Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μετά από αρκετες δοκιμές, δυστυχώς το πρόβλημα με τα κοψίματα του ήχου DD+ στο Netflix δεν διορθώθηκε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ugreen ενώ έχω το στικακι πάνω του, έχει κανονικά τις εφαρμογές, δεν δείχνει καμιά ενώ πριν μια μέρα ήταν όλα καλά. Τι να φταίει;

Μόλις εκανα και εγω το update αναφερει για επιλογή auto frame αλλα δεν μπορω να την βρω ειναι μονο για το kodi;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά το τελετυταίο update που πέρασα και εγώ εκάτσα να δω κάποια αρχεία ΜΡ4 απο σειρά που βλέπω και διαπίστωσα ότι κάνει τυχαία κοψίματα ήχου στον KODI ενώ με τον VLC δεν μου τα κάνει.

Μόλις εκανα και εγω το update αναφερει για επιλογή auto frame αλλα δεν μπορω να την βρω ειναι μονο για το kodi;

Ναι, μόνο στο Kodi

το Netflix στο dd+ τα ιδια κανει διακοπές

Δεν είναι μόνο το Netflix.Ότι αρχείο και να παίξει σε dd+ και truehd κάνει διακοπές.Για κάποιο λόγο δε βλέπω να ασχολούνται με αυτό το θέμα.Δυο ενημερώσεις έγιναν και δεν το ανέφεραν πουθενά.Ευτυχώς που υπάρχει το kodi.

Κάποια εφαρμογή για audio playback υπάρχει της προκοπής? Θέλω να παίζει τα .flac κομμάτια που έχω αποθηκευμένα σε τοπικό server με ανθρώπινο interface και χωρίς κοψίματα ή βαρύ software. Kodi / VLC δε βολεύουν και πολύ.

Κάποια εφαρμογή για audio playback υπάρχει της προκοπής? Θέλω να παίζει τα .flac κομμάτια που έχω αποθηκευμένα σε τοπικό server με ανθρώπινο interface και χωρίς κοψίματα ή βαρύ software. Kodi / VLC δε βολεύουν και πολύ.

Δοκίμασε το https://apkpure.com/aimp/com.aimp.player

Τελικά όσα updates και να βγάλουν οι Κινέζοι τουλάχιστον το δικό μου το πρόβλημα που έχει με το wifi δεν λύνεται. Δεν συνδέεται με τίποτα

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά όσα updates και να βγάλουν οι Κινέζοι τουλάχιστον το δικό μου το πρόβλημα που έχει με το wifi δεν λύνεται. Δεν συνδέεται με τίποτα

Εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κοίταξε το ρουτερ σου, αλλαξε κανάλι μήπως και διορθώσεις το πρόβλημα.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Στή δική μου περίπτωση το USB to Ethernet ήταν μονόδρομος.
Δοκίμασα καί WiFi repeater αλλά τά οφέλη δέν ήταν αρκετά.

Καλησπέρα, παρατηρώ το εξής : παίζοντας ταινία που είναι αποθηκευμένη σε nas με το vlc μέσω smb κάθε μερικά δευτερόλεπτα χάνονται κάποια frames. Έχω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις; το resolution το έχω 1080p60 μήπως πρέπει να το βάλω 1080p50; Η tv είναι fullhd

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για σωστό playback αρχείων μόνο Kodi που υποστηρίζεις και τα σωστά και το auto frame rate.

Για το Wifi, βάλτε στο router σας καρφωτά IP για την MAC Address του Mi Box. Είναι ο μόνος επιβεβαιωμένος τρόπος να μην έχετε πρόβλημα μαζί με τα 5GHz.

Για το auto frame στο kodi χρειαζετε να κανουμε κατι εμεις? Στις ρυθμισεις η παιζει αυτοματα. Επισης σε build παιζει αυτοματα?