Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το πρόβλημα σε αυτά τα κουτιά του ~50ευρου είναι η ποιότητα εικόνας. Δεν νομίζω να υπάρχει πχ άνθρωπος με Κινέζοκουτο και να παίζει σε προβολέα η 55+ ίντσες. Ακόμα και realtek τα τελευταία είναι να τα κλαίνε οι ρέγγες.

+1 και η διαφορά φαίνεται στις μεγάλες ίντσες .
Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν .

Πφφφφ...
- Για να παίξει οποιοδήποτε consumer video αρκεί και το SoC του mibox. Δεν χρειάζονται πανάκριβες παιχνιδομηχανές γι'αυτό.
Όλα είναι θέμα implementation. Ίσως στο android να μην είναι τόσο καλό αλλά με libreelec πχ (άλλο λειτουργικό) καμία σχέση - σε μηχανήματα που παίρνουν libreelec (όχι το mi) και φοράνε ίδιο SoC με αυτό.
- Καμία σχέση το SoC και το λειτουργικό/firmware του shield με αυτό του mibox. Το να λέμε ότι επειδή είδαμε το mi βγάλαμε συμπέρασμα για όλα τα android είναι τουλάχιστον αδαές.
- Το xbox αν δεν είχε τις αγκυλώσεις της microsoft θα ήταν καλό (αν και πανάκριβο) mp. Αλλά το ένα πρόγραμμα δεν παίζει το ένα, το άλλο το άλλο, και όλα αυτά εξαιτίας των αγκυλώσεων της ms. To hardware και η υποδομή (low level API's, drivers κλπ) υπάρχουν, αλλά...

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πφφφφ...
- Για να παίξει οποιοδήποτε consumer video αρκεί και το SoC του mibox. Δεν χρειάζονται πανάκριβες παιχνιδομηχανές γι'αυτό.
Όλα είναι θέμα implementation. Ίσως στο android να μην είναι τόσο καλό αλλά με libreelec πχ (άλλο λειτουργικό) καμία σχέση - σε μηχανήματα που παίρνουν libreelec (όχι το mi) και φοράνε ίδιο SoC με αυτό.
- Καμία σχέση το SoC και το λειτουργικό/firmware του shield με αυτό του mibox. Το να λέμε ότι επειδή είδαμε το mi βγάλαμε συμπέρασμα για όλα τα android είναι τουλάχιστον αδαές.
- Το xbox αν δεν είχε τις αγκυλώσεις της microsoft θα ήταν καλό (αν και πανάκριβο) mp. Αλλά το ένα πρόγραμμα δεν παίζει το ένα, το άλλο το άλλο, και όλα αυτά εξαιτίας των αγκυλώσεων της ms. To hardware και η υποδομή (low level API's, drivers κλπ) υπάρχουν, αλλά...
Μα είναι κάτι που το έχουμε σχολιάσει γενικότερα με τα λειτουργικά εγώ βάζω στο παιχνίδι και την sony που τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα όχι ότι δεν έχει την εμπειρία κσι την τεχνογνωσία.Για μένα ακόμη και το shield που το έχω πιάσει στα χέρια μου είναι καλό για τα λεφτά του αλλά δεν συγκρίνεται με το Apple TV στην εικόνα .
Πιο ολοκληρωμένο όμως το Xbox x για μένα αρκεί να αντιληφθούμε ο επεξεργαστής και η γενικότερη κατασκευή πόσο θα μας κόστιζε αφού συγκρίνεται άνετα CPU -GPU με high end pc που μόνο με μαζική παραγωγή και συμφωνίες μεταξύ εταιριών μπορείς να πετύχεις χαμηλότερη τιμή δεν είναι καθόλου τυχαίο που μπόρεσε να περάσει σαν πρώτο player την HDMI 2.1 που κάποια αλλά player θα μείνουν πίσω η θα αναγκαστούν οι κάτοχοι να αλλάξουν συσκευές με αυτά που έρχονται .
Μετά τις 10 του Ιούνη θα έχουμε εξελίξεις ...

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με κάτι άλλο... Ο φίλος ποιο πάνω με 50αρικο θέλει επιδόσεις Xbox... Τι ν πεις... Παρε golf και γκρίνιαζε μετά γιατί δεν έχει ήχο η εξάτμιση v12 και γτ δεν ανοιγει σαν Ferrari...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με κάτι άλλο... Ο φίλος ποιο πάνω με 50αρικο θέλει επιδόσεις Xbox... Τι ν πεις... Παρε golf και γκρίνιαζε μετά γιατί δεν έχει ήχο η εξάτμιση v12 και γτ δεν ανοιγει σαν Ferrari...

Αν εννοείς εμένα δεν έκανα σύγκριση. Ισα ίσα που τόνισα ότι από κουτιά των 50 μην περιμένεις πολλά.
Από την άλλη βλέπουμε και τα κουτιά των 200 με ένα σωρό προβλήματα.
Αν θες καλό μηχάνημα σαφώς και πρέπει να τα σκάσεις κυρίως σε HTPC.

