Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το έχω ελαφρύνει ήδη, μακάρι να έρθει κάποιο update
Στο netflix και γω έχω εννοείτε με oreo, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο update, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και εφαρμογές που δεν σου χρειάζονται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μήπως το Netflix έχει προβλήματα λόγω του WiFi?
Mε σύνδεση ethernet παίζει νερό και με Oreo 8 με 2,9 gb εφαρμογές
Επίσης,δέχθηκε ένα flash 32gb σαν εσωτερικό σκληρό όπου πρόσθεσα εκεί άλλα 2,1gb εφαρμογές.
Μήπως έχετε το χτικιό το Kodi και τρώει resources?

Παιδιά μήπως το Netflix έχει προβλήματα λόγω του WiFi?
Mε σύνδεση ethernet παίζει νερό και με Oreo 8 με 2,9 gb εφαρμογές
Επίσης,δέχθηκε ένα flash 32gb σαν εσωτερικό σκληρό όπου πρόσθεσα εκεί άλλα 2,1gb εφαρμογές.
Μήπως έχετε το χτικιό το Kodi και τρώει resources?

Το πρόβλημα με το wifi μάλλον δεν παίζει μιας και με το 6.0 τα πήγαινε καλά. Εμένα προσωπικά με το που πήρε το 8.0 απο την πρώτη στιγμή άρχισαν τα προβλήματα. Οσο για το kodi αφου ήδη είχε διαπιστωθεί το πρόβλημα με το netflix μετά το φόρτωσα. To netflix το έχω τρέξει και απο το ps4 και απο το smart της τηλεόρασης και τέτοιο πρόβλημα δεν έχω και να επισημάνω ότι το wifi της τηλεόρασης και η ταχύτητα που βγάζει είναι κατα 40% πιο κάτω απο αυτό του box, άρα μάλλον ο κύριος ένοχος είναι το γαμ-oreo

Ποιό είναι το πρόβλημα με το netflix?
Tο πρόβλημα με το WiFi δεν ξέρω αν υφίσταται μετά το update του Oreo γιατί δεν τόλμησα καν να συνδεθώ μέσω αυτού αφού τα παιδιά εδώ μέσα με βοήθησαν να συνδέσω το Ugreen ethernet adapter.
Mε το update πάντως μπόρεσε να δει επιτέλους εξωτερικούς σκληρούς.
Τέλος,να αναφέρω επίσης ότι παίζει απροβλημάτιστα και η εφαρμογή Stremio για θέαση ταινιών.

Το πρόβλημα με το netflix είναι ότι εκεί που έχει ομαλή ροή το πιάνει και αρχίζει τα κουφά σαν να χάνει καρέ πολύ συχνά σαν να λαγκάρει,

Σε μένα το wifi κάνει συχνές αποσυνδέσεις για δευτερόλεπτα...έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Στο Netflix με oreo και ethernet δεν έχω πρόβλημα. Άντε να κάνει κανά κολληματάκι ο ήχος μία στις δέκα και αν αλλά είναι πιστεύω φυσιολογικό και δεν ενοχλεί. Αυτό με ethernet, DD+ ήχο στα 1080p.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Στο Netflix με oreo και ethernet δεν έχω πρόβλημα. Άντε να κάνει κανά κολληματάκι ο ήχος μία στις δέκα και αν αλλά είναι πιστεύω φυσιολογικό και δεν ενοχλεί. Αυτό με ethernet, DD+ ήχο στα 1080p.

Ούτε εγω είχα πρόβλημα πριν το oreo με wifi

Σήμερα κυκλοφόρησε και beta update κάπου στα 37mb που αφορά το wifi, επομένως σύντομα θα το δώσουν ως fix......

Αρα βρε Κλεανθη πως να παιξει το ερμο το Netflix.Πιθανον θα μου πεις οτι με την 6.0 επαιζε,ομως συζηταμε για προβλημα του Netflix ενω ξερουμε οτι με την 8.0 ξεσκισαν το WiFi.
Να ρωτησω.Εχει βρει κανεις πως γραφουμε Ελληνικα κανοντας browsing απο το Mi box?

Κ εγώ είχα πολλά προβλήματα με το Oreo αλλά έστρωσε με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάει μια χαρά τώρα.To Netflix παίζει κανονικά χωρίς σπασίματα που αναφέρουν άλλοι κάτοχοι.
Για ελληνικά που ρωτάει ο ΣΩΚΡΆΤΗΣ εγώ το κατάφερα μόνο δουλεύοντας το κινητό σαν χειριστήριο με την εφαρμογή Android TV.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα, γενικά μετράει το mi box για παρακολούθηση Netflix η είναι σαν τα νερά της Χαλκίδας λίγο παίζει λίγο δεν παίζει...;

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Επειδη και στο ΜΜ και στο nougat αλλα και στο oreo δεν ειχα τετοια προβληματα και μαλιστα η ταχυτητα του ασυρματου ηταν και ειναι εφαμιλλη του ενσυρματου (μεχρι 42 κιλομπιτς) για ριξτε μια ματια σε τι authentication type και σε τι encryption εκπεμπουν τα ρουτερ σας.

