Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Με συγχωρείτε εάν έχει απαντηθεί ξανά...

Επειδή με βλέβω να το παίρνω σύντομα, έχει άλλη διαφορά (πλην φυσικά της τιμής) το μοντέλο που πουλά ο Κωτσόβολος στα 79,90 με αυτά των σκρουτζομάγαζων που είναι 20 κάτω?

Και κάτι άλλο [άσχετος mode] ταινίες σε μορφή .mp4 που έχουν αποθηκευτεί σε Windows based τοπικό δίκτυο λογικά παίζει, σωστά? [/mode]

Με συγχωρείτε εάν έχει απαντηθεί ξανά...

Επειδή με βλέβω να το παίρνω σύντομα, έχει άλλη διαφορά (πλην φυσικά της τιμής) το μοντέλο που πουλά ο Κωτσόβολος στα 79,90 με αυτά των σκρουτζομάγαζων που είναι 20 κάτω?

Η μόνη διαφορά είναι η εγγύηση, 2 χρόνια από Κωτσόβολο, 1 χρόνο από στρουτζ.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

και σημαντικη...!
αλλο εαν,αλλο 2 χρονια εγγυηση..

Στην ουσία την αγοράζεις
55 1 χρόνο εγγύηση,με 80 2 χρόνια εγγύηση
Δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει μετά από 18 μήνες αν σου χαλάσει να κάνεις χρήση εγγύησης για μηχάνημα 55
Αναβαθμιζεις σε κάτι πιο καινούργιο

Sent from my iPad using Tapatalk

Και κάτι άλλο [άσχετος mode] ταινίες σε μορφή .mp4 που έχουν αποθηκευτεί σε Windows based τοπικό δίκτυο λογικά παίζει, σωστά? [/mode]
Με την έκδοση 6 έπαιζε, από τότε που έγινε η αναβάθμιση σε 8 σπάνια βλέπει τοπικό δίκτυο....ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάποια διόρθωση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην ουσία την αγοράζεις
55 1 χρόνο εγγύηση,με 80 2 χρόνια εγγύηση
Δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει μετά από 18 μήνες αν σου χαλάσει να κάνεις χρήση εγγύησης για μηχάνημα 55
Αναβαθμιζεις σε κάτι πιο καινούργιο

μιλαμε για ενα 20αρι παραπανω που σου εξασφαλιζει ενα χρονο παραπανω απο την επισημη αντιπροσωπεια.
τωρα εαν αλλαζεις καθε χρονο πλειερ,προφανως δεν σε ενδιαφερει.

μιλαμε για ενα 20αρι παραπανω που σου εξασφαλιζει ενα χρονο παραπανω απο την επισημη αντιπροσωπεια.
τωρα εαν αλλαζεις καθε χρονο πλειερ,προφανως δεν σε ενδιαφερει.

Όχι,απλά είναι ένα box που κυκλοφορεί εδώ και κάνα δυο χρόνια,ίσως και παραπάνω,οπότε σύντομα θα δούμε και αναβάθμιση σε κάτι νέο από xiaomi
Αυτό λέει η λογική
Και το 20αρι είναι 35% επιπλέον

Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα το αγόρασα κ εγώ κ έχει πάνω την έκδοση Android 6,τι κάνω το αναβαθμίσω στην 8 η όχι;
Έχω ακούσει για διάφορα θέματα, στους ειδικούς του φόρουμ, το αναβαθμίσω; έχουν βελτιωθεί τα πράγματα;
Επίσης στην έκδοση 6 ,αν βάλω στικ πχ 16 γιγα, θα ανέβει ο χώρος αποθήκευσης η όχι; γιατί είναι πολύ μικρος
Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα το αγόρασα κ εγώ κ έχει πάνω την έκδοση Android 6,τι κάνω το αναβαθμίσω στην 8 η όχι;
Έχω ακούσει για διάφορα θέματα, στους ειδικούς του φόρουμ, το αναβαθμίσω; έχουν βελτιωθεί τα πράγματα;
Επίσης στην έκδοση 6 ,αν βάλω στικ πχ 16 γιγα, θα ανέβει ο χώρος αποθήκευσης η όχι; γιατί είναι πολύ μικρος
Ευχαριστώ πολύ!!!

Αλλοι εύχονται να υπάρξει μια υποβάθμιση σε 6.0 και συ ρωτάς για την 8. Ούτε να το σκέφτεσαι.Οσο για αυτό που ρωτάς ΝΑΙ γίνεται, βάλε φλασάκι και φορμάρισε ως εσωτερικό χώρο....

