Xiaomi Mi Box S

Μια χαρά είναι.
Το έστησα χτες με build από Greco TM και δοκίμασα 1080 αρχείο. Κανένα θέμα

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ.

Eρωτήσεις 2...
1. Από ότι έχω καταλάβει launcher δεν μπορώ να αλλάξω, παρά μόνο να εγκαταστήσω πχ Sideload Launcher - Android TV και μέσω αυτού να βλέπω τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες εκτός play store, σωστά ?
2. mibox s - tv - av ενισχυτής. Ποια είναι η συνδεσμολογία ώστε να περνάει 5.1 ήχος στο netflix ή στο kodi όταν έχω ανοικτό τον AV ?

Eρωτήσεις 2...

2. mibox s - tv - av ενισχυτής. Ποια είναι η συνδεσμολογία ώστε να περνάει 5.1 ήχος στο netflix ή στο kodi όταν έχω ανοικτό τον AV ?

Στο 2ο ερωτημα...απο το mibox στον av και απο εκει στην tv.4κ σε ενδιαφερει η 1080 ??

Ααααααα συγνωμη!!νομιζα ηθελες απο hdmi να παρεις και ηχο και εικονα!Ναι ναι καλα το ειπες ςισαι σωστοσ!!

Ηρθε στα χέρια πριν λιγο το tv box. Εχει κανεις δοκιμασμένη λύση για την εγκατάσταση του novago? Cosmote μπηκε κανονικά από το play store.
Για το novago το προσπάθησα -> κατέβασα την 3.6.3 και ενα app που κανει rotate την οθονη αλλα εχω προβλημα στον χειρισμό του (δεν φαινεται η εικονα 100% στα πλαισια της οθόνης και δεν γινεται να το χειριστείς με το χειριστήριο του box).

Για το user-pass εβαλα παντικι και ανοιξε το πληκτρολόγιο της εφαρμογής. Τ

Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν κανει fit σωστα στην οθονη. Ειναι το κανονικό του έτσι?

IMG-3269.jpgIMG-3268.jpg

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Μαλλον θελει zoom out , πηγαινε στις ρυθμισεις οθονης του mi box

Eρωτήσεις 2...
1. Από ότι έχω καταλάβει launcher δεν μπορώ να αλλάξω, παρά μόνο να εγκαταστήσω πχ Sideload Launcher - Android TV και μέσω αυτού να βλέπω τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες εκτός play store, σωστά ?
Μπορεις να βαλεις αλλον launcher .

Ηρθε στα χέρια πριν λιγο το tv box. Εχει κανεις δοκιμασμένη λύση για την εγκατάσταση του novago? Cosmote μπηκε κανονικά από το play store.
Για το novago το προσπάθησα -> κατέβασα την 3.6.3 και ενα app που κανει rotate την οθονη αλλα εχω προβλημα στον χειρισμό του (δεν φαινεται η εικονα 100% στα πλαισια της οθόνης και δεν γινεται να το χειριστείς με το χειριστήριο του box).
Καλημέρα στην ομάδα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, εάν κάποιος έχει βρει λύση ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ.

Για το user-pass εβαλα παντικι και ανοιξε το πληκτρολόγιο της εφαρμογής. Τ

Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν κανει fit σωστα στην οθονη. Ειναι το κανονικό του έτσι?

View attachment 174177View attachment 174178

Άλλαξε το ratio της tv.
Θα το βάλεις 1:1, ή "πλήρες" θα το λέει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Το αναλύεις? Ποιον και με ποιο τρόπο?

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρυθμισεις/ Προβολη/ Screen position/ και κανε zoom out

Καλημέρα, έχω 2 ερωτήσεις.

1. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα usb to ethernet HUB adapter για να το συνδέσω ενσύρματα και για να κουμπώσω τους σκληρούς μου δίσκους(έναν με εξωτερική τροφοδοσία και έναν passport χωρίς) με τις ταινίες.
Αντέχει το hub ή πρέπει να πάρω hub που να έχει και δική του εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος;

2. Προς το παρόν, κουμπώνοντας έναν wd passport πάνω στο mi box s παρατηρώ ότι όταν κλείνω από το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για πάρα πολλές ώρες και μετά κάποια στιγμή σβήνει.
Όταν την άλλη μέρα ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό.
Δηλαδή, αρχικά δεν τον απενεργοποιεί, σαν να δίνει συνεχώς ρεύμα στο usb, και μετά αφού κλείσει δεν μπορεί να τον ανοίξει, πρέπει να τον ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω ή να κάνω επανεκκίνηση το mi box s.

Είναι αυτή η φυσιολογική λειτουργία του mi box s; και αν ναι, τι λύσεις υπάρχουν για να ανοιγοκλείνει ο σκληρός με το ανοιγοκλείσιμο του box;

η οπτική θέλει αντάπτορα από την πλευρά του box, σωστά ? Κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4371790/Valueline-3-5mm-male-Toslink-female-AC-062.html ?

Πολύ σωστά! Χωρίς να κάνω διαφήμιση (δεν έχει μεταφορικά όπου έχει e-shop) έβαλα το παρακάτω σε mi box s φίλου και δούλεψε κανονικά.
https://www.e-shop.gr/logilink-ca1014-mini-toslink-adapter-1x-toslink-female-1x-toslink-35-mm-mini-male-black-p-PER.757229

Γιάννη τό πήρα άπό τό καλάθι τού skroutz
47.5 αλλά μέ 2 χρόνια έγγύηση.

στο γραφει στην αποδειξη του καταστηματος οτι ειναι 2 χρονια η εγγυηση? απο ποιο μαγαζι ειναι?

Να ρωτήσω κάτι... 9 στις 10 φορές που ανοίγω το κουτάκι δεν εμφανίζει την home screen αλλά την οθονη καποια εφαρμογής ενω εγώ οταν το κλεινω παντα το επαναφερω στην home screen, δηλαδή σαν να πατήθηκαν κουμπια. Συνηθως αφήνω το κουτάκι να κλείσει μόνο του αλλά και τις λίγες φορές που το κλείνω με το κουμπί η συμπεριφορά ειναι ιδια. Συμβαίνει και σε κανεναν αλλον αυτό;

Καλησπέρα. Το πήρα εχθές το εργαλείο και μπορώ να πω πως το βρίσκω
μια χαρά. Το σύνδεσα με HDMI στον ενισχυτή μου κι από εκεί στην tv.
Μια SONY πενταετίας FHD. Εικόνα σε netflix και kodi πολύ ωραία. Δεν
είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τον ήχο. Δεν πήρα 5.1 από netflix και
θα δοκιμάσω σήμερα πάλι. Ρυθμίσεις κανείς για αυτήν την σύνδεση;
HDMI από το Mi Box στον ενισχυτή και HDMI από τον ενισχυτή στην tv.
Πως παίρνουμε 5.1;