Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπέρα παιδιά,πριν λίγες μέρες πήρα το συγκεριμένο box μόνο και μόνο για να βλέπω cosomote tv go γιατί το άλλο που είχα δεν μπορούσα να το κάνω unroot.Περνάω την τελευταία έκδοση 0.19 κάνω login αλλά όταν πατάω σε οποιοδήποτε κανάλι δε γίνεται τίποτα.Δοκίμασα 2 παλαιότερες και είχα θέμα με τη σύνδεση όταν πατούσα επιβεβαίωση για την αντικατάσταση συσκευής μου έβγαζε συννέχεια το ίδιο.Αυτή τη στιγμή βέβαια δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα καθώς δεν με αφήνει η cosmote να αλλάξω συσκευή για κάποιες μέρες(την έχω στο λαπτοπ τώρα),αλλά θέλω να μου πει αν κάποιος χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή ποια έκδοση χρησιμοποιεί ή τι μπορεί να φταίει που στην τελευταία έκδοση δεν ανοίγει ο player.

Αν έχεις το phone app, θέλεις mouse για να ξεκινήσεις τα κανάλια.
Θυμάσαι πόσες μέρες χρειάζεται για αλλαγή συσκευής?

Αν έχεις το phone app, θέλεις mouse για να ξεκινήσεις τα κανάλια.
Θυμάσαι πόσες μέρες χρειάζεται για αλλαγή συσκευής?

είναι κοινή η εφαρμογή γιατί νομίζω έλεγε για ταμπλετ?
30 λέει.
απλά το άλλαξα προχθές καλώντας στην cosmote αλλά δεν έπαιξε και το ξαναέβαλα στο λαπτοπ.
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν δοκίμασα να πατήσω σε κανάλι με ποντίκι ή με το χειρηστήριο,πάντως είχα μπροστά μου και ποντίκι αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι το χρησιμοποίησα.
Σοβαρά παίζει να ήταν αυτός ο λόγος πάντως?
Θα πάρω σε κανα 2 βδομάδες για να μου το αλλάξουν μπας και,αλλά έλεγα να μην πάρω άμεσα γιατί την προηγούμενη φορά που δοκίμαζα στο άλλο τιβι μποξ αρνήθηκαν να μου το άλλάξουν μετά από λίγες μέρες κι έμεινα χωρίς κοσμοτε τιβι πάνω από 3 εβδομάδες,οπότε πρέπει να περιμένω δυστυχώς.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

είναι κοινή η εφαρμογή γιατί νομίζω έλεγε για ταμπλετ?
30 λέει.
απλά το άλλαξα προχθές καλώντας στην cosmote αλλά δεν έπαιξε και το ξαναέβαλα στο λαπτοπ.
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν δοκίμασα να πατήσω σε κανάλι με ποντίκι ή με το χειρηστήριο,πάντως είχα μπροστά μου και ποντίκι αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι το χρησιμοποίησα.
Σοβαρά παίζει να ήταν αυτός ο λόγος πάντως?
Θα πάρω σε κανα 2 βδομάδες για να μου το αλλάξουν μπας και,αλλά έλεγα να μην πάρω άμεσα γιατί την προηγούμενη φορά που δοκίμαζα στο άλλο τιβι μποξ αρνήθηκαν να μου το άλλάξουν μετά από λίγες μέρες κι έμεινα χωρίς κοσμοτε τιβι πάνω από 3 εβδομάδες,οπότε πρέπει να περιμένω δυστυχώς.
Εγώ που έχω το mobile app, μόνο με mouse μπορώ να ξεκινήσω κάποιο κανάλι. Πιο πάνω έχουν ποσταρει λινκ για το tablet app.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εγώ που έχω το mobile app, μόνο με mouse μπορώ να ξεκινήσω κάποιο κανάλι. Πιο πάνω έχουν ποσταρει λινκ για το tablet app.

Κοίταξα κάποιες σελίδες πίσω αλλά δεν το βρίσκω.
Από εδώ κατέβασα εγώ:https://apkpure.com/cosmote-tv-go/gr.ote.otetvgo.androidphone

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

Λοιπόν επειδή ήμουν πολύ περίεργος να το δοκιμάσω τώρα πήρα και τους είπα οτι έγινε λάθος την προηγούμενη φορά και θέλω να το βάλω σε άλλη συσκευή κτλ δέχτηκαν χαριστικά να τ' αλλάξουν και δοκιμάζοντας την εφαρμογή για ταμπλετ οταν κλικαρα πανω στο κανάι έβγαλε επιλογή σε μικρό παραθυράκι και παίζει πλέον κανονικότατα χωρίς πρόβλημα.

Παιδιά καλησπέρα.. Θέλω να πάρω ένα mi box για τη μαμά μου,για χρήση 90% netflix 1080p και 10% kodi σαν player απο usb stick 1080p.
Τα παίζει άνετα και στις 2 περιπτώσεις, χωρίς πολλά πολλά γιατί δεν τα καταφέρνει καλά;
Αγοράζω απο Ελλάδα απ'οτι βλέπω και αναβαθμίζω στη τελευταία έκδοση κανονικά;

Καλημέρα σε όλους
Έχω το boxακι πάνω από 1 χρόνο και παρά τα προβλήματα του δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Το χρησιμοποιώ κυρίως για Netflix και Kodi.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.
Μετά την αναβάθμιση σε Oreo δεν μπορώ τα δω τις ταινίες και τη μουσική που έχω σε εξωτερικό σκληρό μέσα από το Kodi. Ενώ δεν έχω πρόβλημα μέσα από άλλους players VLC κλπ.
Να πω πως πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία για το Kodi η υπάρχει πρόβλημα και δεν γίνεται πλέον.
Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το επόμενο fix απ"όσο ξέρω θα είναι σχετικό με το DD+ οπότε ίσως να περιμένουν και αυτό και να μην κυκλοφορήσουν το update γιά όλους τοσο γρήγορα.

Το θέμα είναι ότι η προσέγγιση τους είναι λάθος. Εμπεριέχουν πολλά fixes και αν σπάσει κάτι (πολύ πιθανό με την συγκεκριμένη εταιρεία), τι θα γίνει; Χαραμίζεις ένα update ολόκληρο. Η συγκεκριμένη εταιρεία και για το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα έπρεπε να βγάζει fixes για κάθε major issue. Πχ το wake up issue είναι critical, θα έπρεπε να το είχαν βγάλει. Για εμένα είναι το βασικότερο πρόβλημα μαζί με τον πολυκάναλο ήχο στο Netflix και τις διακοπές που κάνει ο ήχος. Αυτά θα έπρεπε να είναι priority και μετά τα άλλα. Έτσι όπως το πάνε, αν σπάσουν κάτι στο επόμενο update στους τελικούς χρήστες, θα το τερματίσουν το θέμα.

Πως γίνεται η απενεργοποίηση?
Όταν κρατάω πατημένο το κουμπι για να κλείσει βγάζει μόνο επανεκίνηση.Έτσι είναι σε όλους?
Όταν το πήρα πριν λίγες μέρες μια φορά νομίζω πρόλαβα να το κλείσω κανονικά,αλλά μετά έκανε αναβάθμιση και δεν βγάζει πλέον.

Παιδια καλησπέρα,
Αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω το δικό μου Mi Box 3 στα 40 . 3 μηνες το χω καινούριο στο κουτί του με απόδειξη.
Μου φερε φιλος απο Αμερική το shield και δεν μου χρειαζεται άλλο.
Στειλτε μου pm αν είναι, ευχαριστώ.
(Συγνώμη αν έπρεπε να κάνω το post στις αγγελίες)

Δεν ξυπνάει το μηχανάκι αμέσως, πολλές φορές καθόλου. Αν το κάνει χωρίς να χρειαστεί να το αποσυνδέσεις από το ρεύμα, τα πάντα σέρνονται και όπως είχε διαπιστωθεί, η χρήση CPU φαίνεται να χτυπάει κόκκινα.

Δεν ξυπνάει το μηχανάκι αμέσως, πολλές φορές καθόλου. Αν το κάνει χωρίς να χρειαστεί να το αποσυνδέσεις από το ρεύμα, τα πάντα σέρνονται και όπως είχε διαπιστωθεί, η χρήση CPU φαίνεται να χτυπάει κόκκινα.

Και σε μενα τα ιδια μου κανει.

Και σε μενα τα ιδια μου κανει.
Εγώ έχω το s και πάλι αν δεν του κάνω επανεκκίνηση σέρνετε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μια απο τα ιδια και εμενα οταν το πιάσει δεν μπορεις αν μπεις ούτε στο μενού μιλάμε για μεγαλο κόλλημα και δεν το εχω φορτώσει με πολλά μονο kodi

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα τα εκανε ολα αυτα μετα το Update σε 8.
αφου εκανα ρισετ ηρθε στα ισα του.
το μονο θεμα που μου κανει τωρα,ειναι καποια περιεργα κολληματα στο Neflix.