Xiaomi Mi Box S

Ξέρει κανείς αν σε κάποια εφαρμογή δεν θέλουμε το autoframe πως απενεργοποιειται? Πχ YouTube

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Χρήστο το auto frame (προς το παρόν) δουλεύει μόνο σε τρεις εφαρμογές kodi,plex και smart YouTube οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης η όχι.
Επί τη ευκαιρία μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις εάν στο kodi εξακολουθεί να υπάρχει η επιλογή passthrough γιατί μου φαίνεται οι Κινέζοι μας την κάναν την π@@στια και την εξαφάνισαν.

Το auto refresh rate παίζει μόνο μέσω Kodi. Αν πάντως θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε το refresh rate ανά app, εδώ υπάρχει ένα εργαλείο διαμάντι!

https://forums.geforce.com/default/topic/1105215/shield-tv/-apk-refresh-rate-tool/

Ευχαριστώ πολύ, νομίζα ότι το auto refresh είναι universal και όχι ανά εφαρμογή.

Ωραίο το apk για το refresh, το πέρασα και μου φαίνεται διορθώθηκε το θέμα με το Netflix...

Εχεις πειραξει τις ρυθμισεις στο autoframe για το netflix? Η το αφησες στο default

Πολυ καλο διορθωσα αρκετα το cosmote tv go με αυτο το εργαλειο. Πλεον παιζει ποιο καλα

Στο otego ποια ρυθμιση να βαλω για να βελτιωσει κινηση;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Χρήστο το auto frame (προς το παρόν) δουλεύει μόνο σε τρεις εφαρμογές kodi,plex και smart YouTube οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης η όχι.
Επί τη ευκαιρία μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις εάν στο kodi εξακολουθεί να υπάρχει η επιλογή passthrough γιατί μου φαίνεται οι Κινέζοι μας την κάναν την π@@στια και την εξαφάνισαν.
Για το kodi πρέπει να πας πρώτα στις ρυθμίσεις του xiaomi μετά ήχος και ρυθμίσεις ήχου επιλέγεις auto. Μετά στο kodi στην βγάζει την επιλογή ενώ πριν με σκέτο pcm δε στην βγάζει. Στο smart YouTube πως το αφαιρώ το auto μιας και κάθε βίντεο ξεκινάει για λίγα δευτερόλεπτα με μαύρη οθόνη λόγω αλλαγής ανάλυσης?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Στο smart YouTube πως το αφαιρώ το auto μιας και κάθε βίντεο ξεκινάει για λίγα δευτερόλεπτα με μαύρη οθόνη λόγω αλλαγής ανάλυσης?

QUALITY/VIDEO και ξετσεκάρεις το autoframerate

Δοκιμασε ολες και οποια σου καθετε καλυτερα. 50hz εβαλα εγω

Εγώ τις δοκίμασα ολες και είναι χειρότερες από την default 1080/60p που έχει το box στην tv μου. Η αλήθεια είναι ότι η cosmote go δεν έχει ομαλή κίνηση και το βλέπεις ειδικά σε κανένα ποδοσφαιρο.

Παιδιά έχω εγκαταστήσει το cosmote TV go. Πως γίνεται να το βλέπω στα apps μου;

Υπαρχει καποιο usb to ethernet που να λειτουργει με το S και να υπαρχει εδω Αθηνα ετοιμοπαραδοτο; Ποιο προτεινετε;

Παιδια υπαρχει εφαρμογη με εικονικο ποντικι να το κινεις;

Εγκαθιστω και τρεχω πρωτα το Permissions, και μολις ανοιγω με το refresh rate, Μου λεει service is not running. Χρειαζεται καποιο αλλο βημα πιο πριν