Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

προσπαθώ να δω ένα βίντεο μέσω δικτύου αλλά το παίζει με τον ενσωματωμένο playπer του ο xplore. κάπου έχει ένα υπομενου open as και επιλέγω VLC η mx player που θέλω αλλά by default δεν γίνεται ;κάθε φορά πρέπει να το κάνω;
στον total commander γίνεται. άπαξ και επιλέξεις έναν player το θυμάται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και το xplore το κάνει.
Είμαι μακριά και θα αργήσω να δω τηλεόραση (μέρες) αλλά αν θυμάμαι καλά , πήγαινε στα settings και απενεργοποιήσε το εσωτερικό player. Μετά όταν επιλέξεις μια ταινία, θα σε ρωτήσει.

Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί πάνω στην ταινία.

Και το xplore το κάνει.
Είμαι μακριά και θα αργήσω να δω τηλεόραση (μέρες) αλλά αν θυμάμαι καλά , πήγαινε στα settings και απενεργοποιήσε το εσωτερικό player. Μετά όταν επιλέξεις μια ταινία, θα σε ρωτήσει.

Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί πάνω στην ταινία.
όταν το κρατάω πατημένο και πάω στο open as δείχνει mx player και VLC αλλά δεν θυμάται την επιλογή για την επόμενη φορά. στα settings δεν βρίσκω να απενεργοποιησω τον εσωτερικό player. όταν μπορέσεις στείλε οδηγίες! εάν το βρω θα το αναφέρω εδώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι, δεν ξεκινά καθόλου , κάνει βόλτες το κυκλακι και σταματά χωρίς να μου λέει τον λόγο

Περίεργο αυτό, μήπως έχει σχέση με τον λογαριασμό σου;
Αυτή την στιγμή βλέπω cinema 2 μια χαρά.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

όταν το κρατάω πατημένο και πάω στο open as δείχνει mx player και VLC αλλά δεν θυμάται την επιλογή για την επόμενη φορά. στα settings δεν βρίσκω να απενεργοποιησω τον εσωτερικό player. όταν μπορέσεις στείλε οδηγίες! εάν το βρω θα το αναφέρω εδώ

Από το κινητό μου. Είναι πρώτα πρώτα Μόλις ανοιξεις το configuration.
https://thumb.ibb.co/kzr8e8/Screenshot_20180707_192221.png

Πάντως έχεις δίκιο. Αν δεν απενεργοποιήσει τον εσωτερικό player δεν βγάζει επιλογή για να σώσεις.
Αν τον απενεργοποιήσει, με μόνο click σου την βγάζει.

https://preview.ibb.co/nj5WXT/Screenshot_20180707_193603.png

Από το κινητό μου. Είναι πρώτα πρώτα Μόλις ανοιξεις το configuration.
https://thumb.ibb.co/kzr8e8/Screenshot_20180707_192221.png

Πάντως έχεις δίκιο. Αν δεν απενεργοποιήσει τον εσωτερικό player δεν βγάζει επιλογή για να σώσεις.
Αν τον απενεργοποιήσει, με μόνο click σου την βγάζει.

https://preview.ibb.co/nj5WXT/Screenshot_20180707_193603.png
αι στο καλό! το είχα δει αλλά νόμιζα ότι και καλά τα τσεκ δίπλα σε βίντεο, φωτο κλπ ήταν απλά για να παίζουν γενικά! ευχαριστώ!

επίσης κατέβασα και τον VLC (που στα Windows κατ'εμέ είναι χειρότερος από media player classic) αλλά εδώ είναι για μένα πολύ καλός!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Περίεργο αυτό, μήπως έχει σχέση με τον λογαριασμό σου;
Αυτή την στιγμή βλέπω cinema 2 μια χαρά.

μου ειχε βγαλει ενα μηνυμα στην αρχη για ανανεωση συσκευης και επειτα δεν το βγαζει ,πως βλεπω ποτε μπορω να κανω την αλλαγη; τωρα οταν παταω επανω για αλλαγη συσκευης κανει σαν να μην πατησα ,οτι να ναι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

μου ειχε βγαλει ενα μηνυμα στην αρχη για ανανεωση συσκευης και επειτα δεν το βγαζει ,πως βλεπω ποτε μπορω να κανω την αλλαγη; τωρα οταν παταω επανω για αλλαγη συσκευης κανει σαν να μην πατησα ,οτι να ναι

Εγώ τους είχα πάρει τηλέφωνο, νομίζω ένα μήνα μπορείς να κανεις την αλλαγή.

Εχει αναφερθει απο παιδια της ομαδας(fb) οτι εχουν γεματη την internal memory του mi box και το auto update δε μπορεσε να τους περασει το oreo και παραμενουν με android 6. Αν καποιος απο εδω εχει την ιδια εμπειρια ας τη μοιραστει μαζι μας.

Το λοιπόν μετά απο καμιά βδομάδα συμβίωσης μαζί του. Το συγκεκριμένο android box δεν μπορεί να θεωρηθεί εργαλείο για αναπαραγωγή ταινιών εν σχέση πάντα με το wd live που ήδη έχω, η κίνησή του είναι για γέλια για να μην πω για κλάματα, κάθε τρις και λίγο όλο και έχει σπασίματα εκνευριστικά που για όποιον τα βλέπει πραγματικά ξενερώνει. Για να παίζει κανείς με κάποιες εφαρμογές οκ εντάξει αλλά μέχρι εκεί. Τα ίδια κουσούρια είχε και το amazon fire stick που πρόσφατα πέρασε απο τα χέρια μου και πήρε τον δρόμο της έξωσης, που μάλλον τον ίδιο δρόμο προορίζεται να ακολουθήσει και το mi box. Αναφέρω και το fire stick για να μην πει κάποιος για πρόβλημα του συγκεκριμένου κομματιού (ίδιες παιδικές ασθένειες)
Τώρα αν στο εγγύς μέλλον βγει κάποια αναβάθμιση που να λύνει τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν το νομίζω μιας και με την 6.0 λίγο πολύ τα συγκεκριμένα προβλήματα κίνησης ήταν παρόντα, εννοείτε σε λιγότερο βαθμό αλλά υπήρχαν. Προσωπική μου άποψη πάντα για όποιον θέλει ένα εργαλείο για αναπαραγωγή ταινιών ας κοιτάξει κάπου αλλού, γιατί το συγκεκριμένο είναι (ΛΑΔ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΝΤΙΠ) όπως λενε και στο χωριό μου..............

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το λοιπόν μετά απο καμιά βδομάδα συμβίωσης μαζί του. Το συγκεκριμένο android box δεν μπορεί να θεωρηθεί εργαλείο για αναπαραγωγή ταινιών εν σχέση πάντα με το wd live που ήδη έχω, η κίνησή του είναι για γέλια για να μην πω για κλάματα, κάθε τρις και λίγο όλο και έχει σπασίματα εκνευριστικά που για όποιον τα βλέπει πραγματικά ξενερώνει. Για να παίζει κανείς με κάποιες εφαρμογές οκ εντάξει αλλά μέχρι εκεί. Τα ίδια κουσούρια είχε και το amazon fire stick που πρόσφατα πέρασε απο τα χέρια μου και πήρε τον δρόμο της έξωσης, που μάλλον τον ίδιο δρόμο προορίζεται να ακολουθήσει και το mi box. Αναφέρω και το fire stick για να μην πει κάποιος για πρόβλημα του συγκεκριμένου κομματιού (ίδιες παιδικές ασθένειες)
Τώρα αν στο εγγύς μέλλον βγει κάποια αναβάθμιση που να λύνει τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν το νομίζω μιας και με την 6.0 λίγο πολύ τα συγκεκριμένα προβλήματα κίνησης ήταν παρόντα, εννοείτε σε λιγότερο βαθμό αλλά υπήρχαν. Προσωπική μου άποψη πάντα για όποιον θέλει ένα εργαλείο για αναπαραγωγή ταινιών ας κοιτάξει κάπου αλλού, γιατί το συγκεκριμένο είναι (ΛΑΔ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΝΤΙΠ) όπως λενε και στο χωριό μου..............

Εισαι 100% λαθος :) Σε αυτες τις συσκευες σημασια εχει το app που χρησημοποιεις. Στο ειπα και στο τηλεφωνο οτι το mi box( παντα μιλαω για το android 6) με player το kodi παιζει mkv χωρις το παραμικρο "κιχ" 4κ true hd. Επισης ( παντα με android 6) παιζει το world of tanks( με gamepad και τις ρυθμισεις γραφικων στο max) σχεδον οπως το παιζω στο pc. Ειναι σιγουρο οτι λογω oreo δε μπορεσες να δεις τί πραγματικα προσφερει το mi box. Ελπιζω συντομα να γινουν τα fix και να καταλαβεις τι πραγματικα μπορει να κανει το μηχανημα. Εκτος και αν στη δικη σου περιπτωση( και δε θα ειναι η πρωτη) παιζει κατι αλλο με το boxaki και οχι το update σε oreo.

