Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

Kleanthi απο περιεργεια.....την ωρα που βλεπεις νετφλιχ πατα το f4 σε καποιο πληκτρολογιο και πες μου τι γραφει.

Δεν έχω πληκτρολόγιο συνδεδεμένο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM

ε βαλε ενα σε ενα usb....επισης δοκιμασες να αλλαξεις εισοδο στην οπτικη του ενισχυτη?

δεν έχω εξωτερικό πληκτρολόγιο λόγω laptop συν οπτική ο ενισχυτής έχει μόνο μια, πιστεύω ότι το σήμα απο το box έρχεται μιας και βλέπω το φωτάκι στο καλώδιο, σίγουρα ο ενισχυτής δεν έχει θέμα μιας και κάποια στιγμή είχα συνδέσει το ps4 και την τηλεόραση, αλλά έχουν καταργήσει στις ρυθμίσεις του box και την καθαρή έξοδο του spdif, θέλω να πιστεύω ότι εκει έγκειται το πρόβλημα. Πάντως είχα την εντύπωση ότι συνδέοντας με οπτική σε ενισχυτή που υποστηρίζεται το dd+ θα έδινε απλά dd, αλλά στην περίπτωσή μου δεν έχω τίποτα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB

δεν έχω εξωτερικό πληκτρολόγιο λόγω laptop συν οπτική ο ενισχυτής έχει μόνο μια, πιστεύω ότι το σήμα απο το box έρχεται μιας και βλέπω το φωτάκι στο καλώδιο, σίγουρα ο ενισχυτής δεν έχει θέμα μιας και κάποια στιγμή είχα συνδέσει το ps4 και την τηλεόραση, αλλά έχουν καταργήσει στις ρυθμίσεις του box και την καθαρή έξοδο του spdif, θέλω να πιστεύω ότι εκει έγκειται το πρόβλημα. Πάντως είχα την εντύπωση ότι συνδέοντας με οπτική σε ενισχυτή που υποστηρίζεται το dd+ θα έδινε απλά dd, αλλά στην περίπτωσή μου δεν έχω τίποτα

τι να σου πω...εστω δοκιμασε το rf μπας και παιζει καποιο ρολο, εστω και τυχαια! ( φανταζομαι σε mkv εχεις ηχο)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box R

ΠΟΥΘΕΝΑ Απενεργοποιώντας το arc τάφος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: X

Απενεργοποιησε το dolby και το suround sounds και κανε ρεσταρτ το box

Αν το πλακώσω με το σφυρί λες να στρώσει :twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Κανε λιγο ακομα υπομονη! :P

Δεν κρατιέμαι σου λέω με τρώει το χέρι μου, τέτοιο λούκι δεν έχω τραβήξει ποτέ, ευτυχώς για τις ταινίες έχω το WD που μπροστά του είναι θεός. Εκείνο που δεν ανέφερα είναι ότι ούτε τώρα έχω dd στον mx με arc ενώ με την 6.0 όλα καλά. Βέβαια το έχω πεθάνει στα factory data reset και δεν θυμάμαι πια έκδοση mx είχα πριν. Λες με τα reset να έπαθε κοκομπλοκο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Κλεανθη , για να καταλαβω σωστα...Πριν το 'update' ειχες το mi box συνδεδεμενο με τον ενισχυτη μεσω οπτικης και ειχες ηχο παντου ( νετφλιχ,ματροσκες,iptv ktlp)...Μετα το update δεν εχεις ηχο πουθενα(μεσω ενισχυτη), φανταζομαι εχεις στη tv. Σωστα? ( optical απο το mi box βγαζεις ε?)

Πριν το update δεν είχε έρθει το ανταπτοράκι για να έχω άποψη περί οπτικής, απλά με arc με τον mx είχα dd τώρα δεν έχω με κανένα τρόπο συν ότι η οπτική είναι βούβα

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πριν το update δεν είχε έρθει το ανταπτοράκι για να έχω άποψη περί οπτικής, απλά με arc με τον mx είχα dd τώρα δεν έχω με κανένα τρόπο συν ότι η οπτική είναι βούβα

ελα pm

Ναι ισχυει αυτο....βεβαια δε θα επρεπε καν να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες.
Μετά από ώρες δοκιμών όλα καλά. Και βράχος σύνδεση και κανονικές ταχύτητες (ίδιες με τις προ oreo). Τουλάχιστον για Netflix και YouTube προς το παρόν είμαι κομπλέ.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από ώρες δοκιμών όλα καλά. Και βράχος σύνδεση και κανονικές ταχύτητες (ίδιες με τις προ oreo). Τουλάχιστον για Netflix και YouTube προς το παρόν είμαι κομπλέ.

