Και εγώ πραγματικά θα ήθελα να γυρίσω πίσω αλλά δεν ξέρω πως γίνεται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι το kodi δε μπαινει στα αρχεια του εξωτερικου μου σκληρου...δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι που εβαλα το παλιοορεο!Από ότι παρακολουθώ και στο Fb προς το παρόν δεν φαίνεται να γίνεται η επιστροφή
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πραγματικά ρωτάω τι προσφέρει.
Και άντε,πες ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν θα τα φτιάξουν,όμως αναβαθμίζοντας ένα λειτουργικό ή μια συσκευή σαν κατασκευαστής,γράφεις ότι κάτι προσφέρει αυτή η αναβάθμιση.
Η συγκεκριμένη τι υποτίθεται ότι θα προσέφερε;
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι το kodi δε μπαινει στα αρχεια του εξωτερικου μου σκληρου...δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι που εβαλα το παλιοορεο!![]()
Μόλις τώρα διάβασα σε ξένο γλώσσα φόρουμ,ότι μετά την αναβάθμιση δε διαβάζει Ntfs,οπότε γι αυτό δεν διαβάζει τον σκληρό σου,γιατί όλοι σχεδόν έχουν Ntfs κωδικοποίηση
Αυτό πάντως θεωρώ ότι διορθώνεται εύκολα αν δώσουν αναβάθμιση
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Σοβαρα? στειλε μου σε παρακαλω ενα λινκ απο το συγκεκριμενο φορυμ ωστε να τσεκαρω τα νεα του...ειναι σοβαροτατο θεμα φυσικα.
Την έβαλα, μια χαρά όλα... Είχα θέμα μόνο με το usb to ethernet αντάπτορα μιας και το WiFi έχει παραδώσει πνεύμα από το προηγούμενο καλοκαίρι... Όσοι έχετε θέμα όπως και ο φίλος με τον σκληρό δίσκο πηγαίνετε στο developer Menu και αλλάξτε το usb από charging σε mtp.... Θα στο αναγνωρίσει μια χαρά το hdd
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Στα settings θα δεις developer.. Η για προγραμματιστεί αν έχεις ελληνικά.. Αν δεν το βλέπεις πήγαινε στο about και κάνε συνέχεια κλικ με το κεντρικό κουτί στην έκδοση της rom μέχρι να σου εμφανίσει μύνημα ότι είσαι developer
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.