Παιδιά αυτά που λέτε είναι θέματα Android... Οτι πάρετε σε αυτή την λύση τα ίδια θα έχετε... Σαν να. Ου λέτε ότι ξέρεις κάτι πήρα διθέσιο cabrio αμάξι για να πηγαίνοερχομαι στην δουλειά μου αλλά καεί πολύ και δεν χοραει το παιδικό κάθισμα πίσω.. Δεν φταίει το αμάξι, το μυαλό σου φταίει... Αν θέλετε με συσκευή 50 ευρώ να έχει τόσα app και νερό κίνηση και αποκωδικοποιηση όλων τον φόρμα τότε Htpc... Μονόδρομος.... Τα boxακια έχουν μικρή κατανάλωση, καθόλου θόρυβο, μικρό μέγεθος, πολλά apps αλλά στα 23.976 frames δεν νομίζω να δουμε ποτέ μέλλον

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Παιδιά αυτά που λέτε είναι θέματα Android... Οτι πάρετε σε αυτή την λύση τα ίδια θα έχετε... Σαν να. Ου λέτε ότι ξέρεις κάτι πήρα διθέσιο cabrio αμάξι για να πηγαίνοερχομαι στην δουλειά μου αλλά καεί πολύ και δεν χοραει το παιδικό κάθισμα πίσω.. Δεν φταίει το αμάξι, το μυαλό σου φταίει... Αν θέλετε με συσκευή 50 ευρώ να έχει τόσα app και νερό κίνηση και αποκωδικοποιηση όλων τον φόρμα τότε Htpc... Μονόδρομος.... Τα boxακια έχουν μικρή κατανάλωση, καθόλου θόρυβο, μικρό μέγεθος, πολλά apps αλλά στα 23.976 frames δεν νομίζω να δουμε ποτέ μέλλον

Μην τα τσουβαλιαζεται όλα τα Android. Προφανώς και υπάρχουν boxακια που παίζουν άψογα τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, οπότε όχι, δεν είναι θέμα Android αλλά συσκευής

Μην τα τσουβαλιαζεται όλα τα Android. Προφανώς και υπάρχουν boxακια που παίζουν άψογα τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, οπότε όχι, δεν είναι θέμα Android αλλά συσκευής

Ναι μετα το mi box( ΠΑΝΤΑ μιλαω για android 6) ειναι το shield φυσικα. ΟΛΑ τα υπολοιπα εχουν σοβαρα θεματα και μη πληρωμενα δικαιωματα σε netflix,dolby,dts,playstore κτλπ ;)

Για πείτε μου Android box που παίζει 23.976? Όχι 24 αλλά 23.976

Οποιος θελει να μαθαινει λυσεις και fixes για το mi box και οχι μονο, ας ερθει στην ομαδα στο φβ που ειμαι ενας απο τους διαχειριστες ( ξενη ομαδα,οχι ελληνικη, με χιλιαδες online μελη). Δε κανω διαφημιση και γιαυτο δε δινω καν link ;) ( οποιος θελει μπορει ανετα να τη βρει με ενα search στο φβ). Επειδη ξεκιναω διακοπουλες δε θα μπορω να μπαινω τοσο συχνα στο avclub για να μεταφερω νεα και λυσεις...καλο μας καλοκαιρι!

Δεν ξέρω πως στα διάλα πήρε μόνο του την αναβάθμιση και πλέον και το δικό μου είναι ένα παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ μηχανάκι.
Δεν βλέπει τον εξωτερικό σκληρό,στα δίκτυα βλέπει μόνο το WiFI μου που είναι οριακό και όχι την σύνδεση με καλώδιο μέσω του UGREEN με αποτέλεσμα να μην έχω και Netflix.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Οποιος θελει να μαθαινει λυσεις και fixes για το mi box και οχι μονο, ας ερθει στην ομαδα στο φβ που ειμαι ενας απο τους διαχειριστες ( ξενη ομαδα,οχι ελληνικη, με χιλιαδες online μελη). Δε κανω διαφημιση και γιαυτο δε δινω καν link ;) ( οποιος θελει μπορει ανετα να τη βρει με ενα search στο φβ). Επειδη ξεκιναω διακοπουλες δε θα μπορω να μπαινω τοσο συχνα στο avclub για να μεταφερω νεα και λυσεις...καλο μας καλοκαιρι!

Αναζητώντας Xiaomi Mi box στο FB βγάζει αρκετά αποτελέσματα.Σε ποιά ομάδα αναφέρεσαι;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Η αλήθεια είναι όντως ότι με τον player του kodi τα πράγματα είναι πιό καλά μα όχι και άριστα, το καλό θα ήταν η xiaomi να είχε δικό της εσωτερικό player προσαρμοσμένο στο box και να μην σιχτιρίζαμε την ώρα και την στιγμή που το πήραμε, :rip::rip::rip: ελπίζω να έρθει γρήγορα μια αναβάθμιση ή έστω μια υποβάθμιση πάλι σε 6.0 να τελειώνουν αυτά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Καλές διακοπές φίλε :a0210::a0210: και ελπίζουμε όταν με το καλό θα γυρίσεις να έχουμε να πούμε καλύτερα πράγματα για το boxάκι !!!!!