Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Με usb to ethernet adaptor, επηρεαζεται αρνητικα κατι ?
(δεν εχω επαρκες wifi στον χωρο που θελω να το βαλω)

Με usb to ethernet adaptor, επηρεαζεται αρνητικα κατι ?
(δεν εχω επαρκες wifi στον χωρο που θελω να το βαλω)

Καταλαμβάνεται απλά η μοναδική usb του μηχανήματος, οπότε θα πρέπει να προσθέσεις και κάποιο hub...

Το οποιο επηρεαζει αρνητικα κατι ?

Η μονο χρηση που το θελω ειναι να το κοτσαρω στην TV (μεσω av receiver) για θεαση netflix.
(απο το usb διαβαζει και εξωτερικο δισκο?)

Το οποιο επηρεαζει αρνητικα κατι ?

Η μονο χρηση που το θελω ειναι να το κοτσαρω στην TV (μεσω av receiver) για θεαση netflix.
(απο το usb διαβαζει και εξωτερικο δισκο?)
Εχει μια θυρα usb οποτε αν δε βαλεις hub δε θα την εχεις διαθεσιμη ουτε για να βαλεις εξωτερικο δισκο ουτε για να βαλεις usb πληκτρολογιο/Mouse αν θες ή οτιδηποτε αλλο χρειαστεις. Δε σε επηρεαζει σε κατι αλλο

Καλησπέρα παιδιά,Μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές.Κατέβασα το es file πήγα δίκτυο Dropbox και μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης σε όλες τις εφαρμογές.Τι να κάνω?

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να υπενθυμίσω ότι όσοι έχουν κινητό cosmote κινητό μπορούν να ενεργοποιήσουν το κανάλι xmas. Το xiaomi υποστηρίζει cosmote tv αρκεί να περαστεί το apk χειροκίνητα.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αντι του sideload launcher δοκιμαστε το TV App Repo. Βαζει κανονικα τα app στη home screen!

Να ρωτησε και κάτι... Στο Kodi το Volume σας δουλευει απο το remote control?

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αντι του sideload launcher δοκιμαστε το TV App Repo. Βαζει κανονικα τα app στη home screen!

Να ρωτησε και κάτι... Στο Kodi το Volume σας δουλευει απο το remote control?

Γιατί να μην δουλεύει? Εκτός και αν έχεις ενεργοποιήσει το passthrough οπότε σε αρχεία με dd, dts...... δεν θα κάνει τίποτα και θα τον ελέγχεις από τον ενισχυτή, μάλιστα εμφανίζεται σχετικό μήνυμα αν δοκιμάσεις από το τηλεκοντρολ

Σε ενισχυτη το εχω συνδεση με spdif. Δειχνει η μπαρα να μειώνεται αλλα δεν πεφτει η ενταση. Ενω με το Kore που εχω στο κινητο μειώνει την ένταση κανονικα

Σε ενισχυτη το εχω συνδεση με spdif. Δειχνει η μπαρα να μειώνεται αλλα δεν πεφτει η ενταση. Ενω με το Kore που εχω στο κινητο μειώνει την ένταση κανονικα

Με το kore μειώνεις την ένταση στο kodi όχι στο box, αν το αρχείο έχει στερεό ή pcm ήχο νομίζω θα έπρεπε να μειώνεται και στο box

Καλησπέρα παιδιά,Μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές.Κατέβασα το es file πήγα δίκτυο Dropbox και μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης σε όλες τις εφαρμογές.Τι να κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά να είστε καλά!

Ωραια, ευχαριστω.

Το αγοραζω δλδ ε? :D

Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα με την κίνηση...

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για youtube και κάποιες ταινίες που έχω σε κόπιες 24Hz... :p

Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα με την κίνηση...

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για youtube και κάποιες ταινίες που έχω σε κόπιες 24Hz... :p

Μονο youtube, netflix, mubi, γενικά σαν streamer και με το voice search και το ευχρηστο χειριστήριο, ειναι καταπληκτικό!

σαν media player δεν ασχολήθηκα ποτέ, βαριεμαι τις εγκαταστασεις, ρυθμισεις kodi (ασε που δεν υποστηρίζει full bluray menu),
δεν εχει autoframe και φυσικά θα παιζει σαφώς χειρότερα απο όλα τα παλιά sigma chip media player.
για video/media, με ενα παλίο dune/popcorn με sigma chip εισαι οκ, εκτος και αν θέλεις 4k οπου θα πρεπει να πας στα καινούργια μοντέλα.

Last edited:
Πάντως για usb to ethernet adapter υπάρχει και η λύση του επίσημου αντάπτορα της xiaomi με κοστος αν θυμάμαι καλά κάπου στα 8 .

Από aliexpress μόνο το εχω βρει. Τωρα που κοίταξα είναι στα 8,5 περίπου.

Αν κάποιος παραγγέλνει για πρώτη φορά από εκεί, με την έκπτωση που του δίνει για τη πρώτη αγορά, έρχεται κάπου στα 5 .

Βέβαια το πότε θα έρθει είναι ένα άλλο θέμα!