Petros1007
Established Member
Μια χαρά είναι.
Το έστησα χτες με build από Greco TM και δοκίμασα 1080 αρχείο. Κανένα θέμα
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ.
Μια χαρά είναι.
Το έστησα χτες με build από Greco TM και δοκίμασα 1080 αρχείο. Κανένα θέμα
Eρωτήσεις 2...
2. mibox s - tv - av ενισχυτής. Ποια είναι η συνδεσμολογία ώστε να περνάει 5.1 ήχος στο netflix ή στο kodi όταν έχω ανοικτό τον AV ?
1080.Στο 2ο ερωτημα...απο το mibox στον av και απο εκει στην tv.4κ σε ενδιαφερει η 1080 ??
Μπορεις να βαλεις αλλον launcher .Eρωτήσεις 2...
1. Από ότι έχω καταλάβει launcher δεν μπορώ να αλλάξω, παρά μόνο να εγκαταστήσω πχ Sideload Launcher - Android TV και μέσω αυτού να βλέπω τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες εκτός play store, σωστά ?
Το αναλύεις? Ποιον και με ποιο τρόπο?Μαλλον θελει zoom out , πηγαινε στις ρυθμισεις οθονης του mi box
Μπορεις να βαλεις αλλον launcher .
Καλημέρα στην ομάδα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, εάν κάποιος έχει βρει λύση ας βοηθήσει.Ηρθε στα χέρια πριν λιγο το tv box. Εχει κανεις δοκιμασμένη λύση για την εγκατάσταση του novago? Cosmote μπηκε κανονικά από το play store.
Για το novago το προσπάθησα -> κατέβασα την 3.6.3 και ενα app που κανει rotate την οθονη αλλα εχω προβλημα στον χειρισμό του (δεν φαινεται η εικονα 100% στα πλαισια της οθόνης και δεν γινεται να το χειριστείς με το χειριστήριο του box).
Για το user-pass εβαλα παντικι και ανοιξε το πληκτρολόγιο της εφαρμογής. Τ
Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν κανει fit σωστα στην οθονη. Ειναι το κανονικό του έτσι?
View attachment 174177View attachment 174178
Ααααααα συγνωμη!!νομιζα ηθελες απο hdmi να παρεις και ηχο και εικονα!Ναι ναι καλα το ειπες ςισαι σωστοσ!!
Ρυθμισεις/ Προβολη/ Screen position/ και κανε zoom outΤο αναλύεις? Ποιον και με ποιο τρόπο?
η οπτική θέλει αντάπτορα από την πλευρά του box, σωστά ? Κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4371790/Valueline-3-5mm-male-Toslink-female-AC-062.html ?
Γιάννη τό πήρα άπό τό καλάθι τού skroutz
47.5 αλλά μέ 2 χρόνια έγγύηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.