Έκανες τίποτα ρυθμίσεις; Και αν ναι,τι για να ξέρουμε κι εμείς;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Έκανες τίποτα ρυθμίσεις; Και αν ναι,τι για να ξέρουμε κι εμείς;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Έχεις δίκιο δεν έκανα σωστή παράθεση. Λοιπόν έκανα forget network σε όλα τα WiFi που είχα συνδεθεί ώστε να μην συνδέεται αυτόματα. Μετά στις ρυθμίσεις του WiFi έχει επιλογή να συνδεθεί μέσω wps.
Μόλις επιλέξεις αυτή τη σύνδεση έχεις 2 λεπτά να πατήσεις το κουμπί wps στο ρουτερ σου και γίνονται όλα αυτόματα.
Αν δεν έχει φυσικό κουμπί το ρουτερ να πατήσεις πιθανόν να έχει επιλογή μέσα στη σελίδα του configuration.
Σε ένα 3ωρο που παρακολούθησα netflix, YouTube και λίγο twitch δεν έκανε ούτε μια αποσύνδεση ενώ πριν έκανε τουλάχιστον μια κάθε λεπτό. Επίσης η ταχύτητα ήταν όπως πριν το oreo update.

Έχεις δίκιο δεν έκανα σωστή παράθεση. Λοιπόν έκανα forget network σε όλα τα WiFi που είχα συνδεθεί ώστε να μην συνδέεται αυτόματα. Μετά στις ρυθμίσεις του WiFi έχει επιλογή να συνδεθεί μέσω wps.
Μόλις επιλέξεις αυτή τη σύνδεση έχεις 2 λεπτά να πατήσεις το κουμπί wps στο ρουτερ σου και γίνονται όλα αυτόματα.
Αν δεν έχει φυσικό κουμπί το ρουτερ να πατήσεις πιθανόν να έχει επιλογή μέσα στη σελίδα του configuration.
Σε ένα 3ωρο που παρακολούθησα netflix, YouTube και λίγο twitch δεν έκανε ούτε μια αποσύνδεση ενώ πριν έκανε τουλάχιστον μια κάθε λεπτό. Επίσης η ταχύτητα ήταν όπως πριν το oreo update.

Σου ζηταει να βαλεις εναν κωδικο ( ενα νουμερο) στο ρουτερ σου....απλα το προσπερνας αυτο το κοματι και πατας το wps στο ρουτερ?

Σου ζηταει να βαλεις εναν κωδικο ( ενα νουμερο) στο ρουτερ σου....απλα το προσπερνας αυτο το κοματι και πατας το wps στο ρουτερ?
Υπάρχουν 2 τρόποι σύνδεσης με wps. Ένας με pin και ένας με κουμπί (πραγματικό η software). Εγώ μόλις πάτησα την επιλογή στο mibox νομίζω ότι μου έβγαλε κατευθείαν μυνημα στην τηλεόραση να πατήσω το wps κουμπί στο ρουτερ.

Κουλό μου ακουγεται, αφού δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο σύνδεσης, παρά μόνο η διαδικασία.. Οι ίδιες συσκευές στο ίδιο ρουτερ... Εκτός αν λόγο αλλαγής ip άλλαξε κάτι στο qos

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εμένα στην ταχύτητα μου πριν και μετά δεν έχει μείωση ταχυτητας(μετρημενη μέσα από το Netflix),το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τρέχει καλά η εικόνα πλέον στο cosmote go

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμένα στην ταχύτητα μου πριν και μετά δεν έχει μείωση ταχυτητας(μετρημενη μέσα από το Netflix),το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τρέχει καλά η εικόνα πλέον στο cosmote go

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

και εμένα στο netflix !!!!!