Όχι ζδεν πήγαινε σε εσένα φίλε μου.. Δυστυχώς το ξέρω ότι Htpc ειναι μονόδρομος... Μονο το θέμα κατανάλωσης και θορύβου είναι μειονέκτημα

Λόγια ;;;στοιχεία με φωτογραφίες και όχι έτσι για να γράφουμε ,διάβασε καλά και την επόμενη φορά που θα γράφεις φρόντισε να δούμε φωτογραφίες από τα αρχεία που και καλά διαβάζει .
Για την ώρα μπες στο νήμα του Xbox και δες τα αρχεία ... περιττό να σου πω ότι τα συγκεκριμένα αρχεία δεν τα διάβασε ο κινεζος .

https://youtu.be/9GrE59DUDu0

Σε αναπαραγωγη με mxplayer pro προχωρωντας το γρηγορα μπρος-πισω για να δεις και την καθυστερηση καθως και σε kodi αλλαζοντας chapters για τον ιδιο λογο.
btw
Eψαξα το νημα του xbox για να δω σε πια αρχεια αναφερεσαι αλλα δεν βρηκα τιποτε αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε καποιο απ'αυτα κα δωσε λινκ για download

Το πρόβλημα σε αυτά τα κουτιά του ~50ευρου είναι η ποιότητα εικόνας. Δεν νομίζω να υπάρχει πχ άνθρωπος με Κινέζοκουτο και να παίζει σε προβολέα η 55+ ίντσες. Ακόμα και realtek τα τελευταία είναι να τα κλαίνε οι ρέγγες.

Υπερβολικός όπως πάντα. Τι ακριβώς είναι να κλαίνε και οι ρέγγες; Είναι δυνατόν να γράφεις ότι γράφεις χωρίς να έχεις εμπειρία ιδίοις όμμασι;

Να ρωτησω κατι, παρελαβα σημερα το συγκεκριμενο box ,πολλες εφαρμογες δεν μπορω να τις βρω στο play store, γιατι αυτος ο περιορισμος; ενα tanix που ειχα μια χαρα τις εβρισκα ,επισης σε μερικες εφαρμογες μου δειχνει την εικονα οριζοντια και οχι καθετα, πως διορθωνετε αυτο;

Έχει Android TV όχι "απλό" Android οπότε το play store βρίσκει τα Apps που είναι optimized για την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να κάνεις sideloading (να βρεις το APK και να το κάνεις install manually). Για rotate, εγκατέστησε αυτό.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έχει Android TV όχι "απλό" Android οπότε το play store βρίσκει τα Apps που είναι optimized για την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να κάνεις sideloading (να βρεις το APK και να το κάνεις install manually). Για rotate, εγκατέστησε αυτό.

Μαλιστα ,σ ευχαριστω πολυ ,εχεις να προτεινεις καποια αξιοπιστη εφαρμογη για να κατεβαζω τα .apk; μ αρεσει που το εψαξα και καλα για αγορα tv box ,android tv ,πρωτη φορα τ ακουω, τωρα αν εχει θετικα δεν ξερω, μονο αρνητικα βρισκω μεχρι στιγμης

Μεσα απο το box δεν γινετε ε; δεν πειραζει ,αλλα ειναι λιγο ακυρο αυτο ,να θελεις κατι και να πρεπει να βρεις pc και φλασακι ,για μενα προς στιγμης δεν ειναι θεμα αυτο αλλα καποια στιγμη ισως να προκυψει ,χρειαζετε κατι αλλο φιλε που πρεπει να προσεξω ή να ρυθμισω ;

edit και κατι αλλο, πως βγαζω εφαρμογες στην αρχικη οθονη; γινετε;

Αυτές που βάζεις εκτός play store πιθανών να μην φαίνονται στην αρχική οθόνη. Πρέπει να βάλεις άλλη εφαρμογή γιαυτό..

Same Sh1t... Different Day

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μεσα απο το box δεν γινετε ε; δεν πειραζει ,αλλα ειναι λιγο ακυρο αυτο ,να θελεις κατι και να πρεπει να βρεις pc και φλασακι ,για μενα προς στιγμης δεν ειναι θεμα αυτο αλλα καποια στιγμη ισως να προκυψει ,χρειαζετε κατι αλλο φιλε που πρεπει να προσεξω ή να ρυθμισω ;
Μπορείς να κατεβάζεις τα apk στο κινητό σου και να τα στελνεις με ftp στο mibox. Εγώ έτσι το κάνω τον τελευταίο καιρό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αυτές που βάζεις εκτός play store πιθανών να μην φαίνονται στην αρχική οθόνη. Πρέπει να βάλεις άλλη εφαρμογή γιαυτό..

Same Sh1t... Different Day
Γνωρίζεις ποια εφαρμογή φίλε κάνει την δουλειά αυτή;
Μπορείς να κατεβάζεις τα apk στο κινητό σου και να τα στελνεις με ftp στο mibox. Εγώ έτσι το κάνω τον τελευταίο καιρό.
Με ftp; θα ψάξω να δω πως γίνεται.

Κάτι άλλο, θέλω να βάλω ethernet ,διάβασα γίνεται μ ένα USB hub με ethernet , έχετε να προτείνεται κάποιο φθηνό και δοκιμασμένο; εδώ που τα λέμε δεν έχει καλό δέκτη wifi
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γνωρίζεις ποια εφαρμογή φίλε κάνει την δουλειά αυτή;

Με ftp; θα ψάξω να δω πως γίνεται.

Κάτι άλλο, θέλω να βάλω ethernet ,διάβασα γίνεται μ ένα USB hub με ethernet , έχετε να προτείνεται κάποιο φθηνό και δοκιμασμένο; εδώ που τα λέμε δεν έχει καλό δέκτη wifi
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
To ftp με παίδεψε λίγο, κατέληξα τελικά στον solid explorer στο κινητό (ftp server) και στο mibox έχω τον miexplorer (ftp client).
Adaptor δες τον ugreen, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο τοπικ.