Εγω πλεον δεν το κλεινω ποτε και δειχνει να δουλευει καλα
Beta build 2405 για τους beta testers.
Για να δουμε
Λογικά το ξέρεις αλλά πρέπει να κρατήσεις το κουμπί λίγο κρατημένο για να ανάψει μετά από αδράνεια.εγω εαν το αφησω χωρις ν ακανει κατι,κλεινει και δεν ανοιγει ουτε απο το κοντρολ παρα μονο εαν βγαλω και βαλω παλι το ρευμα.
απ`οτι ειδα η αδρανεια ειναι off.
μα δεν το εχω βαλει σε αδρανεια..Λογικά το ξέρεις αλλά πρέπει να κρατήσεις το κουμπί λίγο κρατημένο για να ανάψει μετά από αδράνεια.
Ποιο ακριβως;Έχω δύο συσκευές. Το θέμα που δεν ανάβουν και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το έλυσα με ένα σχεδόν παρόμοιο κοντρόλ από το eBay. Μόνο που δεν είναι Bluetooth αλλά infrared. Είχα αρκετά posts πριν ρωτήσει σχετικά. Έκανε τρεις εβδομάδες να έρθει αλλά το έλυσα. Οριστικά.
Ποιο ακριβως;
Και εγώ το ίδιο ακριβώς...και κρατάω το πλήκτρο λίγο πατημένο, αυτό υπήρχε και στα wd για να ξυπνήσουν.Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει σε βαθύ ύπνο και δεν ξυπνάει εύκολα όταν πατάω δύο τρεις φορές απανωτά το κεντρικό πλήκτρο ( οκ ? ) ξυπνάει και δεν χρειάζεται να το βγάλω από τη πρίζα.Ρίξτε μια δοκιμή
Same Sh1t... Different Day
Το κινητό είναι πάντα ανοιχτό..Δεν το βλέπω να έπαθε τίποτα τόσα χρόνια...Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει σε βαθύ ύπνο και δεν ξυπνάει εύκολα όταν πατάω δύο τρεις φορές απανωτά το κεντρικό πλήκτρο ( οκ ? ) ξυπνάει και δεν χρειάζεται να το βγάλω από τη πρίζα.Ρίξτε μια δοκιμή
Same Sh1t... Different Day
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.