Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

είναι πολύ πιπ ακριβό αυτό... το ρουτερ αναλαμβάνει την σύνδεση συσκευών μεταξύ τους.. το μόντεμ την επικοινωνία με τον έξω κοσμο...κοινός κρατάς κια το ρουτερ που έχεις και μπαίνει στην σειρά το Xiaomi

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yπάρχει USB Hub, ας πούμε 3 ports με δίκτυο RJ45 και με ρεύμα ώστε να μπορώ να συνδέσω δύο σκληρούς δίσκους στο TV Box;

ugreen, δουλευει καλα με το mi box

Τώρα έχω ένα απλό USB 2.0 Hub 4-ports της Belkin με τροφοδοτικό και έχω συνδέσει 4 σκληρούς 2.5" και δουλεύει απροβλημάτιστα.
Υπερβολή, το ξέρω, όσον αφορά τους 4 σκληρούς αλλά το ugreen θα διαβάζει τους 3 σκληρούς ή έστω δύο; Βλέπω μέσω KODI.

Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το hub συνδεμένο σε μια πόρτα του ugreen

Η xiaomi εδωσε νεο update (2390) μονο για beta testers

Attachments

• Screenshot_20181103-203901.jpg
    Screenshot_20181103-203901.jpg
    24.8 KB · Views: 179
  • Screenshot_20181103-204532.jpg
    Screenshot_20181103-204532.jpg
    33.7 KB · Views: 177
Το βασικό είναι να έχουν λύσει το θέμα με το αργό performance όταν κάνεις wake up το μηχανάκι. Αν δεν το έχουν φτιάξει, ας πάνε στο καλό, θα κοιτάξω αλλού.

Θέλω να αγοράσω ένα Mi Box από το Σκρούτζ και έχω κάνα δυο ερωτήσεις. Όλα αυτά τα μαγαζιά εδώ πουλάνε το ίδιο μοντέλο γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Αν ναι, ποιο είναι? Το Mi Box 3s? Και τέλος υπάρχει διαφορά μεταξύ έκδοσης EU και Global?
https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html

Το βασικό είναι να έχουν λύσει το θέμα με το αργό performance όταν κάνεις wake up το μηχανάκι. Αν δεν το έχουν φτιάξει, ας πάνε στο καλό, θα κοιτάξω αλλού.

Σήμερα το πρωί μετά από 8ωρο ύπνο το μποξακι ξύπνησε με το πρώτο πάτημα του κουμπιού, την δεύτερη φορά μετά από 13ωρες ύπνου χρειάστηκε να πατήσω το κουμπί 2 φόρες και στις 2 περιπτώσεις είχα γρήγορη φόρτωση της αρχικής οθόνης και γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα των εφαρμογών.Απόψε θα το αφήσω να κοιμηθεί πάνω από 18 ώρες και αύριο βλέπουμε πως θα αντιδράσει.
Τo wi-fi πάει σφαίρα χωρίς καμιά αποσύνδεση εδώ και τρεις ώρες και με ταχύτητα στα όρια της σύνδεσης μου και ping απο 65-180 ms.

Attachments

• Screenshot_20181104-190540.jpg
    Screenshot_20181104-190540.jpg
    47.5 KB · Views: 399
Καλησπέρα στο forum μολις προχθές μου ρθε το mi box3 κ έχω το εξής θέμα μιας κ άσχετος από box.
1.Δεν έχει browser κ τo Google play δεν έχει παρά ελάχιστες εφαρμογές μετρημένες στα δάχτυλα.
Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση,;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρησιμοποίησε puffin για Android tv os.
Είναι φτιαγμένος για χειριστήριο joystick.

Επίσης μπορείς να βάλεις το aptoide (όχι για TVBOX, αλλά το κανονικό) και να κατεβάσεις όποια εφαρμογή θέλεις.
Απαραίτητες επίσης εφαρμογές, ο Mi explorer, το Tv App Repo για να περνάς συντομεύσεις στην κεντρική οθόνη και το Set Orientation για μόνιμο landscape.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα συνύπαρξης με το μποξάκι, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την δουλειά που το πήρα (ΝΟΒΑ).
Ειδικά για όσους το θέλουν μόνο για ΝΟΒΑ και ΟΤΕ και αν μάθετε τα κόλπα του, είναι πραγματικά άψογο.
Σαν media player υπάρχουν σίγουρα πιο ισχυρές, πλήρεις και ίσως φθηνότερες επιλογές.

Σοβαρότερα μειονεκτήματα είναι η ύπαρξη μονάχα μίας θύρας usb, η απουσία θύρας δικτύου, αλλά το ακόμη χειρότερο που περιορίζει δραματικά τόσο την ποικιλία εφαρμογών όσο και την παραμετροποίηση του box είναι το Android TV (και ας φταίει γι' αυτό περισσότερο η Google και όχι τόσο η Xiaomi).

Προσωπικό συμπέρασμα: Αν το θέλεις αποκλειστικά ως Media - Kodi Player, κοίταξε για κάτι άλλο.
Αν το θέλεις για ΝΟΒΑ κτλ, είναι μονόδρομος. Διάβασε, μάθε πως να το φέρεις στα μέτρα σου και προχώρα.
Είναι μια συσκευή με σοβαρές ελλείψεις, αλλά και με κάποια σοβαρά πλεονεκτήματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλες υλοποιήσεις και μάλιστα να λειτουργούν out of the box.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα συνύπαρξης με το μποξάκι, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την δουλειά που το πήρα (ΝΟΒΑ).
Ειδικά για όσους το θέλουν μόνο για ΝΟΒΑ και ΟΤΕ και αν μάθετε τα κόλπα του, είναι πραγματικά άψογο.
Σαν media player υπάρχουν σίγουρα πιο ισχυρές, πλήρεις και ίσως φθηνότερες επιλογές.

Σοβαρότερα μειονεκτήματα είναι η ύπαρξη μονάχα μίας θύρας usb, η απουσία θύρας δικτύου, αλλά το ακόμη χειρότερο που περιορίζει δραματικά τόσο την ποικιλία εφαρμογών όσο και την παραμετροποίηση του box είναι το Android TV (και ας φταίει γι' αυτό περισσότερο η Google και όχι τόσο η Xiaomi).

Προσωπικό συμπέρασμα: Αν το θέλεις αποκλειστικά ως Media - Kodi Player, κοίταξε για κάτι άλλο.
Αν το θέλεις για ΝΟΒΑ κτλ, είναι μονόδρομος. Διάβασε, μάθε πως να το φέρεις στα μέτρα σου και προχώρα.
Είναι μια συσκευή με σοβαρές ελλείψεις, αλλά και με κάποια σοβαρά πλεονεκτήματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλες υλοποιήσεις και μάλιστα να λειτουργούν out of the box.

Με ποια εκδοση του Android το χρησιμοποιείς? 6 η 8?

Μια ερώτηση για αυτούς που έχουν cosmote tv go..μπορω να δω παράλληλα και στην τηλεόραση και στο tv box η σε ένα απ τα 2 όπως κάνει η nova?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι μπορείς να δεις και μέσω δέκτη και μέσω cosmote tv go συγχρόνως.

Και νέα αναβάθμιση σήμερα OTA RC2 (BUILD 2396)

Καλησπέρα!
Σκέφτομαι την αγορά του Mi Box κυρίως για χρήση Cosmote TV Go αλλά ορισμένες φορές πιο σπάνια και για Chromecast, ταινία από USB και τέλος streaming Netflix ή YouTube!
Διαβάζω διάφορα σχόλια για το box, τα μισά θετικά και τα άλλα μισά αρνητικά ή του ύψους ή του βάθους!
Διαβάζω για ανθρώπους που κάνανε την δουλειά τους και για άλλους που έχουν σιχαθεί κάθε ενημέρωση που δίνει η Xiaomi και κάθε φορά χαλάει και κάτι!
Θέλω να μάθω αν αξίζει η αγορά του για Cosmote TV Go σε 720p και ταινίες και βίντεο από Netflix επίσης σε τουλάχιστον 720p αν όχι σε 1080p!
Για 4Κ κτλ δεν ενδιαφέρομαι προς το παρών!
Προτείνεται την αγορά του;; Τέλος η Xiaomi συνεχίζει να το υποστηρίζει ακόμα και σήμερα με αναβαθμίσεις ώστε να λύνει διαφορά bugs;;