Καλησπερα στην παρεα, το εστησα εχθες σε wifi και ειναι σε ψιλομεγαλη αποσταση θα ελεγα με αρκετα δωματια ενδιαμεσα και παιζει μια χαρα. ( router Netgear DGN2200v3 )
Δεν δοκιμασα netflix να πω την αληθεια , αλλα kodi - terrarium - vlc επαιξε μια χαρά χωρις σπασίματα , μονο σε μιά ταινία μου εκανε κάποιο κολπα αλλα υποψιαζομαι οτι ηταν τα hz που πρεπει να επλεξω , το εχω βαλει στο αυτοματο screen resolution ( δεν εχω κανει καλα το ξερω ) .
απο το απογευμα μεχρι και σημέρα το πρωι επαιζε σουπερ, αν και με αυτα που διαβαζα εδω μεσα ειχα ψιλοαπογοητευτει.
επισης διαβασα σε αρκετές σελίδες οτι σχεδον ολοι έχουν το usb to Ethernet το u-green ή κάπως έτσι, εγω του καρφωσα πάνω ενα hub Πλαίσιου και εκει μετα πανω ενα στικακι και ένα usb-ethernet tp-link και το δικτύωσα κανονικα, μιας και στο δωμάτιο που έχει μπει έχει μπριζάκι , και πάλι παίζει μια χαρά.
Αυτή είναι η μέχρι τωρα εμπειρία μου με το κουτάκι.
ΥΓ περασα οτι είχε μέχρι και εχθες το απόγευμα σε updates , φοραει Oreo.
To HDMI - CEC πολυ βολικο , χωρις κανενα set up με το remote της Samsung UE46ES7000 εχω κανονικο χειρισμό και ειμαι κομπλε , δεν καιγομαι για την φωνητικη αναζήτηση , αν θελω να ψαξω κάτι παω απο το app του κινητου και κάνω την δουλειά μου για τις φορές που θα χρειαστεί.
Καλώς σας βρήκα σε αυτό το νήμα, πολύ ενδιαφέροντα οσα έχουν γραφτεί εδω μέσα.