Xiaomi Mi Box S

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ερωτηση. Γιατι καθε τοσο το kodi γεμιζει απο δεδομενα και τρωει χωρο απο την εσωτερικη μνημη; Υπαρχει τροπος να μην αποθηκευονται στο mi box οταν στριμαρεις ταινιες; Αναγκαζομαι να σβησω δεδομενα kodi και χανονται τα build.

Μπορείς να διαγράφεις το φάκελο Thumbnails του Kodi. Ή μπορείς να μεταφέρεις ολόκληρο το φάκελο του kodi από την εσωτερική σε SD card https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Change_data_location_for_Android

Μπορείς να διαγράφεις το φάκελο Thumbnails του Kodi. Ή μπορείς να μεταφέρεις ολόκληρο το φάκελο του kodi από την εσωτερική σε SD card https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Change_data_location_for_Android
Που βρίσκεται ο συγκεκριμένος φάκελος thumbnaiils?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα-Καλησπέρα....απλή ερώτηση....αν πάρω το συγκεκριμένο box παίζουν κανονικά Nova go και η νέα εφαρμογή Cosmote Tv Ott; έχει εγκαταστημένο playstore; Μπαίνω εκεί και τα κατεβάζω; Ευχαριστώ πολύ.

Σαν εφαρμογή δουλεύει κανονικά(ξεκινάει δλδ) αλλά δεν έχω λογαριασμό Για παραπάνω δοκιμή.Nova Go.

Same Sh1t...Different Day

Δουλεύει αλλά όχι σωστά.Το τηλεχειριστήριο δεν εκτελεί σωστά τις λειτουργίες.Για καλύτερη χρήση θέλει τηλεχειριστήριο με κέρσορα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Είδα ο φίλος παραπάνω ρωτάει για το novago.Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω και για το novaflix. Γνωρίζει κάποιος αν παίζει κανονικά το novaflix στο Xiaomi Mi Box S ?

Σήμερα έλαβα κωδικούς για δοκιμαστικό cosmote ott αν αγοράσω το εν λόγο box υπάρχει το app cosmote tv η χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να παίζει ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Σήμερα έλαβα κωδικούς για δοκιμαστικό cosmote ott αν αγοράσω το εν λόγο box υπάρχει το app cosmote tv η χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να παίζει ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει κανονικά

Καλημέρα παιδιά.Ξαφνικα ενω έβλεπα plex το ανοίγω χθες και δεν μπορούσα να δω καμμία ταινία.Μου βγάζει ένα μύνημα ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο router και στο plex και ενώ τα κάνω μου βγάζει πάλι το ίδιο.Ξερει κανείς λύση;

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Καλημέρα παιδιά.Ξαφνικα ενω έβλεπα plex το ανοίγω χθες και δεν μπορούσα να δω καμμία ταινία.Μου βγάζει ένα μύνημα ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο router και στο plex και ενώ τα κάνω μου βγάζει πάλι το ίδιο.Ξερει κανείς λύση;

Μάλλον το μποξάκι σου πήρε την τελευταία αναβάθμιση.Το πρόβλημα είναι γνωστό και επισημάνθηκε από τους beta testers στην xiaomi αλλά εδώ και 2-3 μήνες οι κινέζοι κάνουν τους κινέζους.
Πήγαινέ στην σελίδα 54 και διάβασε τα ποστ 537-540.Η λύση που προτείνεται σε άλλους δουλεύει και σε άλλους όχι ίσως εσύ να είσαι από τους τυχερούς και να δουλέψει.

Last edited:
Δημήτρη γιατί δεν σου παίζει? Βάλε την 3.6.3 με στικάκι και εγκατέστησέ την με έναν file explorer.
Εγώ μετά από μήνες κατάφερα να δείχνει και full screen στο ON DEMAND.

νομιζω οτι την ειχα δοκιμασει και εκτος του οτι δεν μπορουσα να την χειριστω,και μου εκανε διαφορα κολπα.