MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Και θα το παλεύουν ακόμη ,εδώ ολόκληρη oppo το πάλεψε και δεν μιλάω για την εικόνα για το λογισμικό της και έκλεισε .
Η ψαλίδα έκλεισε στα κινητά και όχι στην πλατφόρμα Apple TV με Android tv.
Πληροφοριακά το mi box δοκιμάστηκε στην τηλεόραση του αδελφού μου που είναι 4K και είναι δικό του ,περιττό να σου πω πως παίζει το Apple TV σε Netflix και ας είναι προηγούμενης γενιάς .
Ξεχνάς ότι έχω προβολέα και η εικόνα είναι αποκαλυπτική στις μεγάλες ίντσες και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως το έγραψα .
Συμβουλή ...Αν θες να ακούσεις μην μπαίνεις στο marketing του 4Κ έχει πολλά πράγματα να επιλύσει όπως αυτού του καταπληκτικού HDR.
Περιττό όμως να σου πω ότι η τηλεόραση μου παίζει καλύτερα από ότι του αδελφού μου που είναι 4Κ .
Άλλο oled lg 4Κ και άλλο oled Sony με καλύτερο επεξεργαστή .
Άλλο lg 4K και άλλο sony 1080p με επεξεργαστή X-reality pro .
Η ψαλίδα έκλεισε στα κινητά και όχι στην πλατφόρμα Apple TV με Android tv.
Πληροφοριακά το mi box δοκιμάστηκε στην τηλεόραση του αδελφού μου που είναι 4K και είναι δικό του ,περιττό να σου πω πως παίζει το Apple TV σε Netflix και ας είναι προηγούμενης γενιάς .
Ξεχνάς ότι έχω προβολέα και η εικόνα είναι αποκαλυπτική στις μεγάλες ίντσες και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως το έγραψα .
Συμβουλή ...Αν θες να ακούσεις μην μπαίνεις στο marketing του 4Κ έχει πολλά πράγματα να επιλύσει όπως αυτού του καταπληκτικού HDR.
Περιττό όμως να σου πω ότι η τηλεόραση μου παίζει καλύτερα από ότι του αδελφού μου που είναι 4Κ .
Άλλο oled lg 4Κ και άλλο oled Sony με καλύτερο επεξεργαστή .
Άλλο lg 4K και άλλο sony 1080p με επεξεργαστή X-reality pro .