Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμένα μου έφτιαξε κ το cosmote go και το nova go μόλις γύρισα την ανάλυση σε 1080i-50hz

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κουλό μου ακουγεται, αφού δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο σύνδεσης, παρά μόνο η διαδικασία.. Οι ίδιες συσκευές στο ίδιο ρουτερ... Εκτός αν λόγο αλλαγής ip άλλαξε κάτι στο qos

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα εκτός από εξορκισμό είπα να το κάνω και αυτό (κάπου το διάβασα). Δεν είχα προσδοκίες αλλά παραδόξως δούλεψε!!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κάποιο συμβατό usb to ethernet που μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα;

Βλέπω ότι στο νημα προτείνονται κάποια ugreen αλλά θα ήθελα να γλυτώσω την αναμονή, αν γίνεται...

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Υπάρχει κάποιο συμβατό usb to ethernet που μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα;

Βλέπω ότι στο νημα προτείνονται κάποια ugreen αλλά θα ήθελα να γλυτώσω την αναμονή αν γίνεται...

Για tplink εχω διαβασει αλλα δε το εχω οποτε δε μπορω να σου πω με 100% βεβαιοτητα...Ισως αν εκανες μια συμφωνια με το καταστημα οτι δεν εισαι σιγουρος αν κανει ωστε να το επιστρεψεις?

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμένα μου έφτιαξε κ το cosmote go και το nova go μόλις γύρισα την ανάλυση σε 1080i-50hz

Εκεί το έχω κι εγώ,αλλά δεν....

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εκεί το έχω κι εγώ,αλλά δεν....

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Βάλε 1080i-60Hz , άλλαξε τα Hz

Λοιπον παιδες....αλλαξα το καινουργιο mi box που ειχα αγορασει( απο φυσικο καταστημα) για να ειναι android 6( και που αυτοματα εγινε oreo) με ενα αλλο καινουργιο( android 6). Καταφερα να το εχω πλεον σαν android 6 χωρις να μπορει να κανει αναβαθμιση σε oreo. Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να το πετυχεις αυτο. Ο ενας τροπος ειναι μεσω router( κανεις block το android.googleapis.com) αλλα θα πρεπει το ρουτερ να υποστιριζει custom scripts και γενικα θα πρεπει να ξερεις τι να κανεις. Ο δευτερος τροπος ειναι μεσω app μεσα απο το mi box : ειναι και οι 2 free, η μια ειναι το blokada ( αλλα θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το wifi οποτε υπαρχουν πιθανοτητες να σου περασει το oreo πριν προλαβεις, και η αλλη ειναι το Dns66 που δε χρειαζεται ιντερνετ. Ο τριτος τροπος ειναι να γεμισεις με ενα αρχειο τη μνημη του mi box( πχ με ενα mkv) και να αφησεις καμια 300μβ ελευθερα ωστε να παλι να μη μπορει να κανει το update! ( εγω , επειδη εχω 2 mi box, το android 6 το εχω με απενεργοποιημενο το wifi και του εχω περασει το kodi για να βλεπω τις ταινιες-σειρες απο τον σκληρο( το ανοιγω οταν θελω να δω mkv) και το αλλο με το oreo το εχω διπλα για Νεφλιχ,games κτλπ)...ομως μαλον θα χρησημοποιησω εναν απο τους παραπανω τροπους ωστε να μη κανει update το android 6 και να επιστρεψει το oreo στη κρεβατοκαμαρα....Αυτα περι oreo-block ;)

Εμενα η tv ειναι 720.Μολις εβαλα 720-50 επαθα πλακα!

