Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το auto frame rate από ότι καταλαβαίνω δεν το υποστηρίζει το Kodi. Τουλάχιστο από ένα post στο forum της xiaomi αν και δεν είναι ξεκάθαρο. Από ότι μπορώ να καταλάβω και να υποθέσω, πρέπει να το υποστηρίξει το Kodi για S905X-H Oreo core.

Εσείς που πήρατε oreo τι φόραγατε πριν mm ή nougat.?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ωραία... Αντε να πάω σπίτι να κάνω το update

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Κάτσε να δούμε τι θα πουν και τα παιδιά που την έκαναν.. Μπορεί να παίζει κανένας σοβαρό μπαγκ..

Same Sh1t... Different Day

Παιδες παιζουν διαφορα ασχημα προς το παρον....σερνεται( διορθωνεται με hard reset), εφαρμογες δε λειτουργουν και το σοβαροτερο για μενα δε μου αναγνωριζει το kodi και το spmc τον wd εξωτερικο σκληρο και δε μπορω να παιξω πλεον ταινιες με dts master-true hd....ψαχνω λυσεις αλλα αν υπηρχε η δυνατοτητα για downgrade θα την εκανα αμεσα!

Παιδες παιζουν διαφορα ασχημα προς το παρον....σερνεται( διορθωνεται με hard reset), εφαρμογες δε λειτουργουν και το σοβαροτερο για μενα δε μου αναγνωριζει το kodi και το spmc τον wd εξωτερικο σκληρο και δε μπορω να παιξω πλεον ταινιες με dts master-true hd....ψαχνω λυσεις αλλα αν υπηρχε η δυνατοτητα για downgrade θα την εκανα αμεσα!

Σε ευχαριστούμε για το feedback.
Η αναβαθμιση απο την 6 στην 8 ειναι μεγάλη. Με factory reset δεν έστρωσε?
Τι εννοεις δεν σου παιζουν οι ταινιες με hd audio? Δεν παιζουν καν οι ταινιες η δεν περνάει το HD Audio ?

Σε ευχαριστούμε για το feedback.
Η αναβαθμιση απο την 6 στην 8 ειναι μεγάλη. Με factory reset δεν έστρωσε?
Τι εννοεις δεν σου παιζουν οι ταινιες με hd audio? Δεν παιζουν καν οι ταινιες η δεν περνάει το HD Audio ?

Τωρα ειμαι στο factory reset...παιρνει πολυ ωρα, ακομα wiping κανει....Δεν μου αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο το kodi και το spmc. Αυτα τα 2 app ηταν τα μονο που μου εδιναν σε mkv ταινιες ηχο dts master και true hd. Προς το παρον δε μπορω να τσεκαρω γιατι ενω αναγνωριζει το σκληρο( kodi) οταν παταω να μπω στο directry δε μπαινει και μου βγαζει μηνυμα "wrong path"...το ψαχνω ακομα στο google

Netflix και Kodi σε μένα μια χαρά, δεν έχω δει κάποια καθυστέρηση.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Παιδια , οποιος εβαλε το oreo και εχει εξωτερικο σκληρο και kodi ή spmc ας μου πει αν ο σκληρος του λειτουργει κανονικα. Εμενα αναγνωριζεται αλλα μολις παταω για να μπω στα αρχεια μου βγαζει μηνυμα : path not found or invalid

Φτου φτου φτου. WWE Network κομπλέ (για DRM αυτό), DTS-HD και TrueHD κομπλέ στο Kodi (μέσω δικτύου), μένει να δούμε αν λείπει η υλοποίηση για συνδυασμό SoC/OS version για το auto frame rate. Για το θέμα του ήχου, κοιτάχτε τα audio settings του Android. Δεν χρειάζεται πανικός. Κοιτάμε τα settings ένα-ένα.

Έκανες τελικά reset?

Ναι....αλλα παλι δε μου αναγνωριζει σκληρο το kodi....Τα υπολοιπα λειτουργουν οκ, αλλα χωρις σκληρο στο kodi δε μπορω να τσεκαρω ακομα τα hd format στον ηχο( netflix ειναι οκ παντως με dd+). Επισης ακομα δεν εχω βαλει οσα app ειχα παλια....οποτε δε ξερω πως θα λειτουργει με πολλα app.

Αν εχεις εξωτερκο σκληρο μπορεις να κανεις μια δοκιμη να τον συνδεσεις στο kodi και να δεις αν μπαινει στα files του? Στον Vertical πηγαινε το μηνυμα!

Εμένα σε πολλές εφαρμογές που πριν έβλεπα κανονικά τώρα χάνει frames και κάνει κολλήματα στην εικόνα κυρίως iptv!κατα τ άλλα νεφλιξ μια χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk