Δεν είχα χρόνο να το ψάξω καθόλου, θα το ψάξω και θα την βρω την άκρη (στην χειρότερη θα πάει για επαναφορά). Συνήθως εγώ απενεργοποιώ τέτοιου είδους επιλογές μετά την εγκατάσταση.. τώρα αν μου ξέφυγε θα το κοιτάξω, δύσκολο όμως κάτι τέτοιο να προκαλεί τόσο χαμό ξαφνικά και χωρίς να υπάρχουν καν σφάλματα.
Ορίστε και τα τελευταία μαντάτα απο την xiaomi eu
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-update.45347/
Που βρίσκεται η αποστολή σφαλμάτων στην google?craven. Πέραν των προβλημάτων που όπως λες ότι υπάρχουν ακόμα και στο kodi που και γω τα έχω παρατηρήσει ακόμα και σε κατεβασμένη ταινία και με αναπαραγωγή είτε σε vlc είτε σε mx pro και φυσικά σε kodi αν και είμαι με oreo είπα δεν μπορεί να έχει κρεμάσει έτσι το μηχανάκι,κάθισα και έκανα κάποιες δοκιμές. Το λοιπόν εκείνο που διαπίστωσα είναι το εξής. Οταν υπάρχει ενεργοποιημένη η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων στην google το μηχάνημα απλά δεν τραβάει, συν ότι απενεργοποιώντας κάποιες εφαρμογές που δεν μου χρειαζόταν, τα ίδια αρχεία που δεν έπαιζαν σωστά τώρα τρέχουν απροβλημάτιστα. Για ψάξτο λίγο ...... Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων της google με την συμπεριφορά του μηχανακίου τι να σου, εμένα πάντως πια δουλεύει πολυβόλο πλην του netflix που εκεί παρουσιάζει σκαλώματα......
Που βρίσκεται η αποστολή σφαλμάτων στην google?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το βρήκα το έχω όμως ήδη απενεργοποιημένο, σ'ευχαριστώ πάντωςΔεν είμαι στον χώρο για να το δω, ψάξε όμως στις ρυθμίσεις, δεν θυμάμαι που ακριβώς....
Το βρήκα το έχω όμως ήδη απενεργοποιημένο, σ'ευχαριστώ πάντως
Τι πρόβλημα έχεις ???????
Σπασίματα σε netflix kodi iptv
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.