο eBay, δεν νομίζω να υπάρχουν μαϊμού mi wifi nano
Υπάρχουν μαϊμού αν δεις σε κάποια στο ebay δεν αναφέρουν μάρκα αλλά generic.

Δοκίμασα και με δύο smartphone, το ένα hot spot στο οποίο συνδέεται το mi box και το άλλο κινητό που έχει αποθηκευμένες τις ταινίες του netflix.
Τώρα μου εμφανίζει το εικονίδιο cast αλλά στο mi box δεν στέλνει εικόνα και στο smartphone δεν κινείται η μπάρα του χρόνου. Μαλλον με Hotspot δεν μπορείς να μεταφέρεις αυτό τον όγκο δεδομένων. Εντωμεταξύ οι ταινίες έχουν πολυ διαφορετικό μέγεθος και ας είναι περίπου ίδιες σε διάρκεια.
cc83d36bb4da4d0142eea5e9baae0aaf.jpg

Εχω την εντυπωση οτι το cast δεν μπορει να δουλεψει με τον τροπο που θελει ο auteur. Ο auteur θελει να εχει κατεβασμενη ταινια στο netflix app και να την castαρει (χωρις χρηση data) στο chromecast (εδω mi box). Απο οτι ξερω, το cast λειτουργει με τον εξης τροπο, η συσκευη τηλεχειριστηριο στελνει "link" στη συσκευη player και η player αναλαμβανει να αναζητησει το υλικο στο ιντερνετ και να το αναπαραγει. Επομενως προϋποθετει ενεργη συνδεση ιντερνετ (wifi/3g κτλπ). Οπως το φανταζομαι ο μονος τροπος για να γινει αυτο που θελει ειναι με screen mirroring, μιας και αυτο βασιζεται στην απευθειας συνδεση του κινητου με την συσκευη player. Δεν ξερω ομως ποσο καλη θα ειναι η εμπειρια μιας και ισως υπαρχουν προβληματα "σπασιματος" βιντεο καθως και audio/video sync. Αλλη λυση (αλλα δεν ξερω αν κανει τιποτα κλειδωματα το netflix) θα ηταν (αν το κινητο το υποστηριζει) συνδεση usb -> hdmi. Εκει βεβαιως η συνδεση θα γινει απευθειας πανω στην τηλεοραση και το mi box δεν χρειαζεται καν.

Ενδιαφερον ειναι οτι το netflix app στα windows 10 υποστηριζει offline υλικο (οπως και στα τηλεφωνα/tablets), ενω η android tv app οχι.

Ναι αν υπήρχε η δυνατότητα offline υλικού στο Android tv (mi box) θα ήταν ιδανικό.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αυτές οι επιλογές πάντως δεν υπάρχουν στο xiaomi.
Θα ήταν ωραία να είχαμε voice search στο Netflix και φυσικά στο kodi
Από το xiaomi mi box είναι τα παραπάνω και φυσικά η φωνητική αναζήτηση περιλαμβάνει και το netflix.

Δεν ξερω για σας αλλα σε μενα με την τελευταια αναβαθμιση fw μου εχει κρασαρει το KODI δυο φορες...
Πριν ποτε δεν μου ειχε κανει το παραμικρο..
Εχει κανεις παρομοια συμπεριφορα?

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανένας αν είναι εφικτό με κάποιο τρόπο να συνδέσω το gamepad από XBOX 360 ή έστω του PS4 στο MiBox ασύρματα;

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανένας αν είναι εφικτό με κάποιο τρόπο να συνδέσω το gamepad από XBOX 360 ή έστω του PS4 στο MiBox ασύρματα;

Για Xbox 360 ασύρματο gamepad απλά έβαλα στη usb τον wirelles receiver και μόλις άνοιξα το χειριστήριο το είδε αμέσως το Mi Box. Έχω τον ασύρματο δέκτη επειδή συνδέω το gamepad στο PC.

Σε shield χρησιμοποίησα ασύρματο USB Xbox adaptor για pc και δούλεψε κανονικά με ασύρματο Xbox 360 controller

Μία ερώτηση παιδιά. Δεν μπορώ να βρω άκρη . Πώς μπορώ να αντιγράψω ένα κείμενο πχ από txt αρχείο και να κάνω επικόλληση κειμένου; Έχω τον es explorer αλλά δεν ξέρω πως. Θέλω να αντιγράψω μια διεύθυνση για iptv και να την περάσω στην εφαρμογή κ την έκανα χειροκίνητα να την γραψω. Ευχαριστώ

Βρε παιδιά πως περνάω την αναβάθμιση που υποτίθεται ότι έχει κατεβάσει;
Μου γράφει πως έγινε "λήψη και επαλήθευση" και μου δίνει επιλογή για "επανεκκίνηση και εγκατάσταση".
Κάνω κλικ σε αυτό μετρά 10 δευτερόλεπτα , αναφέρει πως κάνει "επανεκκίνηση τώρα" αλλά τελικά μετά από λίγο επανέρχεται στην πρώτη εικόνα ( δηλαδή εκεί που έλεγε "έγινε λήψη και επαλήθευση").

Δοκιμάζω να κάνω με το power button restart και όταν ανοίγει βρίσκομαι στα ίδια συν ότι μου έχει αλλάξει την ημερομηνία στον 2015.

Άλλα προβλήματα:
αλλαγή της ανάλυση στα 480p ( Όχι πάντα αλλά μετράω ως τώρα 5-6 φορές)
Η κίνηση στις ταινίες δεν είναι σωστή
Γελάστηκα στην αρχή.
Εφόσον δεν κλειδώνει στα 23.976 υπάρχει λοξυγγας.