Xiaomi Mi Box S

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δοκίμασε να το κανείς unpair. Αν δεν να σου στείλω ένα περισσευούμενο που έχω πια και κάθεται καιρό τωρα

Το έκανα, αλλά δεν ξαναζευγαρωνει αφού τα κουμπάκια του είναι ανενεργά! Έχεις πμ

Παιδιά πως γίνεται σε εξωτερικό πληκτρολόγιο όταν πατάς enter να μην επιλέγει το γράμμα που είναι στην οθόνη αλλά να κάνει search?

Ξέρουμε πως να κάνουμε μεταφορά αρχείου από υπολογιστή mac στο mi μέσω τοπικού δικτύου ενσύρματα; (το έχω με αντάπτορα usb to ethernet)

τι να πω, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Το e-xplore από αυτό που είδα το κάνει μέσω wifi μόνο (wi-fi transfer το λέει).

Άσε τις εφαρμογές που κάνουν wi-fi transfer και χρησιμοποίησε έναν file manager για διαρκή πρόσβαση στα αρχεία του mac μέσω android συσκευής. Δοκιμασμένος από εμένα στην συγκεκριμένη συσκευή είναι ο FX File Explorer που υπάρχει και για android TV.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

τι να πω, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Το e-xplore από αυτό που είδα το κάνει μέσω wifi μόνο (wi-fi transfer το λέει).

Θα πας στην επιλογή LAN στον e-xplore και add server, μετά scan αφού έχεις κάνει κοινόχρηστο κάποιο φάκελο στο Mac, δεν ξέρω αν μπορείς να τρέξεις samba server στο Mac

Τελικα περιμενω να ερθει ενα SANDISK ULTRA DUAL DRIVE M3.0 32GB .
Τελικα ηρθε σημερα το στικακι και οντως λειτουργει μια χαρα πανω σε 1 ugreen hun usb2.0, πλεον οι εφαρμογες τρεχουν μια χαρα .
Ευχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις και την βοηθεια τους!

Θα πας στην επιλογή LAN στον e-xplore και add server, μετά scan αφού έχεις κάνει κοινόχρηστο κάποιο φάκελο στο Mac, δεν ξέρω αν μπορείς να τρέξεις samba server στο Mac
Εντάξει, το mi είδε τους κοινόχρηστους φακέλους του mac μέσα από την εφαρμογή x-plore. Όλα καλά.

Εχει βαλει κανεις το octopus ή κατι αντιστοιχο στο mi box S για παιχνιδια?

Αντιγράφω από το αντίστοιχο θέμα για το non-S μοντέλο: "Αντιμετωπίζω θέμα με το MiBox S και το CosmoteTVGo εδώ και μερικές ημέρες, δεν φαίνεται να παίζει περιεχόμενο, μόνο περιστρέφεται το εικονίδιο και κάποια στιγμή απλά σταματάει...δοκίμασα επανεκκίνηση, logout / login δε φαίνεται να στρώνει. Κάποιος άλλος;" Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση για tablet (.20 νομίζω) και ότι δεν έχω επικοινωνήσει με το 13888 ακόμα, αλλά θα το κάνω εντός των επομένων ημερών

Αντιγράφω από το αντίστοιχο θέμα για το non-S μοντέλο: "Αντιμετωπίζω θέμα με το MiBox S και το CosmoteTVGo εδώ και μερικές ημέρες, δεν φαίνεται να παίζει περιεχόμενο, μόνο περιστρέφεται το εικονίδιο και κάποια στιγμή απλά σταματάει...δοκίμασα επανεκκίνηση, logout / login δε φαίνεται να στρώνει. Κάποιος άλλος;" Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση για tablet (.20 νομίζω) και ότι δεν έχω επικοινωνήσει με το 13888 ακόμα, αλλά θα το κάνω εντός των επομένων ημερών
Δοκίμασες τη mobile version?

Δοκίμασες τη mobile version?

Όχι...δοκίμασα όμως να επεγκαταστήσω την tablet version και να εγκαταστήσω την νεότερη (.20) / είχα την (.19) και πάλι τπτ...Σε επικοινωνία με το 13888 έγινε επανάληψη της πάγιας θέσης ότι δεν υποστηρίζονται tv boxes, μάλιστα στο σύστημα τους φαίνεται ακριβώς ποια συσκευή είναι logged-in και η συγκεκριμένη υπάλληλος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι δεν έχει γίνει κάτι το τελευταίο διάστημα ώστε να "μπλοκαριστούν" οι συγκεκριμένες συσκευές...

Υπάρχει κάποιος εδώ με MiBox S στου οποίου το CosmoteTVGo να εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά;