Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Και θα το παλεύουν ακόμη ,εδώ ολόκληρη oppo το πάλεψε και δεν μιλάω για την εικόνα για το λογισμικό της και έκλεισε .
Η ψαλίδα έκλεισε στα κινητά και όχι στην πλατφόρμα Apple TV με Android tv.
Πληροφοριακά το mi box δοκιμάστηκε στην τηλεόραση του αδελφού μου που είναι 4K και είναι δικό του ,περιττό να σου πω πως παίζει το Apple TV σε Netflix και ας είναι προηγούμενης γενιάς .
Ξεχνάς ότι έχω προβολέα και η εικόνα είναι αποκαλυπτική στις μεγάλες ίντσες και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως το έγραψα .

Συμβουλή ...Αν θες να ακούσεις μην μπαίνεις στο marketing του 4Κ έχει πολλά πράγματα να επιλύσει όπως αυτού του καταπληκτικού HDR.
Περιττό όμως να σου πω ότι η τηλεόραση μου παίζει καλύτερα από ότι του αδελφού μου που είναι 4Κ .
Άλλο oled lg 4Κ και άλλο oled Sony με καλύτερο επεξεργαστή .
Άλλο lg 4K και άλλο sony 1080p με επεξεργαστή X-reality pro .

Μιας και ανέφερες Δημήτρη για τα αρχεία 4K εδώ δεν κατάφερε να παίξει αρχείο 1080 P κοντά στα 17 GB.

Μιας και ανέφερες Δημήτρη για τα αρχεία 4K εδώ δεν κατάφερε να παίξει αρχείο 1080 P κοντά στα 17 GB.

στο Mi που εχω στο δωματιο,οτι του εδωσα το επαιξε.σκαλωσε σε αρχεια 4Κ 25gb και ανω(μεσω Usb).κατι βεβαια που στο δωματιο δεν με πολυ-ενδιαφερει.
το zidoo δεν εχει πουθενα προβλημα και παιζει αψεγαδιαστα hdr στην 65αρα oled.
λεω και παλι ομως οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα με διπλασια και τριπλασια τιμη.

Πέρα το τι καταφέρνει να παίξει η κάθε πλατφόρμα ...Είναι και η ποιότητα της εικόνας και του ήχου .
Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που δεν συμβάδιζε το ότι πλήρωνες έπαιρνες ,όπως το περίφημο Ps3 αναφέρομαι βέβαια για την αναπαραγωγή του blue ray όπου έγινα μάρτυρας περιπτώσεων που έβαζε κάτω επώνυμα και ακριβά player πάντα για την συγκεκριμένη εποχή .
Σήμερα έχει αφήσει τα Xbox να αλωνίζουν και περιμένω με αγωνία για το τι θα υποστηρίξουν στο μέλλον ...

Διαβάζοντας πιο πάνω ότι γίνονται δοκιμές σε νέα Android oreo τριβω τα χέρια μου.
Αν μαλιστα μπει και το auto frame rate τότε θα μιλάμε για το πιο πλήρες tv box σε τόσο χαμηλή τιμή.
Μακάρι...

Επίσης το HDMI-CEC. Αν μπορείς να το ανοιγοκλείνεις, θα ήταν τέλεια. Εννοείται πως με auto frame rate το μηχανάκι θα είναι ιδανικό για KODI. Μαζί με τα υπόλοιπα καλούδια, στην τιμή αυτή θα είναι άπαιχτο.

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις αναπαραγωγή? Προχθές είδα το Black Panther (blue ray remux), αρχείο 26 giga και δεν έκανε κιχ (από USB σκληρό πάντα, δικτυακά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ).
Γενικά έχω δει αρκετά remux με μεγαλύτερο νομίζω το τελευταίο Star wars (κοντά στα 30κατι giga) και δεν κόλλαγε πουθενά.
Αν μιλάς για δικτυακή αναπαραγωγή τότε δεν έχω γνώμη και μπορεί πράγματι να έχεις δίκιο.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Justice league 2017 1080p biuray x264 atmos truehd 7.1 -17.16 GB.
Sicario 2014 multi 2180p4k UHD BLURAY hevc10 SDR DOLBY ATMOS 7.1 .

