Xiaomi Mi Box S

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

καλησπερα, βλεπω netflix στον προτζεκτορα μεσω του mi box S που ειναι συνδεδεμενο στον ενισχυτη και σε ορισμενους τιτλους μου βγαζει το μνμ "Αυτήν τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επιλέξτε διαφορετικό τίτλο. Tvq-pb-101 (5.2.15)".
οταν συνδεω το box σε tv, οι "προβληματικοι" τιτλοι παιζουν κανονικα.

υπαρχει λυση?

Μου το βγάζει και μένα αλλά πολύ σπάνια, πρόβλημα σύνδεσης στο ίντερνετ είναι νομίζω γιατί άμα κάνω restart το μποξάκι μετά δουλεύει κανονικά.

Μου το βγάζει και μένα αλλά πολύ σπάνια, πρόβλημα σύνδεσης στο ίντερνετ είναι νομίζω γιατί άμα κάνω restart το μποξάκι μετά δουλεύει κανονικά.

Κι εμένα το ίδιο ακριβώς. Σπάνια, αλλά με ένα restart επανέρχεται. Όπως και η προβληματική κίνηση με σπασίματα.

Το έχω σε τηλεόραση 1080p 60Hz και χτες μετά από ένα update έκανε διάφορα κόλπα. Δεν ήθελε να παίξει μια ταινία στο netflix ενώ όταν τελικά θέλησε το έκανε με σπασίματα στην κίνηση. Restart και όλα καλά.

Εμενα μου το παρουσιαζει μονο σε συγκεκριμενους λιγους τιτλους και μονο οταν το συνδεσω στον ενισχυτη προτζεκτορα, εαν την ιδια στιγμη βαλω το box στην tv οι ιδιοι τιτλοι παιζουν κανονικα!

με restart δεν αλλαζει κατι, ουτε υπαρχει προβλημα συνδεσης

Εμενα μου το παρουσιαζει μονο σε συγκεκριμενους λιγους τιτλους και μονο οταν το συνδεσω στον ενισχυτη προτζεκτορα, εαν την ιδια στιγμη βαλω το box στην tv οι ιδιοι τιτλοι παιζουν κανονικα!

με restart δεν αλλαζει κατι, ουτε υπαρχει προβλημα συνδεσης

Αυτό όντως είναι περίεργο πρόβλημα, εμένα βασικά έχει καιρό να μου το κάνει, έχω και το s στο σαλόνι και το stick στην κρεββατοκάμαρα και δεν έχω πλέον το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο να σε βοηθήσω.

Καλησπέρα παιδια. Περιμενω να παραλάβω το δικό μου αύριο και σκεφτομαι να το συνδέσω με USB to LAN καλώδιο. Αλλά επειδή μάλλον θα χρειαστώ επιπλέον USB πόρτες θα ήθελα να ρωτήσω αν κανεις εχει να προτείνει κανένα αξιόπιστο USB Hub

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Καλησπέρα παιδια. Περιμενω να παραλάβω το δικό μου αύριο και σκεφτομαι να το συνδέσω με USB to LAN καλώδιο. Αλλά επειδή μάλλον θα χρειαστώ επιπλέον USB πόρτες θα ήθελα να ρωτήσω αν κανεις εχει να προτείνει κανένα αξιόπιστο USB Hub
https://www.e-shop.gr/tp-link-ue330...a4JEiwtTJmy2jA6Rp-_OLpeaJEpW_lVBoCdu8QAvD_BwE

Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Χτές παρέλαβα και εγώ το box, σαν νέος χρήστης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει συμβατό usb tv tuner για επίγεια κανάλια. Έχω ένα παλιό Crypto Redi Pc 200. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για λήψη ?

Το παρέλαβα και γω χθες και λόγο μπάλας δεν πρόλαβα να ασχοληθώ όσο θα ήθελα. Τα έως τώρα συμπεράσματα.

1) Την συχνότητα την έχω στα 50Hz λόγο Cosmote. Όταν το γυρνάω στα 60Hz έχει σπασίματα. Από την άλλη, για Netflix και Amazon η προτεινόμενη είναι τα 60Hz αλλά να σας πω την αλήθεια δεν πρόσεξα σπασίματα σε κάτι δοκιμές που έκανα. Από την άλλη θα περίμενα όταν κλικλαρω την επιλογή η ανάλυση να ακολουθάει το προτείνομενο από την TV να έχω αυτόματες εναλλαγές στα Hz, αλλά λογικά αυτό είναι θέμα εφαρμογών και θα εξηγήσω πιο κάτω γιατί.

2) Πέρασα το KODI. Ακόμα είναι ασετάριστο και πιο πολύ έπαιξα με ήχο/εικόνα. Στην εικόνα είδα ότι όταν έχω ενεργοποιημένη την πιο πάνω λειτουργία, το KODI αλλάζει αυτόματα τα Hz ανάλογα το περιεχόμενο (δεν το περίμενα στο android να σας πω την αληθεια διότι σε πιο παλιά μποξάκια ποτέ δεν δούλευε κάτι τέτοιο). Άρα η αυτόματη εναλλαγή δουλεύει, αλλά όχι στην εφαρμογή της Cosmote ή το Netflix. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει εδώ που έχω χάσει, παρακαλώ βοηθήστε.

3) Για τον ήχο το έβαλα στο manual και παίρνω DD+ και στο Netflix και στο Amazon. Η εφαρμογή της Amazon είναι λίγο πιο δυσκοίλια, και θέλει restart όποτε πειράζεις τα settings στον ήχο. Μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το καταλάβω και έφαγε πολλά καντίλια ο Μπέζος.

4) Πέταξα και πάνω το Transmission και σκοπεύω να το δουλεύω 24/7.

5) Αυτό που θέλω τώρα να δω είναι με τον σκληρό πάνω στο Xiaomi πόσο καλά θα μπορεί να μοιράζεται στο δικτύο το περιεχόμενο. Πριν το Xiaomi είχα ένα MeeCool με Libreelec το οποίο δεν μοίραζε το περιεχόμενο σωστά. Φανταστείτε ότι στο υπνοδωμάτιο με Poweline και ταχύτητα γύρω στα 60Μbps/s, έπαιζαν μόνο τα x265. Τα x264 μπαφάρανε όλη την ώρα. Η δοκιμή αυτή θα γίνει σήμερα με το καλό.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Η ημιέξυπνη TV του 2012 έγινε πολύ πιο έξυπνη. Πλέον θα βλέπω και Cosmote και Euroleague και Amazon χωρίς ταρζανιές με laptop... αυτά...

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

https://avclub.gr/forum/showthread.php/166751-Xiaomi-Mi-Box-S?p=1058585775&viewfull=1#post1058585775

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του box εδώ και μερικούς μήνες το πήρα για να αντικαταστήσω το αυτό της cosmote για να έχω και το Netflix μαζί. Τελευταία κάνει πολλά restart όταν παρακολουθούμε κανάλια της cosmote είτε live είτε replay. Δεν κάνει όμως πουθενά άλλου, πχ στο Netflix όσα επεισόδια και να παίξει δεν κάνει καθόλου restart. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα για να δω τι φταίει και εάν υπάρχει λύση;

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του box εδώ και μερικούς μήνες το πήρα για να αντικαταστήσω το αυτό της cosmote για να έχω και το Netflix μαζί. Τελευταία κάνει πολλά restart όταν παρακολουθούμε κανάλια της cosmote είτε live είτε replay. Δεν κάνει όμως πουθενά άλλου, πχ στο Netflix όσα επεισόδια και να παίξει δεν κάνει καθόλου restart. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα για να δω τι φταίει και εάν υπάρχει λύση;

Γίνε λίγο πιο αναλυτικός στο πρόβλημα για να δοκιμάσω να το αναπαράγω στο δικό μου αργότερα.
Κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση και εμφανίζεται το πρόβλημα ? Το κάνει απλά ενώ παρακολουθείς κανονικά ένα κανάλι ? Το κάνει άμεσα ? Μέσα σε 10-15 λεπτά ? Μετά από αρκετή ώρα ? Όταν κάνεις συχνό zapping ?

Τα restart τα κάνει χωρίς να κάνω εγώ κάτι. Έτσι ξαφνικά ενώ παρακολουθείς κάποιο κανάλι είτε ζωντανό είτε replay το κάνει μόνο του. Ούτε κάτι πατάω ούτε κάτι αλλάζω.

Καλησπέρα.

Τρεις γρήγορες ερωτήσεις:
1) Πού μπορώ να βρω ένα ολοκληρωμένο guide για το Kodi για να ξέρω πώς και ποια repositories να περάσω;
2) Κατεβάζω το apk για novago και το κάνω sideload, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ.
3) Το σοβαρότερο.
Συνδέομαι κανονικά στο cosmote tv από κινητό και λαπτοπ (όχι ταυτόχρονα), αλλά δεν μπορώ από το mi box.
Όταν συνδέομαι με κωδικό από κινητό, μου βγάζει "buy subscription". Όταν βάζω το μέιλ μου και τον κωδικό μου, μου τα βγάζει λάθος. Να πω ότι στο κινητό και στο λαπτοπ συνδέθηκα πρώτη φορά με qr code.
Τώρα, όταν πάω να κάνω σύνδεση έτσι, ανοίγω το cosmote App, επαληθεύεται η σύνδεση στο κινητό αλλά στο mi box μένει το barcode στην οθόνη.
Εν τω μεταξύ, συνδέθηκα με apowermirror κανονικά και έκανα cast το περιεχόμενο της cosmote TV από το κινητό. Αλλά δεν έχει ήχο! 😔

Καλησπερα.
Αγορασα προχθες ενα mi box s και ηθελα να ρωτησω πως μπορω να εγκαταστησω το novago γιατι στην αναζητηση που κανω στο play store δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη.Δεν εχω καθολου καλη σχεση με τη τεχνολογια,τα απολυτως απαραιτητα.
Ευχαριστω.

Καλησπερα.
Αγορασα προχθες ενα mi box s και ηθελα να ρωτησω πως μπορω να εγκαταστησω το novago γιατι στην αναζητηση που κανω στο play store δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη.Δεν εχω καθολου καλη σχεση με τη τεχνολογια,τα απολυτως απαραιτητα.
Ευχαριστω.
Μπορείς μόνο με side load και χρειάζεται ποντίκι ή φορητό πληκτρολόγιο για πλοήγηση στο menu..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Μπορείς μόνο με side load και χρειάζεται ποντίκι ή φορητό πληκτρολόγιο για πλοήγηση στο menu..

Σε ευχαριστω για την απαντηση.οποτε το ξεχναω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Σε ευχαριστω για την απαντηση.οποτε το ξεχναω
Δεν είναι δύσκολο πάντως..

Υπάρχουν και αυτά τα μικρά πληκτρολόγια του δεκάρικου
0cb47cb8358b830163c522a8a3d5dfce.jpg