Xiaomi Mi Box S

Μετά την εγκατάσταση των 2 εφαρμογών ( πρώτα εγκαθιστάς την install install_first_refresh_rate_permissions.apk και μετα την install refresh_rate_2.1.0.apk )ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ από τις δυο αλλά πας στις ρυθμίσεις (του xiaomi)/προσβασιμότητα και ενεργοποιείς το refresh rate,αφού το ενεργοποιήσεις από την ίδια οθόνη επιλέγεις Διαμόρφωση και θα σου ανοίξει η εφαρμογή.

btw
το λινκ δεν το έχω δώσει εγώ αλλά ο vertical

Παιδιά καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή να κάνω copy κείμενο από το pc και να το κάνει paste στο mi box s; Σας ευχαριστώ.

Οκ εχεις δικιο, απο κει ενεργοποιεις το service Που ζηταω. Σωστος, ειμαι φρεσκος ακομα

Παιδιά προφανώς η απάντηση θα υπάρχει πιο πίσω,αν θέλετε πείτε μου να μην ψάχνω. Το συγκεκριμένο μηχανάκι παίζει κανονικά iptv σωστά; Έχει προεγκατεστημένη εφαρμογή, ή κατεβάζουμε;Σας ευχαριστώ πολύ!

Οσοι εχουν βαλει hub στο μηχανημα τους κολλανε οι εφαρμογες?
Εγω εχω το ugreen usb2.0 και οσες εφαρμογες εχω στην εξωτερικη μνημη μου σερνονται ενω αυτες που ειναι στην εσωτερικη πανε μια χαρα. Υπαρχει καποια λυση?

Αν βάλεις το usb stick απευθείας πάνω στο xiaomi αλλάζει η ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών η όχι?

Θα με εφησει να βγαλω το στικακι απο το ugreen ή θα μου διαγραψει τα αρχεια?
Απο την αλλη θελω τις εξτρα θεσεις του ugreen γιατι χρησιμοποιω ενα χειριστηριο mele και οχι το μαμισιο της xiaomi.
Βασικα η ερωτηση μου ειναι αν καποιος με αλλο hub ειναι οκ, μηπως το προβλημα ειναι το ugreen ή ολα τα hub ειναι αργα?

Ο nakata μάλλον ρώτησε για να δεις την ταχύτητα που έχει το stick και να αποκλειστεί ότι φταίει το hub.

Λογικά αν το κλείσεις πρέπει να μπορείς να βγάλεις το hub και να βάλεις το usb μόνο του.

Όπως σου τα λέει ο johnkont,βάζεις το στικάκι πάνω στο xiaomi και αν έχεις την ίδια ταχύτητα απόκρισης ψάχνεις για πιο γρήγορο, αν όμως αποκρίνεται πιο γρήγορα τότε εφόσον έχει κάποιος γνωστός σου ugreen usb3.0 παρ"το και δοκίμασε το λογικά θα πρέπει να έχει διαφορά άσχετα από το αν η πόρτα του mi usb2.0.

Λοιπόν δοκίμασα το στικακι αλλά μια από τα ίδια. Άρα πάω σε άλλο στικακι; Έχετε κάποιο δοκιμασμένο να μου προτείνετε;

Ποιο στικακι έχεις τώρα?
Με το ugreen έχω δοκιμάσει τα
SanDisk ultra dual drive 32gb usb3
Και
Sandisk Extreme Go 64GB USB 3.1
και δουλεύουν μια χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω το kodi από το play store και μου βγάζει install pending... και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Ξέρετε πως το ξεπερνάω;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Χειροκίνητη εγκατάσταση δοκίμασες να κάνεις?

Εντάξει το ξεπέρασα με clear cash και disable το auto update.

Κάτι άλλο. Προσπάθησα να εγκαταστήσω τον chrome με apk που κατέβασα αλλά δεν το παίρνει. Έχουμε κάποιο σίγουρο apk που είναι συμβατό με το μηχανάκι;

Επίσης για file browser εγκατέστησα το mixplorer αλλά αντιμετοίζω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που κάνω browsing σε ένα εξωτερικό σκληρό που έχω συνδέσει στο μηχανάκι, μου βγάζει ένα μήνυμα: Attention Please select SD card: /storage/....... to gain permissions. Τί είναι αυτό και πως το ξεπερνάμε να μην το βγάζει;