Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Προσπαθώ να συνδεσω την συσκευή για πρώτη φορά και δεν βλέπει το WiFi μου, ενώ είναι δίπλα στο router. Δείχνει 5-6 γειτονικά αλλά όχι του σπιτιού. Προσπάθησα να το βάλω manually αλλά πάλι δεν το δέχεται. Έκανα επανεκκίνηση και στο router καο στο Mi Box αλλά πάλι τίποτα.

Δοκίμασα με το κουμπί WPS του router αλλά μου λέει βάλε το τάδε PIN στο router. Και το speedport entry του ΟΤΕ που έχω εγώ δεν έχει επιλογή για καταχώρηση WPS PIN.

Αλλάζοντάς την γλώσσα των οδηγιών από ελληνικά σε αγγλικά, μου εμφάνισε άλλη μια ρύθμιση. Άνοιξε λέει το Google app στο κινητό και Γράψε (ή πες) set up device και διάλεξε από την λίστα το Mi Box. Το έκανα αλλά αντί για λίστα μου βγάζει αποτέλεσμα αναζήτησης. Μιλάμε έχω τρελαθεί εδώ και δύο ώρες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αλλαξε channel στο wifi στο ρουτερ. Βαλε auto ή καποιο αλλο

Πάντως με τις δυο αναβαθμίσεις που μου ήρθαν στα καπάκια εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και το κουτάκι παίζει μια χαρά. Φτου να μην το ματιάσω.. Όχι ότι είχα πρόβλημα πριν αλλά φαίνεται να δουλεύει πιο γρήγορα. Ακόμη και στο "ξύπνημα" βλέπω βελτίωση.

Same Sh1t... Different Day

Εμενα μου χανει την συνδεση με το τηλεκοντρολ πολλες φορες οταν ξυπναει. Αλλα αυτο το εκανε και με το ΜΜ 6.

μετά απο δυο μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας, δείχνει να έστρωσε και το δικό μου. Ελπίζω το προηγούμενο build να ήταν το τελευταίο που τα έκανε όλα τόσο @!$!@#$#@

Σε 4κ τηλεόραση τι ανάλυση προτείνετε να έχω στην οθόνη του Xiaomi? 4K ή 1080p?

Οποίος ενδιαφέρεται για αγορά πουλάω το δικό μου 2 μηνών ελάχιστα δουλεμένο ας μου στείλει pm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ πάντως με την 2396 το netflix εξακολουθεί να μην παίζει με βγάζει συνέχεια error. Είμαι με dhcp και με adaptoraki ethernet δεν παίζω από wifi.
Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω έχω αγανακτησει. Μετά από format μου δούλεψε το youtube. Πριν μόλις πήρε την 2396 δεν δουλευε.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερικές σειρές μπορεί και να τις παίξει το Νετφλιξ τα ποιο πολλά όμως τα κόβει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Με nvidia shield στο ίδιο σπίτι τα ίδια settings δεν έχω πρόβλημα .

Είμαι με την τελευταία κι εγώ και το έχω λιώσει σε YouTube& Netflix και δεν κάνει κιχ.Τελικά είναι θέμα τύχης ή θέμα ρυθμίσεων?

Same Sh1t... Different Day

Να κάνω μία ερώτηση....τα καλώδια οπτικής που έχω δεν "κουμπώνουν" στο Mibox,είναι λες και είναι κοντά.

Εχει να μου προτείνει κάποιος δοκιμασμένο καλώδιο?

δεν έχει κλασσική θύρα οπτικής το MIbox... θέλει ανταπτορακι.. φαντάσου; πο την μια θυρα οπτικής και απο. την άλλη σαν καρφι mini jack

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εγώ πάντως με την 2396 το netflix εξακολουθεί να μην παίζει με βγάζει συνέχεια error. Είμαι με dhcp και με adaptoraki ethernet δεν παίζω από wifi.
Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω έχω αγανακτησει. Μετά από format μου δούλεψε το youtube. Πριν μόλις πήρε την 2396 δεν δουλευε.

Μετα την αναβαθμιση εκανες factory reset ?

Εγω εκανα 2 φορες.

Το μοναδικο θεμα που αντιμετωπιζω εχει σχεση με το ξυπνημα του κουτιου και για αυτο το αφηνω ανοιχτο συνεχεια.

Εγω εκανα 2 φορες.

Το μοναδικο θεμα που αντιμετωπιζω εχει σχεση με το ξυπνημα του κουτιου και για αυτο το αφηνω ανοιχτο συνεχεια.
Εγώ φίλε πάνω από δύο μέχρι και άλλο mail έβαλα μήπως παίρνει τίποτα από εκεί αλλά τίποτα πάλι.

Εμένα παίζει μια χαρά netflix αλλά μου βγάζει συχνά επάνω δεξιά μήνυμα ότι το wifi δεν έχει σήμα.Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;

Εγω εκανα 2 φορες.

Και εγω το ιδιο ακριβως κανω αλλα την επομενη μερα που το ανοιγω σερνεται οποτε κανω ενα restart.σε γενικες γραμμες καλα δουλευει ομως