Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μου φερε φιλος και δοκιμασα προχθες ενα
Συνδεση με 1080p προβολεα , optical σε ενισχυτη
Με kodi 18 o ηχος κομπλε (DD & DTS) απο αρχεια DD & DTS-HD MA 7.1 & HD MA 5.1
ok συνδεση στο wifi (σε υπογειο που υπαρχει ενα tp-link repeater)
netflix HD stream κανονικα , ηχος stero (αναμενομενο)

Τιμη χθες (σκρουτζ) απο επισημο μεταπωλητη στα 72

σημερα στα 59.90

Ρε παιδια εβαλα πανω το ugreen hub για συνδεση με lan πιο πολυ αλλα δεν το βλεπει..κλεινω το wifi και αποσυνδεεται..υπαρχει καποια ρυθμιση; εμφανιζει με πρασινο χρωμα την επιλογη ethernet αλλα δεν αφηνει να το πειραξεις...

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.. με το που συνδέσεις, αποσυνδέει το wifi μόνο του και δίνει από ethernet... δοκίμασε να βγάλεις από ρεύμα το κουτί ναι να το συνδέσεις με το ν ugreen πάνω

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Ευχαριστω παιδια!! Ειχε θεμα το lan τελικα το αλλαξα κ συνδεθηκε κατευθειαν οπως ειπατε!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εβαλα το οτε go για ταμπλετ. Επιλεγω το καναλι, βαζει τον κυκλο αλλα δεν μου ανοιγει τιποτα. Τι λαθος κανω?

Τελικα ηθελε να περασω στην εσωτερικη μνημη την εφαρμογη.

Αυτή η αναβάθμιση μας έχει γκαστρώσει. Απορώ πότε θα την βγάλουν. Και όταν την βγάλουν, τι θα γίνει αν βρεθεί και κάτι άλλο "σπασμένο".

Καλημέρα στο φόρουμ.Ενω το ΟΤΕ go μου παίζει μία χαρά από την πρώτη μέρα,με το Νόβα go δεν είδα φώς.Αμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Έλα το βρήκα (για όποιον το χρειάζεται) ήταν και είναι στο fb το apk, ένα παλληκάρι τον είχε δώσει τον σύνδεσμο. Εγώ αυτό έβαλα και παίζει μια χαρά.
Βάλε και το setorientation να το γυρίζει όταν δείξει πλάγια εικόνα και πιστεύω θα είσαι οκ. (και πες αν τα κατάφερες)

https://app.box.com/s/klbrg04jljzoxa5uceuf2x2j259xh4v2

πάρε και το setorientation

https://app.box.com/s/20kidedm7d9ftj8objt5unjd3hy7pazt

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Χρησιμοποιώ το μποξ μόνο για οτε γκοου.Σε μια παλιά σονι μπραβια(24αρα) μου παίζει άψογα,αλλά σε μια 55αρα Sony KD-55X κατι (δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο ή του 17 ή του 18 είναι) κολλάει συννέχεια η εικόνα ενώ ο ήχος παίζει κανονικά.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

και σε εμένα συμβαίνει το εξής: σε μια 24" samsung όλα καλά....τώρα που έβαλα το xiaomi mi box σε μια 28" lg στο ote tv go μου κάνει σπασίματα και κολλήματα της εικόνας και του ήχου. Στις 2 τηλεοράσεις η σύνδεση γίνεται κανονικά με hdmi. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει, τι να κοιτάξω; Ευχαριστώ

Να γράψω κι εγώ τι αντιμετωπίζω σε περίπτωση που κάποιος ξέρει τη λύση του.

Έχω συνδεδεμένο στο box ένα USB Hub τεσσάρων θέσεων της Belkin με τρεις δίσκους 2.5".
Με τους δύο δίσκους, έναν intenso και έναν maxtor κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τους βρίσκει κανονικά και πάντα. Με έναν WD passport έχω θέμα.

Σημειώστε πως όλοι είναι NTFS διαμορφωμένοι και 1ΤΒ.

Μία στις δύο με τρεις φορές που θα ανοίξω
το box τον έχει χάσει και δεν τον βλέπει ούτε με επανεκκίνηση αλλά πρέπει να βγάλω τον δίσκο από το
USB HUB και να τον επανασυνδέσω για να τον βρει.

Το ίδιο κάνει και σε άλλο box, συγκεκριμένα στο S της Xiaomi.

Καταλήγω όπως καταλαβαίνεται πως το πρόβλημα το έχει ο δίσκος και όχι οι συσκευές...

Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο ας γράψει δυο λέξεις.

Ευχαριστώ.

Έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub?Η λογική λέει ότι δεν του φτάνει το ρεύμα για να ξεκινήσει.

Same Sh1t... Different Day

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub?Η λογική λέει ότι δεν του φτάνει το ρεύμα για να ξεκινήσει.

Έχει, ναι, εξωτερική τροφοδοσία.

Αν βάλεις δύο δίσκους? Τον έναν "καλό"και τον άλλο μας πρόβλημα?