Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μας τα σκάτωσε το Oreo. Βγάζουν updates χωρίς να τα τεστάρουν πρώτα. Κοροϊδία ή απλά σου γαμ... το boxάκι επίτηδες για να πας στην αγορά του νέου μοντέλου lol :P

Το δοκίμασα και μου κάνει το ίδιο.
Αν είναι πάντως να πρέπει να κάνω πειράματα και δοκιμές για να παίζει καλά, αντί να φροντίσουν αυτό να γίνεται χωρίς να επεμβαίνει ο χρήστης, τότε είναι πολύ fail και ντροπή τους.
Επίσης παρατήρησα πως όταν το έχω κάποιες φορές σε stand-by και το ανοίξω, δεν μου βγάζει ήχο και στρώνει μόνο αν κάνω reboot ή αλλάξω ανάλυση!!!

Στο android MM δεν τα έκανε αυτά. Πολύ κρίμα! το έχω 6-7 μήνες το box και μόνο τα καλύτερα είχα να λέω. Τώρα έχω απογοητευτεί!

Για το θέμα με τον ήχο, απενεργοποίησε το auto στο display κι επέλεξε από τις επιλογές που έχεις ανάλογα με την TV/projector σου.

Σε άλλη νότα, εγώ είμαι από αυτούς που δεν ενόχλησε το update. Δεν χρησιμοποιώ σκληρούς, παίζω από δίκτυο. Απεναντίας το update μου έλυσε θέματα. Το ότι υπάρχουν προβλήματα πάντως είναι δεδομένο και λογικά θα κάνουν roll out και άλλο update. Το πότε αναμένουμε να το δούμε.

Πας στο about...μετα τερμα κατω και πατας συνεχω το κεντρικο πληκτρο στο remote μεχρι να εμφανιστει το μηνυμα οτι πλεον εχεις ενεργοποιησει το developer options

Αντε να δούμε μπας και στρωσω το cosmote γιατί είναι εκνευριστικό !!
thanks

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Παντως παιδια,εγω ειμαι ψιλοαισιοδοξος,διοτι εφοσον εχει γινει τοσος χαμος με bug απο την αναβαθμιση,που την δινουν ΚΑΙ force,δε μπορεί θα δώσουν στα κοντά κάποια αναβάθμιση
Απλά οι αναβαθμίσεις συνήθως κάτι φτιάχνουν,κάτι χαλάνε!!
Το είχα ζήσει και με beelink όπου έδιναν κάθε 20 μέρες update

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για τον ήχο απο οπτικη στην 6.0 είχε το spdif τώρα δεν υπάρχει τέτοια επιλογή και ότι και να έκανα δεν μπόρεσα να δώσω ήχο απο οπτική (ΜΟΥΓΚΑ)

Συνεχίζω να έχω το πρόβλημα των συνεχών αποσυνδέσεων από το wifi και της χαμηλής ταχύτητας όταν το φωτίσει ο Θεός και μείνει συνδεδεμένο. Δοκίμασα άλλο ρουτερ, static ip, factory reset τίποτα. Κάπου διάβασα ότι αν το συνδέσεις μέσω wps το πρόβλημα λύνεται. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας ενημερώσω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνεχίζω να έχω το πρόβλημα των συνεχών αποσυνδέσεων από το wifi και της χαμηλής ταχύτητας όταν το φωτίσει ο Θεός και μείνει συνδεδεμένο. Δοκίμασα άλλο ρουτερ, static ip, factory reset τίποτα. Κάπου διάβασα ότι αν το συνδέσεις μέσω wps το πρόβλημα λύνεται. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας ενημερώσω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ισχυει αυτο....βεβαια δε θα επρεπε καν να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Για τον ήχο απο οπτικη στην 6.0 είχε το spdif τώρα δεν υπάρχει τέτοια επιλογή και ότι και να έκανα δεν μπόρεσα να δώσω ήχο απο οπτική (ΜΟΥΓΚΑ)

Εχεις δοκιμασει να βαλεις : surround sound - always ?

Απο την ομαδα του φβ :
Not sure if it works on your end.
Anyone already tried blocking the OTA domain to prevent the update?
I just tried setting up an openDNS account and blocked
android.googleapis.com
and it somehow prevented me to download the OTA file

second approach was to ssh to my router.
created a host file to block the domain.
/jffs/configs/hosts.add
127.0.0.1 android.googleapis.com

and it also blocked me from downloading the OTA file.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εχεις δοκιμασει να βαλεις : surround sound - always ?

