Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εγω πλεον δεν το κλεινω ποτε και δειχνει να δουλευει καλα

εγω εαν το αφησω χωρις ν ακανει κατι,κλεινει και δεν ανοιγει ουτε απο το κοντρολ παρα μονο εαν βγαλω και βαλω παλι το ρευμα.
απ`οτι ειδα η αδρανεια ειναι off.

εγω εαν το αφησω χωρις ν ακανει κατι,κλεινει και δεν ανοιγει ουτε απο το κοντρολ παρα μονο εαν βγαλω και βαλω παλι το ρευμα.
απ`οτι ειδα η αδρανεια ειναι off.
Λογικά το ξέρεις αλλά πρέπει να κρατήσεις το κουμπί λίγο κρατημένο για να ανάψει μετά από αδράνεια.

Και εμένα δεν ανάβει με το τηλεκοντρόλ. Ελπίζω να το φτιάξουν με κάποια αναβάθμιση. Έκανα πάντως την αναβάθμιση σε Android 8 και εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερο από το Android 6.

Έχω δύο συσκευές. Το θέμα που δεν ανάβουν και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το έλυσα με ένα σχεδόν παρόμοιο κοντρόλ από το eBay. Μόνο που δεν είναι Bluetooth αλλά infrared. Είχα αρκετά posts πριν ρωτήσει σχετικά. Έκανε τρεις εβδομάδες να έρθει αλλά το έλυσα. Οριστικά.

Έχω δύο συσκευές. Το θέμα που δεν ανάβουν και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το έλυσα με ένα σχεδόν παρόμοιο κοντρόλ από το eBay. Μόνο που δεν είναι Bluetooth αλλά infrared. Είχα αρκετά posts πριν ρωτήσει σχετικά. Έκανε τρεις εβδομάδες να έρθει αλλά το έλυσα. Οριστικά.
Ποιο ακριβως;

Μετά το χθεσινό update σε oreo, όλα τα apps έπαιζαν οκ. Σήμερα δεν έπαιζε τπτ, τρομερό stuttering και delay σε όλα, ακόμα και στο κεντρικό μενού. Τελικά με reset από το ρεύμα, έστρωσε...

Έχουν κουράσει με τα updates. Βγάζουν, βγάζουν και το σημαντικότερο πρόβλημα ακόμη υφίσταται (το σούρσιμο μετά από μερικές ώρες). Ελπίζω με το τελευταίο beta να το λύνουν. Αν και δεν το έχω σε τίποτε να βγάλουν άλλο build στο τέλος με μεγαλύτερο αύξων αριθμό και να έχει πάλι το πρόβλημα.

Εγω το εχω αφησει ανοιχτο για καμια βδομαδα τωρα, σουρσιμο δεν διακρινω. Ειμαι με το τελευταιο επισημο 2396.

Το πρόβλημα δεν είναι αν το αφήσεις ανοιχτό. Το πρόβλημα είναι αν το θέσεις σε stand by και πας να το ανοίξεις. Αν είναι με κάθε πρόβλημα να αφήνουμε συσκευές ανοιχτές, καήκαμε.

Το κινητό είναι πάντα ανοιχτό..Δεν το βλέπω να έπαθε τίποτα τόσα χρόνια...Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει σε βαθύ ύπνο και δεν ξυπνάει εύκολα όταν πατάω δύο τρεις φορές απανωτά το κεντρικό πλήκτρο ( οκ ? ) ξυπνάει και δεν χρειάζεται να το βγάλω από τη πρίζα.Ρίξτε μια δοκιμή

Same Sh1t... Different Day

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει σε βαθύ ύπνο και δεν ξυπνάει εύκολα όταν πατάω δύο τρεις φορές απανωτά το κεντρικό πλήκτρο ( οκ ? ) ξυπνάει και δεν χρειάζεται να το βγάλω από τη πρίζα.Ρίξτε μια δοκιμή

Και εγώ το ίδιο ακριβώς...και κρατάω το πλήκτρο λίγο πατημένο, αυτό υπήρχε και στα wd για να ξυπνήσουν.

Λενε πολλοι οτι το τελευταια beta που εβγαλαν λυνει αυτο το θεμα. Θα δουμε.

Αν φτιαξουν αυτο και δεν χαλασουν κατι αλλο στην διαδικασια, τοτε θα ειναι σε καλο δρομο.

Το κινητό είναι πάντα ανοιχτό..Δεν το βλέπω να έπαθε τίποτα τόσα χρόνια...Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει σε βαθύ ύπνο και δεν ξυπνάει εύκολα όταν πατάω δύο τρεις φορές απανωτά το κεντρικό πλήκτρο ( οκ ? ) ξυπνάει και δεν χρειάζεται να το βγάλω από τη πρίζα.Ρίξτε μια δοκιμή

Ατυχές παράδειγμα. Μιλάμε για μια συσκευή που μένει σπίτι και δεν υπάρχει η ανάγκη να είναι ανοιχτή σε αντίθεση με το κινητό. Να αφήνουμε ανοιχτά και τα φώτα, την TV, το DVD/BluRay κλπ αν δεν παθαίνουν κάτι. Το στραβό δεν λύνεται με το να τα κάνουμε όλα στραβά.