Όχι,απλά είναι ένα box που κυκλοφορεί εδώ και κάνα δυο χρόνια,ίσως και παραπάνω,οπότε σύντομα θα δούμε και αναβάθμιση σε κάτι νέο από xiaomi
Αυτό λέει η λογική
Και το 20αρι είναι 35% επιπλέον

το συγκεκριμενο μηχανακι πριν την τελευταια μ@λ@κια που εκαναν με το oreo,πηγαινε μια χαρα και για τον μεσο χρηστη ηταν μηχανακι για 3-4 χρονια.
με αυτην την λογικη εννοειται οτι το 20αρι το δινεις.
εαν πας με την σκεψη οτι στο 6μηνο ή στον χρονο παιρνω κατι αλλο,λογικα δεν το δινεις.
μην ξεχνας ομως οτι εαν θες να το πουλησεις,αλλο να πεις στον αγοραστη οτι εχει υπολοιπο ενα χρονο ή 1,5 και αλλο 6 μηνες ή καθολου...

το συγκεκριμενο μηχανακι πριν την τελευταια μ@λ@κια που εκαναν με το oreo,πηγαινε μια χαρα και για τον μεσο χρηστη ηταν μηχανακι για 3-4 χρονια.
με αυτην την λογικη εννοειται οτι το 20αρι το δινεις.
εαν πας με την σκεψη οτι στο 6μηνο ή στον χρονο παιρνω κατι αλλο,λογικα δεν το δινεις.
μην ξεχνας ομως οτι εαν θες να το πουλησεις,αλλο να πεις στον αγοραστη οτι εχει υπολοιπο ενα χρονο ή 1,5 και αλλο 6 μηνες ή καθολου...

Συμφωνούμε!!!

Εμένα πάντως με oreo μια χαρά είναι.... Το ίδιο με 6.0 αν όχι καλύτερο

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμένα πάντως με oreo μια χαρά είναι.... Το ίδιο με 6.0 αν όχι καλύτερο

Δηλαδή μπορείς για παράδειγμα να αυξήσεις την εσωτερική μνήμη με ένα φλασάκι;
Mπορεί να δει εξωτερικό σκληρό;

Ναι
Όταν είχα προσπαθήσει να βάλω Nougat, οποία έκδοση και να έβαζα κόλλαγε και σερνόταν... Ενώ οι υπόλοιποι δεν είχαν θέματα.. Έτσι κατάφερα με οδηγό να κάνω downgrade σε 6 κρατώντας Netflix Κάι chromecast και όλα δούλευαν τέλεια... Όταν έκανα update στο 8 ήταν όλα κομπλέ

Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση , κατέβασα την αναβάθμιση σε oreo , το netflix από το google play ούτως ή άλλως δεν έπαιζε ,κράσαρε συνέχεια , το ίδιο συμβαίνει και με την αναβάθμιση όποτε κατέβασα apk την 4.16 και είναι οκ ....για να ανοίξω όμως το netflix πρέπει να πάω ρυθμίσεις-εφαρμογές να βρω το netflix και να πατήσω άνοιγμα , η ερώτηση είναι : πως μπορώ να βάλω το apk του netflix στην αρχική σελίδα και πως μπορώ να απεγκαταστήσω το ήδη εγκατεστημένο ? Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή , και αν ναι , ποιά είναι αυτή . Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση , κατέβασα την αναβάθμιση σε oreo , το netflix από το google play ούτως ή άλλως δεν έπαιζε ,κράσαρε συνέχεια , το ίδιο συμβαίνει και με την αναβάθμιση όποτε κατέβασα apk την 4.16 και είναι οκ ....για να ανοίξω όμως το netflix πρέπει να πάω ρυθμίσεις-εφαρμογές να βρω το netflix και να πατήσω άνοιγμα , η ερώτηση είναι : πως μπορώ να βάλω το apk του netflix στην αρχική σελίδα και πως μπορώ να απεγκαταστήσω το ήδη εγκατεστημένο ? Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή , και αν ναι , ποιά είναι αυτή . Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.

Κατέβασε την εφαρμογή sideload απο το google store βάλτην στην αρχικη σελίδα και εκει θα σου δείχνει όλες τις εφαρμογες που δεν μπορούν απο μόνες τους να μπουν στην αρχική σελίδα

Και το tv App repo για να στην κάνει εικονίδιο κατευθείαν για εξω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro