Xiaomi Mi Box S

επανεκινηση το μποξακι,κλεισε το auto resoloution και παιξε με ολα τα refreshrate.
η τιβι σου ειναι παλια και μπορει να μην "κουμπωνει" σωστα με το xiaomi.
καπου ειχα διαβασει παλι εδω μεσα για παροιμια περιπτωση....
Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω την αναφορά που λες, αν μπορέσεις να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων.Το 1080p με το 1080i τι διαφορές έχουν; Στο 1080i βλέπω παίζει καλύτερα

Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω την αναφορά που λες, αν μπορέσεις να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων.Το 1080p με το 1080i τι διαφορές έχουν; Στο 1080i βλέπω παίζει καλύτερα

Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

p : progressive δηλαδη προδευτικη σαρωση στην ουσια εμφανιζεται σε ενα frame 1080 γραμμες
i : interlaced πεπλεγμενη σαρωση εμφανιζει τις μισες γραμμες ανα frame ητοι 540.
Φυσικα καλυτερη ειναι η προδευτικη σαρωση.

εαν το βαλεις σε αλλη τηλεοραση παιζει σωστα?

Το έβαλα χθες στο μόνιτορ μου το οποίο είναι ένα 27αρι με 1080 ανάλυση και έπαιξε ολοσωστα ,άρα φταίει η επικοινωνία του μποξ με την τηλεόραση

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απο την στιμγη που παιζει αλλου κανονικα προφανως και δεν φταιει το μποξακι αλλα η συνεργασια tv&s.
κανα καλωδιο hdmi αλλαξες?
ρυθμισεις τις τηλεορασεις ολες οκ?

Καλώδια δοκίμασα διάφορα καθώς και καλώδια δικτύου (με usb) στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης παρατήρησα ότι και στα 720p μετά από λίγες μέρες κάνει σπασίματα σαν να πηδάει frames

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα αυτό που ρωτάω εχει απαντηθεί αλλα δεν μπορώ να το βρω

ποιο usb hub παίζει απροβλημάτιστα και ποιο usb to ethernet ειναι προτεινόμενο ;
επισης μέχρι ποσα TB δίσκο βλέπει το box;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Σίγουρα αυτό που ρωτάω εχει απαντηθεί αλλα δεν μπορώ να το βρω

ποιο usb hub παίζει απροβλημάτιστα και ποιο usb to ethernet ειναι προτεινόμενο ;
επισης μέχρι ποσα TB δίσκο βλέπει το box;

Με πολύωρη καθημερινή χρήση, έχω βάλει το παρακάτω hub(έχει δική του τροφοδοσία) και πάνω του το usb σε ethernet για να παίρνει internet από καλώδιο, και δουλεύουν ρολόι.
Σκληρό δίσκο έχω δοκιμάσει ως 2TB, και με δική του τροφοδοσία και δίσκο χωρίς τροφοδοσία, και είναι κομπλέ.

https://www.skroutz.gr/s/23687335/Natec-Mantis.html
https://www.skroutz.gr/s/18470805/TP-LINK-UE300-v3.html

Το hub έχει και κουμπάκι για να ανοιγοκλείνει το ρεύμα στο κάθε usb, διότι το Boxάκι δεν κλείνει και δίνει συνεχώς ρεύμα στο usb. Έτσι λοιπόν με το κουμπάκι, απενεργοποιείται και ο σκληρός για να μη δουλεύει συνεχώς.

Σχεδόν από τα μέσα καλοκαιριού που αγόρασα το Mi Box δεν μου άρεσε η εικόνα των σειρών που έβλεπα.
Έβλεπα συνεχώς μια σκιά γύρω από τους ηθοποιούς, κυρίως όταν αυτοί κινούνταν, και σε μεγαλύτερο βαθμό ήταν εμφανές το πρόβλημα όταν ήταν σκοτάδι.

Νόμιζα πως φταίνε τα .mkv, έλεγα φίλους μου να τα ελέγξουν και αυτοί, αλλά επειδή είχαν διαφορετικό box αλλά και τηλεόραση μού έλεγαν πως έβρισκαν την εικόνα μια χαρά.

Μέχρι που πριν από λίγο διάβασα ένα προ 6μήνου post στο Reddit στο οποίο αναφερόταν ο χρήστης σε κάποιο black ghosting issue, και από την περιγραφή κατάλαβα ότι είχαμε το ίδιο πρόβλημα.

Και τώρα, διάβασα τα τελευταία posts και σ' αυτό το thread και είδα επίσης κάποιες αναφορές για την εικόνα.

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα δημιουργείται από το ίδιο το box (και ευθύνεται γι αυτό η ίδια η Xiaomi με το Android Pie upgrade που έδωσε), και γίνεται υπαρκτό όταν έχουμε στον media player που χρησιμοποιούμε (στη δική μου περίπτωση MX Player) HW ή HW+ encoding;

Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk

εχει 2-3 περιεργα θεματακια το κουτακι απο την μερα που κυκλοφορησε..
αλλαζει η αναλυση εαν το αφησεις σε αναμονη.
χανει το wifi στο ασχετο..
παιζει οτι ηχο οποτε και οπως θελει..
πιστευω με λιγο προσοχη οι κινεζοι θα το ειχαν κανει super vfm,αλλα κατι δεν τους εχει βγει....

Αυτό λειτουργεί σαν αυτόνομο android media player?
Δεν είναι δηλαδή κάτι σαν το chromecast που στην ουσία είναι καθρέφτης του κινητού σου.
Και μπορώ να το βρω κάπου όσο το δυνατόν φτηνότερα για να τοποθετηθεί σε τηλεόραση που δεν δέχεται εφαρμογές όπως το netflix, ertflix κ.τ.λ.?

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Αυτό λειτουργεί σαν αυτόνομο android media player?
Δεν είναι δηλαδή κάτι σαν το chromecast που στην ουσία είναι καθρέφτης του κινητού σου.
Και μπορώ να το βρω κάπου όσο το δυνατόν φτηνότερα για να τοποθετηθεί σε τηλεόραση που δεν δέχεται εφαρμογές όπως το netflix, ertflix κ.τ.λ.?

Και τα δυο τα κάνει. Και αυτόνομο player και Chromecast. Και Bluetooth πήγαιν' έλα έχει.

Το Ghosting το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε σκοτεινές σκηνές με αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό, τουλάχιστον στο mx player που χρησιμοποιώ. Στο Netflix όμως όχι.

Ξερει κανεις γιατι το ertflix δειχνει χαλια με σκαλωτη κινηση και υψυλης δυσκρινειας εικονα;

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερει κανεις γιατι το ertflix δειχνει χαλια με σκαλωτη κινηση και υψυλης δυσκρινειας εικονα;

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα που το δοκίμασα χθες δεν μου παίζει τπτ. Ούτε live ούτε περιεχόμενο on demand

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

την απαντηση την εδωσες εμεσα μόνος σου, γιατι ειναι της ερτ. Βεβαια κι εμενα τωρα δεν παιζει τιποτα οποτε εσυ εισαι σε καλύτερη φάση.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Το Ghosting το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε σκοτεινές σκηνές με αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό, τουλάχιστον στο mx player που χρησιμοποιώ. Στο Netflix όμως όχι.

Τα ίδια ακριβώς αντιμετωπίζω κι εγώ.
Δοκίμασα και τον VLC για να δω μήπως και φταίει ο MX, αλλά τα ίδια.
Και όπως γράφεις κι εσύ, το Netflix είναι άψογο.

Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk

Πριν από λίγο μου το έβγαλε
aabc5bf46e30912441a0a50cb112ba97.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα, βλεπω netflix στον προτζεκτορα μεσω του mi box S που ειναι συνδεδεμενο στον ενισχυτη και σε ορισμενους τιτλους μου βγαζει το μνμ "Αυτήν τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επιλέξτε διαφορετικό τίτλο. Tvq-pb-101 (5.2.15)".
οταν συνδεω το box σε tv, οι "προβληματικοι" τιτλοι παιζουν κανονικα.

υπαρχει λυση?