Με usb to ethernet adaptor, επηρεαζεται αρνητικα κατι ?
(δεν εχω επαρκες wifi στον χωρο που θελω να το βαλω)
Εχει μια θυρα usb οποτε αν δε βαλεις hub δε θα την εχεις διαθεσιμη ουτε για να βαλεις εξωτερικο δισκο ουτε για να βαλεις usb πληκτρολογιο/Mouse αν θες ή οτιδηποτε αλλο χρειαστεις. Δε σε επηρεαζει σε κατι αλλοΤο οποιο επηρεαζει αρνητικα κατι ?
Η μονο χρηση που το θελω ειναι να το κοτσαρω στην TV (μεσω av receiver) για θεαση netflix.
(απο το usb διαβαζει και εξωτερικο δισκο?)
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αντι του sideload launcher δοκιμαστε το TV App Repo. Βαζει κανονικα τα app στη home screen!
Να ρωτησε και κάτι... Στο Kodi το Volume σας δουλευει απο το remote control?
Σε ενισχυτη το εχω συνδεση με spdif. Δειχνει η μπαρα να μειώνεται αλλα δεν πεφτει η ενταση. Ενω με το Kore που εχω στο κινητο μειώνει την ένταση κανονικα
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά να είστε καλά!Καλησπέρα παιδιά,Μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές.Κατέβασα το es file πήγα δίκτυο Dropbox και μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης σε όλες τις εφαρμογές.Τι να κάνω?
Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια, ευχαριστω.
Το αγοραζω δλδ ε?![]()
Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα με την κίνηση...
Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για youtube και κάποιες ταινίες που έχω σε κόπιες 24Hz...![]()
Πάντως για usb to ethernet adapter υπάρχει και η λύση του επίσημου αντάπτορα της xiaomi με κοστος αν θυμάμαι καλά κάπου στα 8 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.