Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπερα στην παρεα,

μεγαλο το νημα, διαβασα οσο μπορουσα , μια ερωτηση μονο , στην αγορα καινουργιου απο σκρουτζομαγαζο πρεπει να προσεξω κάτι ιδαιτερο κατα την αγορα του?
Εχει καμιά version που δεν παιζει καλα ή καποιο αλλο θέμα ?

Ευχαριστω πολύ

Εμένα το Mi Box το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου στην κρεβατοκάμαρα οπότε δεν έχω άποψη ο ίδιος.
Δεν έκανε αναβάθμιση σε oreo οπότε έχει μείνει με ΜΜ.
Το θέμα τώρα είναι πως απ ότι διάβασα, προβλήματα στην ομαλή αναπαραγωγή σε kodi, Netflix και κολλήματα στο youtube υπήρχαν στην Oreo και παρουσιάστηκαν σαν bugs της έκδοσης
Έλα ντε όμως που τα συγκεκριμένα προβλήματα ακριβώς όπως τα περιέγραψαν παιδιά εδώ πέρα σαν προβλήματα της oreo, εδώ και περίπου 2 βδομάδες (δεν ξέρω ακριβώς αφού δεν το χρησιμοποιώ εγώ) παρουσιάστηκαν στο mi box στην κρεβατοκάμαρα που ακόμα είναι με το Android 6 χωρίς να έχει αλλάξει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ παρά μόνο οι τυχόν αναβαθμίσεις των εφαρμογών Netflix και Youtube (που δεν βλέπω να έχουν ιδιαίτερη σχέση γιατί πχ το kodi δεν έκανε αναβάθμιση)...
Το συγκεκριμένο mi box δεν έχει τίποτα πάνω, χρησιμοποιείται μόνο για streaming μέσω WIFI AC (που παίζει και έπαιζε πάντα απροβλημάτιστα και για το πιο βαρύ αρχείο) χωρίς περιττές εφαρμογές εγκατεστημένες, χωρίς συσκευές πάνω κτλ κτλ.. και ξαφνικά στο kodi (που όμως σίγουρα δεν έχει κάνει αναβάθμιση) έχει αρχίσει σε αρχεία SD κιόλας, που πριν δεν είχαν θέμα (και παίζουν παντού καλά στις άλλες συσκευές) να τα παίζει λες και τα παίζει pc 15ετίας που κάνει drop τα μισά καρέ, το netflix να τρώει κολλήματα, το youtube να τρώει κολλήματα κτλ κτλ.. την θεωρούσα υπερβολική την σύζυγο, μέχρι που το είδα και εγώ ο ίδιος.. λέω μήπως κάτι τρέχει με το ac και αγοράζω usb to ethernet με asix που ξέρω ότι παίζει καλά απλά και μόνο για να κάνω δοκιμή... ακριβώς η ίδια συμπεριφορά.
Ξαναλέω δεν έχει γίνει καμιά αναβάθμιση, καμιά εγκατάσταση άλλου προγράμματος (απο πριν αρχίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα).. πέρα λοιπόν απ το πρόβλημα μου που προφανώς δεν θα μπορέσει εύκολα κάποιος να βοηθήσει, θέλω να πω και πως μήπως τελικά δεν αφορούν όλα τα θέματα (δεν μιλάω για τα εξακριβωμένα) το Oreo στο μηχάνημα και απλά ότι στραβό βλέπουμε το ρίχνουμε σε αυτό? Πχ αν εμένα είχε κάνει την αναβάθμιση, τώρα όπως όλοι θα ήμουν σίγουρος πως όλα αυτά αφορούν καθαρά και μόνο το Oreo και θα γκρίνιαζα όπως όλοι.

craven. Πέραν των προβλημάτων που όπως λες ότι υπάρχουν ακόμα και στο kodi που και γω τα έχω παρατηρήσει ακόμα και σε κατεβασμένη ταινία και με αναπαραγωγή είτε σε vlc είτε σε mx pro και φυσικά σε kodi αν και είμαι με oreo είπα δεν μπορεί να έχει κρεμάσει έτσι το μηχανάκι,κάθισα και έκανα κάποιες δοκιμές. Το λοιπόν εκείνο που διαπίστωσα είναι το εξής. Οταν υπάρχει ενεργοποιημένη η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων στην google το μηχάνημα απλά δεν τραβάει, συν ότι απενεργοποιώντας κάποιες εφαρμογές που δεν μου χρειαζόταν, τα ίδια αρχεία που δεν έπαιζαν σωστά τώρα τρέχουν απροβλημάτιστα. Για ψάξτο λίγο ...... Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων της google με την συμπεριφορά του μηχανακίου τι να σου, εμένα πάντως πια δουλεύει πολυβόλο πλην του netflix που εκεί παρουσιάζει σκαλώματα......

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω καθόλου, θα το ψάξω και θα την βρω την άκρη (στην χειρότερη θα πάει για επαναφορά). Συνήθως εγώ απενεργοποιώ τέτοιου είδους επιλογές μετά την εγκατάσταση.. τώρα αν μου ξέφυγε θα το κοιτάξω, δύσκολο όμως κάτι τέτοιο να προκαλεί τόσο χαμό ξαφνικά και χωρίς να υπάρχουν καν σφάλματα.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω καθόλου, θα το ψάξω και θα την βρω την άκρη (στην χειρότερη θα πάει για επαναφορά). Συνήθως εγώ απενεργοποιώ τέτοιου είδους επιλογές μετά την εγκατάσταση.. τώρα αν μου ξέφυγε θα το κοιτάξω, δύσκολο όμως κάτι τέτοιο να προκαλεί τόσο χαμό ξαφνικά και χωρίς να υπάρχουν καν σφάλματα.

