Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Και εγώ πραγματικά θα ήθελα να γυρίσω πίσω αλλά δεν ξέρω πως γίνεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι παρακολουθώ και στο Fb προς το παρόν δεν φαίνεται να γίνεται η επιστροφή

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Από ότι παρακολουθώ και στο Fb προς το παρόν δεν φαίνεται να γίνεται η επιστροφή

Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι το kodi δε μπαινει στα αρχεια του εξωτερικου μου σκληρου...δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι που εβαλα το παλιοορεο! :(

Πραγματικά ρωτάω τι προσφέρει.
Και άντε,πες ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν θα τα φτιάξουν,όμως αναβαθμίζοντας ένα λειτουργικό ή μια συσκευή σαν κατασκευαστής,γράφεις ότι κάτι προσφέρει αυτή η αναβάθμιση.
Η συγκεκριμένη τι υποτίθεται ότι θα προσέφερε;

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πραγματικά ρωτάω τι προσφέρει.
Και άντε,πες ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν θα τα φτιάξουν,όμως αναβαθμίζοντας ένα λειτουργικό ή μια συσκευή σαν κατασκευαστής,γράφεις ότι κάτι προσφέρει αυτή η αναβάθμιση.
Η συγκεκριμένη τι υποτίθεται ότι θα προσέφερε;

copy και delete files απο εξωτερικους δισκους,hdr,συμβατοτητα με apps.....ομως τα μειον ειναι περοσσοτερα...το ειδαμε και στα κινητα!

Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι το kodi δε μπαινει στα αρχεια του εξωτερικου μου σκληρου...δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι που εβαλα το παλιοορεο! :(

Μόλις τώρα διάβασα σε ξένο γλώσσα φόρουμ,ότι μετά την αναβάθμιση δε διαβάζει Ntfs,οπότε γι αυτό δεν διαβάζει τον σκληρό σου,γιατί όλοι σχεδόν έχουν Ntfs κωδικοποίηση
Αυτό πάντως θεωρώ ότι διορθώνεται εύκολα αν δώσουν αναβάθμιση

Μόλις τώρα διάβασα σε ξένο γλώσσα φόρουμ,ότι μετά την αναβάθμιση δε διαβάζει Ntfs,οπότε γι αυτό δεν διαβάζει τον σκληρό σου,γιατί όλοι σχεδόν έχουν Ntfs κωδικοποίηση
Αυτό πάντως θεωρώ ότι διορθώνεται εύκολα αν δώσουν αναβάθμιση

Σοβαρα? στειλε μου σε παρακαλω ενα λινκ απο το συγκεκριμενο φορυμ ωστε να τσεκαρω τα νεα του...ειναι σοβαροτατο θεμα φυσικα.

Σοβαρα? στειλε μου σε παρακαλω ενα λινκ απο το συγκεκριμενο φορυμ ωστε να τσεκαρω τα νεα του...ειναι σοβαροτατο θεμα φυσικα.

Είναι το επίσημο της xiaomi υπάρχει και το Tapatalk
https://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-mdz-16-ab-oreo-update-build-2116-received.44396/
Διάβασε τις τελευταίες σελίδες

Κάνοντας και εγώ την αναβάθμιση διαπιστωσα πως έχει το θεμα με σκληρους και φλασακια...Αυτο που με προβληματίζει είναι πως τα εχω σε συστημα αρχειων exFat και οχι NTFS .Ναι μεν τα αναγνωρίζει(και αυτο πλεον φαινεται και στην αρχικη οθονη του box) αλλά τα αντιμετωπιζει σαν να μην βρισκει την διαδρόμη ,δοκιμασα σε kodi,mx player,es manager..
Αλλά τιποτα.Επίσης σε airmouse διαπιστωσα προβλημα με το home button που πλεον δεν γυριζει στην προηγουμενη οθονη (το χειριστηριο της Xiaomi δεν το εχει παντως αυτο το θεμα)

Την έβαλα, μια χαρά όλα... Είχα θέμα μόνο με το usb to ethernet αντάπτορα μιας και το WiFi έχει παραδώσει πνεύμα από το προηγούμενο καλοκαίρι... Όσοι έχετε θέμα όπως και ο φίλος με τον σκληρό δίσκο πηγαίνετε στο developer Menu και αλλάξτε το usb από charging σε mtp.... Θα στο αναγνωρίσει μια χαρά το hdd

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Την έβαλα, μια χαρά όλα... Είχα θέμα μόνο με το usb to ethernet αντάπτορα μιας και το WiFi έχει παραδώσει πνεύμα από το προηγούμενο καλοκαίρι... Όσοι έχετε θέμα όπως και ο φίλος με τον σκληρό δίσκο πηγαίνετε στο developer Menu και αλλάξτε το usb από charging σε mtp.... Θα στο αναγνωρίσει μια χαρά το hdd

Μπορεις να το εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα;Που ειναι αυτο το μενου;

Στα settings θα δεις developer.. Η για προγραμματιστεί αν έχεις ελληνικά.. Αν δεν το βλέπεις πήγαινε στο about και κάνε συνέχεια κλικ με το κεντρικό κουτί στην έκδοση της rom μέχρι να σου εμφανίσει μύνημα ότι είσαι developer

Στα settings θα δεις developer.. Η για προγραμματιστεί αν έχεις ελληνικά.. Αν δεν το βλέπεις πήγαινε στο about και κάνε συνέχεια κλικ με το κεντρικό κουτί στην έκδοση της rom μέχρι να σου εμφανίσει μύνημα ότι είσαι developer

Α οκ το βρηκα αυτο που λες αυτο ηταν η προεπιλογη σε εμενα mtp(πρωτοκολο μεταφορας πολυμεσων) ωστοσο και παλι δεν παιζει....Βασικα και τα αλλα που δοκιμασα midi,ptp ουτε αυτα λυνουν το προβλημα σε εμενα...

Εμένα ήταν charging... Δες σε αυτό το μενού μήπως είναι ενεργόποιημενο το debug mode

Μολις ετοιμαζόμουν να γράψω post για το συγκεκριμένο...Μου αρέσει που περιμέναμε και hdr..

....Παρολο το hard reset που του εκανα...οσο μπαινουν εφαρμογες τοσο σερνεται το μηχανηματακι...και εχω και την εντυπωση οτι σερνεται και το wifi....Ελπιζω συντομα να υπαρξει καποιο patch ή η δυνατοτητα για downgrade....αλλιως με βλεπω να πηγαινω να αγοραζω καποιο αλλο mi box!

Με το wifi όντως κάτι παίζει, γιατί χτες μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο.