Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

λογικο αφου δεν εκανες update :) ( εννοεις οτι χωρις αναβαθμιση σου κανει διακοπες? σε τι?)
Στο νετφλιξ που ανέφερε και κάποιος άλλος χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση ούτε στο κουτί ούτε στην εφαρμογή.

Same Sh1t... Different Day

Επιβεβαίωνω κι εγώ ότι kodi ,SPMC δεν βλέπουν ntfs..ακόμα πιο ωραίο είναι ότι κάνοντας eject το σκληρό έκανε..reboot το Xiaomi!!Υπέροχη αναβάθμιση!Ευτυχώς έχω κρατήσει το παλιό καλό Wdtv livehub και κάνω τη δουλειά μου.

Λυση εγω με τους σκληρους δεν μπορεσα να βρω προς το παρων ουτε αυτο που ειπε εχθες ο φιλος επιασε...Φαινονται τα στικακια σαν να ειναι χωρις περιεχομενο ή τελοσπαντων δεν φαινονται οι διαδρομες.Και στο vlc κανει σαρωση αλλα δεν βρισκει το περιεχομενο τους.Σκεφτηκα να κανω factory reset αλλα λεω μετα θα μπλεξω χειροτερα μιας και πολλες εφαρμογες τις εχω στα εν λογω φλασακια και ειναι για sideload.Οποτε προς το παρων δεν κανω για να μην μεινω μονο με youtube...Δηλαδη τι φαση;Ειδαν εκει στην εταιρια οτι αυτη η εκδοση δημιουργει τοσα προβληματα και ειπαν να την εκδοσουν;Τι να το κανω που εξοικονομει ραμ η καινουργια εκδοση οταν δεν μπορω να παιξω μια ταινια απο τον σκληρο μου;

Εχω κανει factory reset....κανενα αποτελεσμα.

Λοιπον ψαχνοντας το λιγο και για να δωσω μια εστω προσωρινη λυση...Μιας και ψαχτηκα με σκληρους και player.Vlc με ntfs παιζουν απο οτι φαινεται κανονικα..Στο kodi παρατηρησα οτι αναγνωριζει κανονικα FAT32

Βρήκα ένα σημαντικό μείον. Δεν παίζει το δίκτυο ενσύρματα με usb->ethernet adapter. Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο που έχω αλλά με το ΜΜ έπαιζε. Σπαστικό καθώς βαριά αρχεία σε kodi δεν παίζονται με το WiFi.

Μια χαρά όλα δηλαδή.... Άλλη μια αναβάθμιση για βραβείο..

Βρήκα ένα σημαντικό μείον. Δεν παίζει το δίκτυο ενσύρματα με usb->ethernet adapter. Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο που έχω αλλά με το ΜΜ έπαιζε. Σπαστικό καθώς βαριά αρχεία σε kodi δεν παίζονται με το WiFi.
Το είχα κι εγώ αυτό το θεμα..θελει να πας στο developer Menu στα settings και να πας να αλλάξεις το usb από charging σε mtp....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το είχα κι εγώ αυτό το θεμα..θελει να πας στο developer Menu στα settings και να πας να αλλάξεις το usb από charging σε mtp....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Με τη διαδικασία που αναφέρεις εδώ να υποθέσω;

Εγώ περίμενα χειρότερα και πιστεύω ότι με το επόμενο update θα είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του.
Ένα θετικό, που δεν ξέρω αν έχει σχέση με το oreo ή την Amazon, η εφαρμογή prime video που ποσταρε κάποιος στο Kodi forum https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=275083&page=147 παίζει μια χαρά.

Οι ρυθμισεις ηχου που εχουν προσθεσει για dolby,line -RF ξερει κανεις τι κανουν?εχουν βαλει και dynamic range control για dts σε βηματα.

Περα απο kodi και spmc εχει καποιος καταφερει σε αλλο player να εχει dts master hd-true hd? Εχω δοκιμασει οτι player υπαρχει αλλα μονο kodi και spmc μου δινουν dts-hd,dolby true hd.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μια ερώτηση για λογαριασμό φίλου που το έχει εδω και κανένα μήνα. Στην αναπαραγωγή netflix η εικόνα κατά διαστήματα του κάνει κάποια σπασίματα στιγμιαία ένα πράγμα σαν να χάνει frames, αντιθέτως στο ps4 στην ίδια σύνδεση δουλεύει ρολόι. Τι μπορεί να φταίει ???????
Σε μένα διορθώθηκε αλλάζοντας την ανάλυση του mibox από 1080p 24 hz που το είχα σε 1080p 60 hz και πάλι πίσω στα 24hz. Με μια επανεκκίνηση σε κάθε αλλαγή.