Με KODI που δεν εχει καμία σχέση η έκδοση που τρέχει στο Xbox .
Με VLC και ένας player αγορασμένο από τον αδελφό μου δεν θυμάμαι το όνομα του μπορεί όμως να το μάθω .Όλα τρέξανε με εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Με προβλήματα γενικά με τις εφαρμογές ακόμη και στις γνωστές ...Είπα πάντα υπαρχει το μέτρο σύγκρισης και δεν δικαιολογείται τα τόσα bugs που εντόπισα τόσο στην ποιότητα της εικόνας όσο στον ήχο.Την απάντηση βέβαια την έδωσε κατοχος .

Και σαφέστατα δεν πλησιάζει την πλατφόρμα του Apple tv ...Τάσο στην ποιότητα της εικόνα όσο και στον ήχο αν τα διορθώσουν όπως έκαναν στα κινητά είναι αλλο θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

USB η WiFI?
Αν μεσω Wi-Fi, τι access point εχεις?

Με Wifi 802.11n σε απόσταση... εκατοστών από το player. Η ταινία ήταν από NAS με gigabit ethernet.
Με USB to ethernet, είχα συνεχόμενα hiccups, ακόμη και σε ελαφριά αρχεία και το ξήλωσα.
Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσω με 802.11ac...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

Με Wifi 802.11n σε απόσταση... εκατοστών από το player. Η ταινία ήταν από NAS με gigabit ethernet.
Με USB to ethernet, είχα συνεχόμενα hiccups, ακόμη και σε ελαφριά αρχεία και το ξήλωσα.
Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσω με 802.11ac...

Δεν φταίει το player αν του δίνεις draft n βρε θηρίο :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voi

Δεν φτάνει το n, έτσι;;;

Μάκη, κάνε μια δοκιμή να κάνεις ένα reset, γιατί κάποια από τα θέματα που περιγράφεις τα είχα κι εγώ αρχικά και έστρωσαν έτσι...

https://avclub.gr/forum/showthread....tflix)?p=1057946057&highlight=#post1057946057

Που είσαι βρε φίλε Γιάννη ...
Ήσουν σαφής η πλάκα ήταν ότι πέρασα την τελευταία αναβάθμιση ,αλλά γιόκ ...
Για να δουλέψει σωστά το Kodi θα πρέπει να σβήσεις τις άλλες εφαρμογές λογικό το ακούω μιας και πόσο μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο box.

Καλά στο θέμα της κίνησης ειλικρινά δεν το παλεύεις στο θέμα της μετατροπής απο HDR σε SDR έχει πολλά θέματα .
Όπως και να έχει το επέστρεψα στον αδελφό μου με τις ευλογίες μου Χα Χα Χα αλλά θα ακολουθήσει τις συμβουλές σου .

Το kodi όμως όπως είπα τρέχει στην καινούργια έκδοση στο Xbox X και στο S την έκδοση 18 .0 -Alpha2 όπου πραγματικά εκεί στις ρυθμίσεις expert μπορείς να δηλώσεις το refresh rate στα 23.98 παίζει απλά άψογα .

Το kodi όμως όπως είπα τρέχει στην καινούργια έκδοση στο Xbox X και στο S την έκδοση 18 .0 -Alpha2 όπου πραγματικά εκεί στις ρυθμίσεις expert μπορείς να δηλώσεις το refresh rate στα 23.98 παίζει απλά άψογα .

μονο 1080 ομως Μακη και αυτα με αρκετους περιορισμους.
εχει πολυ δουλεια ακομη στο xbox το kodi.

Στο είπα και την άλλη φορά αλλά δεν το έπιασες ...Υπάρχει και ο άλλος δρόμος .
Κάποιοι το απολαμβάνουν Ίδη ,αλλά προσωπικά το θέμα τις επεξεργασίας έχει πρωτίστως σημασία για μένα .

μονο 1080 ομως Μακη και αυτα με αρκετους περιορισμους.
εχει πολυ δουλεια ακομη στο xbox το kodi.
Μην ξεχνάς το kodi σε πια πλατφόρμα εξελίχθηκε .
Για αυτό και σου είπα ότι πρωτίστως μετράει η ποιότητας της επεξεργασίας τόσο στο θέμα της εικόνας όσο και στον ήχο .
Βάλε ένα dvd στο Xbox Χ και θα καταλάβεις ...
Όσα μεγάλα αρχεία Βρήκα στο internet για 1080 P τα έπαιξε άψογα με πολύ καλή εικόνα πάντα για την έκδοση X μιλάμε .