Ολα τα εχω κάνει οπτική γιοκ, λέω κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο ή το ανταπτοράκι, το εβγαλα απο την πλευρά το ενισχυτή και όντως το κόκκινο φως ήταν εκεί
(ΜΟΥΓΚΑ )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ολα τα εχω κάνει οπτική γιοκ, λέω κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο ή το ανταπτοράκι, το εβγαλα απο την πλευρά το ενισχυτή και όντως το κόκκινο φως ήταν εκεί
(ΜΟΥΓΚΑ )

Θα το τσεκαρω και εγω καποια στιγμη ( εχω το ανταπτορακι για optical)

Πάντως με την αναπαραγωγή το netflix κάτι κατάφερα να κάνω να έχει ομαλή ροή χωρίς lag, Ρύθμιση στα 1080p24Hz και HDMI self-adaption στο totle mode, παίζει πολύ καλύτερα και πολύ ελάχιστες φορές βλέπεις αυτό το lag αλλά τουλάχιστον μπορείς πια να παρακολουθήσεις. Οπως και να το κάνουμε αυτές δεν είναι λύσεις πρέπει να δοθεί άμεσα ένα update που ναα λύνει προβλήματα που υπάρχουν και όντως υπάρχουν πάαααααρα πολλά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Θα το τσεκαρω και εγω καποια στιγμη ( εχω το ανταπτορακι για optical)

Σε παρακαλώ όσο πιο γρηγορα μπορείς δεν κρατιέμαι να περιμένω χαχαχα, δν νομίζω να είμαι εγώ τόσο γκαντέμης με το box, το έχω συνδέσει ως εξής HDMI στην τηλεόραση και οπτική στον ενισχυτή που υποστηρίζει DD+ Δεν είπα να πάρω dd+ τουλάχιστον dd, Πάντως με κάποια ρύθμιση η ένδειξη στο netflix 5.1 ανάβει αλλά ο ήχος πουθενά, έστριψε δια του αρραβώνος. Πιό πριν κάπου πήρε το μάτι μου ότι και συ βλέπεις αυτό το lag που κάνει, επιτέλους ήρθες απο την μεριά μος χαχαχα

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

https://blokada.org Επισης αναφερεται οτι μπλοκαρει το update! ( δεν το εχω τσεκαρει φυσικα οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια)

Τι να το κάνεις τώρα είναι αργά για δάκρυα

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τι να το κάνεις τώρα είναι αργά για δάκρυα

Μπορω να το αλλαξω το box και να παρω ειτε τα χρηματα πισω ή να παρω καποιο αλλο. Ειναι η πολιτικη ολων των φυσικων καταστηματων :) ( ενα απο τα καλα που σου ελεγα!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Σε παρακαλώ όσο πιο γρηγορα μπορείς δεν κρατιέμαι να περιμένω χαχαχα, δν νομίζω να είμαι εγώ τόσο γκαντέμης με το box, το έχω συνδέσει ως εξής HDMI στην τηλεόραση και οπτική στον ενισχυτή που υποστηρίζει DD+ Δεν είπα να πάρω dd+ τουλάχιστον dd, Πάντως με κάποια ρύθμιση η ένδειξη στο netflix 5.1 ανάβει αλλά ο ήχος πουθενά, έστριψε δια του αρραβώνος. Πιό πριν κάπου πήρε το μάτι μου ότι και συ βλέπεις αυτό το lag που κάνει, επιτέλους ήρθες απο την μεριά μος χαχαχα

Μην ξεχάσεις μόνο να απενεργοποιήσεις το ARC του ενισχυτή για να είσαι σίγουρος ότι ακούς απο την οπτική (αν ακούσεις δηλαδή )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μπορω να το αλλαξω το box και να παρω ειτε τα χρηματα πισω ή να παρω καποιο αλλο. Ειναι η πολιτικη ολων των φυσικων καταστηματων :) ( ενα απο τα καλα που σου ελεγα!)

Συμφωνώ απόλυτα αυτής της φιλοσοφίας είμαι και γω αλλά σε κάποιες άλλες εποχές, άλλο 58 ευρώ και άλλο 99, είναι τεράστια η διαφορά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netfl

Συμφωνώ απόλυτα αυτής της φιλοσοφίας είμαι και γω αλλά σε κάποιες άλλες εποχές, άλλο 58 ευρώ και άλλο 99, είναι τεράστια η διαφορά

Οτι πληρωνεις παιρνεις (καποιες φορες)...γιαυτο και σε εμενα ακουγετε κανονικα ο ηχος με optical στο netflix :) ( sorry!)...Λοιπον...στη πρωτη οπτικη στον ενισχυτη δεν ακουγοταν τιποτα και το εβαλα στη δευτερη που εχει( tv) και εκει ακουστικε κανονικα...στερεο ομως μια και το dd+ θελει hdmi, αλλα αν τα καταφερεις μπορεις να βαλεις καποιο prologic dsp και θα εισαι μια χαρα. ( στο mibox, αν και δε νομιζω να παιζει ρολο,απλα εκανα δοκιμες, εβαλα dolby sound: rf --νομιζω δε παιζει καποιο ρολο. Αυταααα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netfl

Kleanthi απο περιεργεια.....την ωρα που βλεπεις νετφλιχ πατα το f4 σε καποιο πληκτρολογιο και πες μου τι γραφει.