Καλησπερα στην παρεα, το εστησα εχθες σε wifi και ειναι σε ψιλομεγαλη αποσταση θα ελεγα με αρκετα δωματια ενδιαμεσα και παιζει μια χαρα. ( router Netgear DGN2200v3 )

Δεν δοκιμασα netflix να πω την αληθεια , αλλα kodi - terrarium - vlc επαιξε μια χαρά χωρις σπασίματα , μονο σε μιά ταινία μου εκανε κάποιο κολπα αλλα υποψιαζομαι οτι ηταν τα hz που πρεπει να επλεξω , το εχω βαλει στο αυτοματο screen resolution ( δεν εχω κανει καλα το ξερω ) .

απο το απογευμα μεχρι και σημέρα το πρωι επαιζε σουπερ, αν και με αυτα που διαβαζα εδω μεσα ειχα ψιλοαπογοητευτει.
επισης διαβασα σε αρκετές σελίδες οτι σχεδον ολοι έχουν το usb to Ethernet το u-green ή κάπως έτσι, εγω του καρφωσα πάνω ενα hub Πλαίσιου και εκει μετα πανω ενα στικακι και ένα usb-ethernet tp-link και το δικτύωσα κανονικα, μιας και στο δωμάτιο που έχει μπει έχει μπριζάκι , και πάλι παίζει μια χαρά.

Αυτή είναι η μέχρι τωρα εμπειρία μου με το κουτάκι.

ΥΓ περασα οτι είχε μέχρι και εχθες το απόγευμα σε updates , φοραει Oreo.

To HDMI - CEC πολυ βολικο , χωρις κανενα set up με το remote της Samsung UE46ES7000 εχω κανονικο χειρισμό και ειμαι κομπλε , δεν καιγομαι για την φωνητικη αναζήτηση , αν θελω να ψαξω κάτι παω απο το app του κινητου και κάνω την δουλειά μου για τις φορές που θα χρειαστεί.

Καλώς σας βρήκα σε αυτό το νήμα, πολύ ενδιαφέροντα οσα έχουν γραφτεί εδω μέσα.

To HDMI - CEC πολυ βολικο , χωρις κανενα set up με το remote της Samsung UE46ES7000 εχω κανονικο χειρισμό και ειμαι κομπλε , δεν καιγομαι για την φωνητικη αναζήτηση , αν θελω να ψαξω κάτι παω απο το app του κινητου και κάνω την δουλειά μου για τις φορές που θα χρειαστεί.

καλως ήρθες στην παρέα.....το παραπάνω μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; τι έκανες και τι πέτυχες με αυτό;

τιποτα το ιδαιτερο , ενεργοποιησα απο το μενου το xiaomi την επιλογη στο HDMI-cec και μετα ειχα ενεργοποιημένο ηδη απο το μενου της τηλεορασης ενα μενου που λεει anynet νομιζω , που ειναι η ονομασια της λειτουργιας για την samsung ( καθε εταιρεια το λεέι καπως αλλιως νομιζω ) και με το πληκτρα του remote της τηλεορασης εχω κανονικα πανω-κατω-δεξια-αριστερα- κεντρικο Οκ , και το exit ειναι το αντιστοιχο back , νομιζω παιζει και το play-pause κτλ

24e16oy.jpg

Πέτυχα να μην εχω δευτερο remote τριγυρω , να κανω την δουλεία μου με ένα , παρκαρα το δικό του

τιποτα το ιδαιτερο , ενεργοποιησα απο το μενου το xiaomi την επιλογη στο HDMI-cec και μετα ειχα ενεργοποιημένο ηδη απο το μενου της τηλεορασης ενα μενου που λεει anynet νομιζω , που ειναι η ονομασια της λειτουργιας για την samsung ( καθε εταιρεια το λεέι καπως αλλιως νομιζω ) και με το πληκτρα του remote της τηλεορασης εχω κανονικα πανω-κατω-δεξια-αριστερα- κεντρικο Οκ , και το exit ειναι το αντιστοιχο back , νομιζω παιζει και το play-pause κτλ

24e16oy.jpg

εγώ στο xiaomi την HDMI-cec γιατί δεν την έχω δει ποτέ; δεν μπορώ να το ψάξω τώρα γιατί είμαι εκτός.....που ακριβώς είναι η επιλογή στο μενού;