Xiaomi Mi Box S

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

...σε ευχαριστώ πάρα πολύ...αυτό που θέλω να αναφέρω και που μου κάνει εντύπωση ,είναι ότι έχει το
WD live TV και μέσο οπτικής που το έχει απευθείας σύνδεση με τον Yamaha του παίζει κανονικά 5.1 ταινίες που είναι DD+....και ο λόγος που θέλει ο άνθρωπος να πάει στο Xiaomi ,είναι για να έχει εικόνα Full HD

Ενδεχομένως το WD LiveTV κάνει recoding και δίνει DD στην έξοδό του. Με passthrough ρύθμιση, αμφιβάλλω αν θα κλειδώσει σε DD+ ο Yamaha.

Μπορούμε να δούμε ertflix μέσω του MiBox s ;

( η TV μου έγινε έξυπνη από το box-ακι )

Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε mirroring στο boxaki από iphone το netflix?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή που έχει το μποξακι? Μια χαρά παίζει

Same Sh1t...Different Day..

Επειδή το boxaki είναι "σταθερο" σε μια παλιά τηλεόραση και επίσης το κινητό χρησιμοποιείται συνέχεια και εκτός σπιτιού από τα παιδιά. Επίσης οι υπότιτλοι από το box δεν αρκούν ακομη και στη μεγαλύτερη γραμματοσειρά τους. Από το iphone μεγαλώνουν πιο πολύ κάτι που είναι αναγκαίο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Βρησκω στην αγορά το 4κ μοντέλο, να το προτιμήσω?
Με ενδιαφέρει να στησω kodi, cosmote tv αλλά και nova go. Θα μπορέσω στο νέο μοντέλο και κάτι ακόμα τα πρώτα 2 θα τα κατεβάσω απο το store το nova go πως το περνάς μέσα? Το έχει λειτουργίσει κανένας? Παίζει? Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε mirroring στο boxaki από iphone το netflix?

Δεν εχω iphone αλλα αυτο το κανω με το Google home

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Βρησκω στην αγορά το 4κ μοντέλο, να το προτιμήσω?
Με ενδιαφέρει να στησω kodi, cosmote tv αλλά και nova go. Θα μπορέσω στο νέο μοντέλο και κάτι ακόμα τα πρώτα 2 θα τα κατεβάσω απο το store το nova go πως το περνάς μέσα? Το έχει λειτουργίσει κανένας? Παίζει? Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Θα το κατεβάσεις στον υπολογιστή(το apk) και θα το περάσεις στο κουτάκι με ένα usb stick.

Same Sh1t...Different Day..

στα 4 μετρα το μοντεμ,με wifi 2.4 βγαζει κοντα στα 3mbps,με ac κονατα στα 13mbps και ειναι και αρκετα ασταθες.
τοσο αδυναμο wifi εχει?

στα 4 μετρα το μοντεμ,με wifi 2.4 βγαζει κοντα στα 3mbps,με ac κονατα στα 13mbps και ειναι και αρκετα ασταθες.
τοσο αδυναμο wifi εχει?

ok-απλα ηταν κρυμμενο στο επιπλο και δεν επιανε καλα.
τωρα που το εβαλα ψηλοτερα,πιανει πολυ καλα.
συνεχιζω ομως να μην περνω dd στον cosmotetv και μονο dd+ στο netflix.

Πήρα χθες το Mi Box S και το σύνδεσα σε μία Philips του 2010..

Έβαλα Netflix και το γ###### κάθε 10 λεπτά πρασινίζει η οθόνη. Το κλείνω το ανοίγω. Φεύγει η πρασινάδα προσωρινά και μετά πάλι τα ίδια..

Υπάρχει λύση?
Είναι χαλασμένο το Box?

για τα live κανάλια στην Cosmote εφαρμογή θες optical out για να πάρεις surround.
Στα replay TV θα έχεις surround και μέσω HDMI.

Κάπου έχουν κάνει πατάτα στην εφαρμογή τους.

για τα live κανάλια στην Cosmote εφαρμογή θες optical out για να πάρεις surround.
Στα replay TV θα έχεις surround και μέσω HDMI.

