Μας τα σκάτωσε το Oreo. Βγάζουν updates χωρίς να τα τεστάρουν πρώτα. Κοροϊδία ή απλά σου γαμ... το boxάκι επίτηδες για να πας στην αγορά του νέου μοντέλου lol
Το δοκίμασα και μου κάνει το ίδιο.
Αν είναι πάντως να πρέπει να κάνω πειράματα και δοκιμές για να παίζει καλά, αντί να φροντίσουν αυτό να γίνεται χωρίς να επεμβαίνει ο χρήστης, τότε είναι πολύ fail και ντροπή τους.
Επίσης παρατήρησα πως όταν το έχω κάποιες φορές σε stand-by και το ανοίξω, δεν μου βγάζει ήχο και στρώνει μόνο αν κάνω reboot ή αλλάξω ανάλυση!!!
Στο android MM δεν τα έκανε αυτά. Πολύ κρίμα! το έχω 6-7 μήνες το box και μόνο τα καλύτερα είχα να λέω. Τώρα έχω απογοητευτεί!
Για το θέμα με τον ήχο, απενεργοποίησε το auto στο display κι επέλεξε από τις επιλογές που έχεις ανάλογα με την TV/projector σου.
Σε άλλη νότα, εγώ είμαι από αυτούς που δεν ενόχλησε το update. Δεν χρησιμοποιώ σκληρούς, παίζω από δίκτυο. Απεναντίας το update μου έλυσε θέματα. Το ότι υπάρχουν προβλήματα πάντως είναι δεδομένο και λογικά θα κάνουν roll out και άλλο update. Το πότε αναμένουμε να το δούμε.