Λοιπον παιδες....αλλαξα το καινουργιο mi box που ειχα αγορασει( απο φυσικο καταστημα) για να ειναι android 6( και που αυτοματα εγινε oreo) με ενα αλλο καινουργιο( android 6). Καταφερα να το εχω πλεον σαν android 6 χωρις να μπορει να κανει αναβαθμιση σε oreo. Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να το πετυχεις αυτο. Ο ενας τροπος ειναι μεσω router( κανεις block το android.googleapis.com) αλλα θα πρεπει το ρουτερ να υποστιριζει custom scripts και γενικα θα πρεπει να ξερεις τι να κανεις. Ο δευτερος τροπος ειναι μεσω app μεσα απο το mi box : ειναι και οι 2 free, η μια ειναι το blokada ( αλλα θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το wifi οποτε υπαρχουν πιθανοτητες να σου περασει το oreo πριν προλαβεις, και η αλλη ειναι το Dns66 που δε χρειαζεται ιντερνετ. Ο τριτος τροπος ειναι να γεμισεις με ενα αρχειο τη μνημη του mi box( πχ με ενα mkv) και να αφησεις καμια 300μβ ελευθερα ωστε να παλι να μη μπορει να κανει το update! ( εγω , επειδη εχω 2 mi box, το android 6 το εχω με απενεργοποιημενο το wifi και του εχω περασει το kodi για να βλεπω τις ταινιες-σειρες απο τον σκληρο( το ανοιγω οταν θελω να δω mkv) και το αλλο με το oreo το εχω διπλα για Νεφλιχ,games κτλπ)...ομως μαλον θα χρησημοποιησω εναν απο τους παραπανω τροπους ωστε να μη κανει update το android 6 και να επιστρεψει το oreo στη κρεβατοκαμαρα....Αυτα περι oreo-block ;)

Να συμπληρωσω οτι ολα αυτα δε τα εχω δοκιμασει ακομα ,οποτε αν καποιος τα δοκιμασει ειναι με δικη του ευθυνη :)

Να συμπληρωσω οτι ολα αυτα δε τα εχω δοκιμασει ακομα ,οποτε αν καποιος τα δοκιμασει ειναι με δικη του ευθυνη :)
πως κατάφερες να το έχεις να παραμείνει στην 6 αφού ΔΕΝ έκανες όσα ΕΣΎ πρότεινες;;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

πως κατάφερες να το έχεις να παραμείνει στην 6 αφού ΔΕΝ έκανες όσα ΕΣΎ πρότεινες;;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δε διαβασες καλα το ποστ μου ;) Εχω 2 mi box και το 2ο( android 6) το εχω με απενεργοποιημενο το wifi και το χρησημοποιω( προς το παρον) μονο για media player( με το kodi). Καταφερα πριν προλαβει να κανει το αυτοματο update να κατεβασω εναν file manager και μετα καπακι εκλεισα το wifi και περασα με apk οτι app ηθελα.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δε διαβασες καλα το ποστ μου ;) Εχω 2 mi box και το 2ο( android 6) το εχω με απενεργοποιημενο το wifi και το χρησημοποιω( προς το παρον) μονο για media player( με το kodi). Καταφερα πριν προλαβει να κανει το αυτοματο update να κατεβασω εναν file manager και μετα καπακι εκλεισα το wifi και περασα με apk οτι app ηθελα.

Κανέναν file manager που να δουλεύει έχουμε, γιατι αυτόν που έχει στο store όσες φορές και να τον πέρασα δεν κατάφερα ποτέ να τον ανοίξω.

Last edited:
Τον τροπο με το ρουτερ και με το blokada τον εχουν δοκιμασει απο την ομαδα στο φβ και εχει πετυχει. Αυτο το π.σ.κ θα δοκιμασω και εγω καποιον απο τους παραπανω τροπους και θα ενημερωσω.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Κανέναν file manager που να δουλεύει έχουμε, γιατι αυτόν που έχει στο store όσες φορές και να τον πέρασα δεν κατάφερα ποτέ να τον ανοίξω.

αναφερομουν στο mm για file manager οπου ολοι λειτουργουν. Αλλα και στο ορεο εχω τον xplore που λειτουργει κανονικα. Και επειδη το ανεφερες μολις κατεβασα και τον es explorer ( oreo) και επισης κανονικα λειτουργει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

αναφερομουν στο mm για file manager οπου ολοι λειτουργουν. Αλλα και στο ορεο εχω τον xplore που λειτουργει κανονικα. Και επειδη το ανεφερες μολις κατεβασα και τον es explorer ( oreo) και επισης κανονικα λειτουργει.

τι ειναι το mm, υπάρχει es explorer oreo ????? γιατί και στο 6,0 που το έβαλα πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα

Με βγάζει σε αυτή την εικόνα και απο κει και πέρα τίποτα

Attachments

• 186575_11c4b8ee8f54291c0e4cc403bc9b59b5.jpg
    186575_11c4b8ee8f54291c0e4cc403bc9b59b5.jpg
    76.8 KB · Views: 118
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netfl

τι ειναι το mm, υπάρχει es explorer oreo ????? γιατί και στο 6,0 που το έβαλα πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα

mm εννουσα το android 6 , στη φωτο που σου βγαζει πατα το οκ-accept για να προσπερασεις