Δες το και ρίξε μια ενημέρωση.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ορίστε και τα τελευταία μαντάτα απο την xiaomi eu
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-update.45347/

Αυτό μην σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση... ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όσους έχουμε μπλέξει με την Xiaomi σε τέτοια θέματα επικοινωνίας όπως ο φίλος το έχουμε νοιώσει στο πετσί μας.
Την μια δείχνουν ενδιαφέρον και σε διαβεβαιώνουν μετά σου λένε κάτι διαφορετικό, μετά ενώ σε είχαν διαβεβαιώσει, σου δηλώνουν πως... δεν... μετά ξαναδιαβεβαιώνουν, μετά υπόσχονται, μετά εξαφανίζονται, μετά δίνουν και ΕΠΙΣΗΜΕΣ υποσχέσεις όταν τους πιέσεις και μετά ξαφνικά δεν τηρούν τίποτα και σε γράφουν. Όσοι διάβαζαν το forum της yeelight και έβλεπαν την μάχη, καταλαβαίνουν. Τέλοσπάντων, είναι μια εταιρεία που αν δεν είχε αυτή τη νοοτροπία στα τμήματα υποστήριξης και στα τεχνικά της τμήματα, θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα και για αυτήν και για εμάς και νομίζω πως αν θέλει ΌΝΤΩΣ να κάνει σωστό άνοιγμα εκτός Κίνας για το σύνολο των προϊόντων της τότε κάποιοι υπεύθυνοι συγκεκριμένων τμημάτων εκεί μέσα πρέπει επειγόντως να πάρουν πόδι.

Το πήρα σήμερα.

2018-07-30 14.24.30.jpg

Σίγουρα θα μου πάρει κάμποσο μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου όμως...

n_olympios απο που αν επιτρέπεται ?????? Βλέπεις να έχει διαθέσιμο update σε 8.0 ????

Από το Πλαίσιο με 79.90 (εκμεταλλεύτηκα ένα πιστωτικό που είχα).

Δεν έχω δει ακόμη, νομίζω πως δεν ήταν διαθέσιμο, σε λιγάκι θα το πιάσω ξανά στα χέρια μου. Τώρα πρέπει να στείλω κάτι δηλώσεις ΦΠΑ (ωραία περνάμε στην άδεια). :flipout:

Σε νέα μηχανάκια που έρχονται με 6.0, υπάρχει η επιλογή πλέον για αναβάθμιση σε Oreo? Γίνεται αναγκαστικά?

Για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου πιο πάνω, από το κουτί ήταν (φυσικά) με την έκδοση 6.0. Για την αναβάθμιση, πηγαίνοντας στο αντίστοιχο μενού, λέει να κάνω λήψη του αρχείου (616ΜΒ) για αναβάθμιση σε Android 8.0. Λέω να κρατηθώ λίγο.

Επίσης, έβαλα ένα παλιό φτηνό usb hub και το δέκτη του ασύρματου πληκτρολογίου (ένα Microsoft με ενσωματωμένο mousepad) και τα αναγνώρισε κανονικά. Στην αρχή νόμιζα ότι δε δούλευαν και τσαντίστηκα αλλά είχα συνδέσει το δέκτη ενός άλλου ποντικιού χοχο...

craven. Πέραν των προβλημάτων που όπως λες ότι υπάρχουν ακόμα και στο kodi που και γω τα έχω παρατηρήσει ακόμα και σε κατεβασμένη ταινία και με αναπαραγωγή είτε σε vlc είτε σε mx pro και φυσικά σε kodi αν και είμαι με oreo είπα δεν μπορεί να έχει κρεμάσει έτσι το μηχανάκι,κάθισα και έκανα κάποιες δοκιμές. Το λοιπόν εκείνο που διαπίστωσα είναι το εξής. Οταν υπάρχει ενεργοποιημένη η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων στην google το μηχάνημα απλά δεν τραβάει, συν ότι απενεργοποιώντας κάποιες εφαρμογές που δεν μου χρειαζόταν, τα ίδια αρχεία που δεν έπαιζαν σωστά τώρα τρέχουν απροβλημάτιστα. Για ψάξτο λίγο ...... Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η ρύθμιση της αποστολής σφαλμάτων της google με την συμπεριφορά του μηχανακίου τι να σου, εμένα πάντως πια δουλεύει πολυβόλο πλην του netflix που εκεί παρουσιάζει σκαλώματα......
Που βρίσκεται η αποστολή σφαλμάτων στην google?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Που βρίσκεται η αποστολή σφαλμάτων στην google?

Ρυθμίσεις,προσωπικά,χρήση και διαγνωστικα

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν είμαι στον χώρο για να το δω, ψάξε όμως στις ρυθμίσεις, δεν θυμάμαι που ακριβώς....

Δεν είμαι στον χώρο για να το δω, ψάξε όμως στις ρυθμίσεις, δεν θυμάμαι που ακριβώς....
Το βρήκα το έχω όμως ήδη απενεργοποιημένο, σ'ευχαριστώ πάντως

Το βρήκα το έχω όμως ήδη απενεργοποιημένο, σ'ευχαριστώ πάντως

Τι πρόβλημα έχεις ???????

Σπασίματα σε netflix kodi iptv

Στο netflix και γω έχω εννοείτε με oreo, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και εφαρμογές που δεν σου χρειάζονται.