Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σας βλεπω να ακουτε Oreo και να τρεχετε μιλια μακρυα...:BDBDG54:
Τι θελατε και μπλεξατε?
Παλαιοτερα που το ειχα το downgrade δεν ηταν απλη υποθεση, ηθελε μια διαδικασια, χωρια που υπηρχε και ο κινδυνος να χαθει το DRM.
Ελπιζω να δωθει επισημη λυση και λυθουν συντομα τα προβληματα σας...
Το update ειναι official? (ηρθε και σε αυτους που ειχαν την 6 ?)

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σας βλεπω να ακουτε Oreo και να τρεχετε μιλια μακρυα...:BDBDG54:
Τι θελατε και μπλεξατε?
Παλαιοτερα που το ειχα το downgrade δεν ηταν απλη υποθεση, ηθελε μια διαδικασια, χωρια που υπηρχε και ο κινδυνος να χαθει το DRM.
Ελπιζω να δωθει επισημη λυση και λυθουν συντομα τα προβληματα σας...
Το update ειναι official? (ηρθε και σε αυτους που ειχαν την 6 ?)

official

Λοιπόν να κάτι νέο... Αν επιλέξουμε στο sound settings το surround από auto σε always στο Netflix εμφανίζει πλέον το 5. 1 δοκίμασα πάντως και ενώ παίζει κανονικά εικόνα δεν βγάζει ήχο ούτε η τηλεόραση ούτε ο ενισχυτής μου με οπτική... Όταν βάλω audio extractor αν επιλέξω στον extractor 2.0 ή 5.1 τότε μου πετάει error το Netflix 5.2.5

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εμενα αν αφαιρέσεις αυτό που περιέγραψα πριν με το 5.1 είναι το μόνο που αντιμετωπίζω... Επίσης ανακάλυψα ότι παρόλο που έχω full HD τηλεόραση, στο YouTube μου εμφανίζει αναλύσεις μέχρι 4κ πλέον και παίζει νερό πριν το update δεν μου τις εμφάνιζε σαν επιλογή...

Από χθες κι εμένα στο νετφλιξ κάνει τα σπασίματα που έχουν αναφερθεί. Χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε έκδοση λειτουργικού ούτε σε έκδοση εφαρμογής.

Same Sh1t... Different Day

Λοιπον παιδες....τα threads του εξωτερικου εχουν γεμισει με τα θεματα που εχει πλεον το mi box....ειναι πααααααρα πολλα! Εγω απο χθες αισθανομαι σα να εχω ενα εντελως διαφορετικο android box( μπακατελα φυσικα!). Οι εφαρμογες σερνονται, το νετ σερνεται,οι σκληροι δεν αναγνωριζονται απο αρκετα app,το ποντικι προβλημα, το gamepad προβλημα.....ειναι ατελειωτα!!!! Λυση αποκλειετε να δωσουν σε τοσα πολλα θεματα...μονο ενα downgrade( safe) σε android 6 σωζει τη κατασταση πλεον ή η αγορα ενος νεου mi box( με android6). Εχω χαλαστει παρα πολυ :(

Εγώ προσωπικά είχα κάνει update σε nougat beta και είχα αυτά τα θέματα που λέτε.. Έκανα downgrade σε mm με τον οδηγό ενός Μαλαισίανου και έστρωσε όλα... Χτες έκανα το update στο oreo και είναι όλα κομπλέ... Δοκιμάσατε να κάνε clean install?

Εγώ προσωπικά είχα κάνει update σε nougat beta και είχα αυτά τα θέματα που λέτε.. Έκανα downgrade σε mm με τον οδηγό ενός Μαλαισίανου και έστρωσε όλα... Χτες έκανα το update στο oreo και είναι όλα κομπλέ... Δοκιμάσατε να κάνε clean install?

ναι, εκανα factory reset,δεν αλλαξε τιποτα. Δε ξερω τι χρηση κανεις στο mi box....εγω μεχρι και world of tanks επαιζα και πλεον φυσικα δε το παιζει!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με pad, mouse κλπ. Επίσης με τα apps, καλό είναι να κάνετε clean cache σε όλες όσες παρουσιάζουν πρόβλημα.

Από χθες κι εμένα στο νετφλιξ κάνει τα σπασίματα που έχουν αναφερθεί. Χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε έκδοση λειτουργικού ούτε σε έκδοση εφαρμογής.

Αστα φιλε, εχω τρελαθει....παμε για μια 100αρα να παρουμε καινουργιο mi box! Μας το χαλασαν!

εξαρτατε σε ποσες εφαρμογες εκανες "τσεκ"....εκατονταδες μιλανε για προβληματα με mouse και ακομα δεν εχει περασει ουτε ενα 24ωρο που βγηκε το ορεο.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με pad, mouse κλπ. Επίσης με τα apps, καλό είναι να κάνετε clean cache σε όλες όσες παρουσιάζουν πρόβλημα.

εξαρτατε σε ποσες εφαρμογες εκανες "τσεκ"....εκατονταδες μιλανε για προβληματα με mouse και ακομα δεν εχει περασει ουτε ενα 24ωρο που βγηκε το ορεο.

Δεν έκανα ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα. Απλά άρχισε τις διακοπές. Όλα τα έχω στο χειροκίνητο και δεν κάνω ποτέ αναβάθμιση χωρίς να διαβάσω feedback.. Η σύνδεση μου δεν έχει καμία διαφορά με προχθές που δούλευε ρολόι.

Δεν έκανα ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα. Απλά άρχισε τις διακοπές. Όλα τα έχω στο χειροκίνητο και δεν κάνω ποτέ αναβάθμιση χωρίς να διαβάσω feedback.. Η σύνδεση μου δεν έχει καμία διαφορά με προχθές που δούλευε ρολόι.

λογικο αφου δεν εκανες update :) ( εννοεις οτι χωρις αναβαθμιση σου κανει διακοπες? σε τι?)

Χρηση Netflix, spmc και YouTube... Μήπως δεν είναι θέμα box αλλά εφαρμογων που δεν είναι έτοιμες για Android TV oreo?

Λυση εγω με τους σκληρους δεν μπορεσα να βρω προς το παρων ουτε αυτο που ειπε εχθες ο φιλος επιασε...Φαινονται τα στικακια σαν να ειναι χωρις περιεχομενο ή τελοσπαντων δεν φαινονται οι διαδρομες.Και στο vlc κανει σαρωση αλλα δεν βρισκει το περιεχομενο τους.Σκεφτηκα να κανω factory reset αλλα λεω μετα θα μπλεξω χειροτερα μιας και πολλες εφαρμογες τις εχω στα εν λογω φλασακια και ειναι για sideload.Οποτε προς το παρων δεν κανω για να μην μεινω μονο με youtube...Δηλαδη τι φαση;Ειδαν εκει στην εταιρια οτι αυτη η εκδοση δημιουργει τοσα προβληματα και ειπαν να την εκδοσουν;Τι να το κανω που εξοικονομει ραμ η καινουργια εκδοση οταν δεν μπορω να παιξω μια ταινια απο τον σκληρο μου;