Κάπου έχουν κάνει πατάτα στην εφαρμογή τους.

τα εχουν μπερδεψει λιγακι μου φαινεται..

τελικα παιζει το boxακι hd-audio..??
σε εμενα μονο dd και dd+ σε ολες τις εφαρμογες.
εδω βεβαια ο Θοδωρης αναφερει και atmos και με εχει μπερδεψει...!!
τι ισχυει τελικα..??

ρωταω απο εχθες...
ποσο δυσκολο ειναι στους κατοχους που εχουν το s να μας γραψουν τι ηχο περνουν...?
γιατι καλο ειναι να βγαινετε και να ρωτατε οταν εχετε αναγκη για απαντηση,
αλλα καλο επισης θα ειναι να απαντατε και αντιστοιχα σε πολυ ευκολες και απλες ερωτησεις...

Πως να σου απαντήσουν όταν το 70-80% το έχουν πλέον σε κρεβατοκάμαρες κτλ (με κύριο στο σαλόνι το shield τις περισσότερες φορές); Προφανώς δεν απαντάνε, γιατί δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι.
Βλέπεις ότι όσοι γράφουν τον τελευταίο καιρό μιλάνε για κρεβατοκάμαρες, για παλιές τηλεοράσεις ή ρωτάνε τόσο "αρχάρια" πράγματα σαν νεοι αγοραστές που αυτό που ρωτάς είναι σαν πυρηνική φυσική.. οι υπόλοιποι "παλιότεροι" είναι πλέον στην πλειοψηφία τους σε shield...
Δεν είναι αυτονόητο όταν ρωτάει κάποιος κάτι ότι οι άλλοι ξέρουν τις απαντήσεις και δεν απαντάνε απο κακία. Θα έπρεπε να το ξέρεις καλύτερα απο όλους εσύ αυτό ;)

Πάντως όταν αναφέρεις για ήχο, πρέπει να λες και που δοκιμάζεις. Μιλάς για kodi; Έχεις κάνει τις σωστές ρυθμίσεις και στο kodi και στο ίδιο το Mi box; Σου κάνει downmix όταν επιλέγεις πως ο ενισχυτής σου είναι συμβατός με hd ήχο στις ρυθμίσεις του kodi και ενεργό το passthrough; Έκανες ότι χρειάζεται στις ρυθμίσεις του Mi box (auto στο sound output, ένα ποσοστό στο dts sounds και line στην πρώτη επιλογή νομίζω);

Για να βοηθήσω όσο μπορώ, νομίζω στο προηγούμενο mi box που είχα και έχω δώσει στον πεθερό και εκείνο το είχα για λίγο καιρό στο σαλόνι, πέρναγε hd ήχο με τις κατάλληλες ρυθμίσεις από το kodi 18 και μετά, ΑΛΛΑ όταν είχα πρωτοπάρει το S για την σύζυγο (για την κρεβατοκάμαρα) και διάβαζα διάφορα, είχα διαβάσει ότι το mi box s είχε θέμα (λόγω software bug ίσως;) με τα hd formats όταν ήταν κάπου στο android 8 - 8.1
Μάλιστα το είχα διαβάσει πριν την αγορά αλλά δεν με ένοιαζε για εκεί που προοριζόταν.
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει (ακόμα και τότε δεν το έβαλα ποτέ σε ενισχυτή) αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι πολύ πιθανό αυτό να μην έχει αλλάξει (πριν 1 χρόνο το πήρα) και πως το DD+ πιθανόν να είναι το μέγιστο που μπορείς να πάρεις από το S.

ελα βρε συ τωρα..
το μισο φορουμ το s εχει.ολα στις κρεβατοκαμαρες ειναι?
τεσπα..

ετσι εχω διαβασει και εγω.τα εχω κανει ολα,και το ανωτερο που περνω ειναι dd+.
αλλα ο Θοδωρης πριν ανεφερε οτι του περναει και μαλιστα και atmos.
για αυτο παραξενευτηκα.