Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Κάτι σαν και αυτό έχεις https://olla.gr/toslink-male-to-3.5...-plated-black/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr η απλό καλώδιο οπτικής?
δεν έχει κλασσική θύρα οπτικής το MIbox... θέλει ανταπτορακι.. φαντάσου; πο την μια θυρα οπτικής και απο. την άλλη σαν καρφι mini jack

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Οχι παιδια ,εγώ δοκίμαζα με απλό καλώδιο.

Το παραγγέλνω, ευχαριστώ.

Εμένα παίζει μια χαρά netflix αλλά μου βγάζει συχνά επάνω δεξιά μήνυμα ότι το wifi δεν έχει σήμα.Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;

Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει και μένα αυτό το μήνυμα για 4 με 5 φορές την ημέρα.
Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει και μένα αυτό το μήνυμα για 4 με 5 φορές την ημέρα.
Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα αλλά είναι λίγο ενοχλητικό.Υπάρχει κάποια λύση;

Επειδή κι εγώ μήνες το μελετάω να το πάρω το Xiaomi, με το ανταπτοράκι για οπτική έξοδο, μπορεί να περάσει πολυκάναλο και dts κλπ. προς το ηχοσύστημα, ή μόνο stereo ήχος θα βγει από την οπτική του;
Επίσης 4Κ αρχεία .MKV παίζουν κανονικά και άνετα;

Από ότι διάβασα (το λέω επειδή δε το έχω τεστάρει προς το παρόν) μπορεί να περάσει κανονικά dts / dolby digital, ο απλά αν έχω καταλάβει καλά, αν βλέπεις νετφλιξ που στριμαρει σε dd+ και το home cinema σου είναι dolby digital, τότε το κάνει στερεο, αφού δεν κάνει μετατροπή από dd+ σε dd.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδή κι εγώ μήνες το μελετάω να το πάρω το Xiaomi, με το ανταπτοράκι για οπτική έξοδο, μπορεί να περάσει πολυκάναλο και dts κλπ. προς το ηχοσύστημα, ή μόνο stereo ήχος θα βγει από την οπτική του;
Επίσης 4Κ αρχεία .MKV παίζουν κανονικά και άνετα;
Αν και το έχω το μηχανάκι με αρκετά από τα προβλήματα που αναφέρουν οι φίλοι εδώ (το δικό μου δουλεύει καλύτερα) δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά να περιμένει λίγο για να πάρει το νεώτερο. Δεν φαίνεται να μπορούν να λύσουν τα προβλήματά του είτε δεν έχουν την διάθεση να τα λύσουν. Άσχημη και ύποπτη είναι και η κίνηση να κλείσουν το επίσημο ευρωπαϊκό φόρουμ για το μηχανάκι δήθεν για προσωπικό πρόβλημα του admin.

Γενικώς είναι μηχάνημα (αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως τέτοιο) που αντί να σου λύνει τα χέρια σου τα δένει. Το έδωσα και ησύχασα ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. Αει σιχτιρ ....

Από την αντίθετη πλευρά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Τώρα αν χρειαστεί και καμία επανεκκίνηση για μένα προσωπικά δεν είναι πρόβλημα.Φτου να μην το ματιάσω..

Same Sh1t... Different Day

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για εγκατάσταση ΟΤΕ TV GO? Δεν μου το βγάζει στο Play Store και κανά δυό αρχεία APK που βρήκα online, είναι παλιά.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για εγκατάσταση ΟΤΕ TV GO? Δεν μου το βγάζει στο Play Store και κανά δυό αρχεία APK που βρήκα online, είναι παλιά.
Εγώ εδώ βρίσκω τα πάντα...

https://www.apkmirror.com

Ίσως καλύτερο και πιο ασφαλές είναι να "φτιάχνετε" τα δικά σας apk με κάποιο backup πρόγραμμα στο κινητό σας κτλ..

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα μην το κάνεις κάτσε όπως είσαι αλλιώς θα χαλάσεις τίποτε άλλο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα μην το κάνεις κάτσε όπως είσαι αλλιώς θα χαλάσεις τίποτε άλλο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω καποιο θεμα,απλη χρηση του κανω,απλως μηπως γενικα εχει βελτιωθει

Δεν είχα κανένα πρόβλημα και είπα να ρισκάρω την αναβάθμιση.
Σαν περιβάλλον χρήσης μου αρέσει πολύ περισσότερο.
Άρχισαν όμως κάποιες αποσυνδέσεις δευτερολέπτου κατά την διαρκεί της ημέρας που είναι λίγο ενοχλητικές.
Κατά τα άλλα καλά πάει.

Κάνω βέβαια και ελαφριά χρήση.

Εμένα τις τελευταίες μέρες, "χάνει" κάθε μέρα το remote control και πρέπει να το βγάλω από το ρεύμα για να κάνω pair πάλι. Χθες κατέβασε και το ορεο άρα πάω και για upgrade.

Γενικώς ούτε εγώ θα το πρότεινα αν δεν υπάρχει η ανάγκη για ote TV κλπ. Σου βγάζει το λάδι το Android TV.