Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μπαίνει αλλά θέλεις screen rotation application και mouse, εγώ από το remote δεν μπορώ να πατήσω play

Υπάρχει και έκδοση χωρίς να θες rotation και όσον αφορά το play το κόλπο είναι να πατάς στο κανάλι για να ανοίξει και όχι σε αυτό που θες να δεις

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να δούμε 4K μουντιάλ μέσω iPlayer (θελει vpn για αγγλική ip) του BBC στο xiaomi mi box?
το iPlayer app λογικά θα υπάρχει στο play store του xiaomi mi box.

https://www.avforums.com/news/bbc-to-show-29-world-cup-games-in-4k-hdr.14989

Έχεις λογαριασμό στο iplayer? Γιατί νομίζω ότι γίνεται μέσω vpn αλλά πρέπει να κάνεις login σε λογαριασμό, τουλάχιστον έτσι λέει εδώ
https://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/watch-iplayer-outside-uk-abroad-3634798/

Καλημέρα σε όλους, το boxακι μου κρασαρει συνέχεια στο Netflix, καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει???

Φαντάζομαι τα Βασικα τα εχεις δοκιμασει.
Επανεκκινηση .
Καθαρισμός μνήμης.
Απεγκατάσταση εφαρμογής και ξανά μανα εγκατάσταση..

Same Sh1t...Different Day

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά έχω εγκαταστήσει διαφορετικά apk και πάλι τίποτα.. '' Αυτη τη στιγμή αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. 'Αυτό το μήνυμα βγάζει...

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά και εχω εγκαταστήσει διαφορετικές εκδόσεις apk και πάλι τίποτα...

Μια ερώτηση για λογαριασμό φίλου που το έχει εδω και κανένα μήνα. Στην αναπαραγωγή netflix η εικόνα κατά διαστήματα του κάνει κάποια σπασίματα στιγμιαία ένα πράγμα σαν να χάνει frames, αντιθέτως στο ps4 στην ίδια σύνδεση δουλεύει ρολόι. Τι μπορεί να φταίει ???????

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά έχω εγκαταστήσει διαφορετικά apk και πάλι τίποτα.. '' Αυτη τη στιγμή αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. 'Αυτό το μήνυμα βγάζει...
Εμένα στρώνει βγαίνοντας από την εφαρμογή και βάζοντας από την αρχή κωδικούς

Same Sh1t... Different Day

Τι έκδοση λειτουργικού εχετε... Σε εμένα παίζει απροβληματιστα

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Στο μηχανάκι εμένα δεν μου βγάζει ενημέρωση

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Φαντάζομαι ότι το auto framerate δεν παίζει και σε εσάς...

Νομιζω πως ουτε θα επρεπε να παιζει, και ουτε επαιζε η ΜΜ εκδοση.
Με DRM licensing ολα κομπλε? Netflix και σια?

Τελος, HD Audio περνάει κανονικά η εχεις γινει καμμια χαζομαρα?