Xiaomi Mi Box S

Για καλό γρήγορο wi fi θα χρειαστείς 5Ghz modem η rooter ίσος και γρηγορότερο ίντερνετ και σε σχετικά πιο κοντινή απόσταση από τα συμβατικά 2.4Ghz modem.

Τα 5 GHz δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δώσουν καλύτερο σήμα, καθώς ο φίλος ανέφερε για άλλο χώρο (υποθέτω δωμάτιο), όπου βρίσκεται το router.
Μάλιστα, αν μεσολαβούν 2-3 τοίχοι ανάμεσα, θα έλεγα πως είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 5άρι wifi θα είναι χειρότερο από το 2,4 λόγω του καλύτερου penetration του τελευταίου.

Ίσως ένα ethernet usb dongle (καθώς από ότι ξέρω το xiaomi δεν έχει ethernet), σε συνδυασμό με κάποιο powerline να είναι η πιο σωστή λύση.

Τα 5 GHz δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δώσουν καλύτερο σήμα, καθώς ο φίλος ανέφερε για άλλο χώρο (υποθέτω δωμάτιο), όπου βρίσκεται το router.
Μάλιστα, αν μεσολαβούν 2-3 τοίχοι ανάμεσα, θα έλεγα πως είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 5άρι wifi θα είναι χειρότερο από το 2,4 λόγω του καλύτερου penetration του τελευταίου.

Ίσως ένα ethernet usb dongle (καθώς από ότι ξέρω το xiaomi δεν έχει ethernet), σε συνδυασμό με κάποιο powerline να είναι η πιο σωστή λύση.
η απολυτη λυση ειναι το τελευταιο

Καταρχήν εγώ δεν μίλησα για καλύτερο σήμα σε 5Ghz μίλησα για γρήγορο wi fi με 5Ghz και ακόμα πρόσθεσα ότι το 5Ghz χρειάζεται ακόμα πιο κοντινές αποστάσεις για καλή λήψη., Ακόμα μίλησα ότι ίσος χρειαστεί και ακόμα γρηγορότερη σύνδεση ιντερνέτ για να πιάσει τις ταχύτητες που απαιτούνται για της 4Κ δυνατότητες του box σε YouTube Netflix κλπ.

Καταρχήν εγώ δεν μίλησα για καλύτερο σήμα σε 5Ghz μίλησα για γρήγορο wi fi με 5Ghz και ακόμα πρόσθεσα ότι το 5Ghz χρειάζεται ακόμα πιο κοντινές αποστάσεις για καλή λήψη.,
Μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά, αυτό που έγραψες.

Εν πάση περιπτώσει, ο φίλος σίγουρα μπορεί να βελτιώσει την streaming εμπειρία, πηγαίνοντας σε καλώδιο.
Διαφορετικά, είτε θα χρειαστεί ένα ποιοτικότερο router (αυτά με τις πολλές κεραίες και τον τριψήφιο αριθμό κόστους :sneaky:), είτε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο extender όπως έγραψε και ο DOOM_NX.

Για προβλήματα λειτουργιών όπως (earc – arc audio return channel) κολλήματα στην εικόνα με το frame interpolation ενεργό, προβλήματα προτεραιότητας μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών και γενικά συνεννοήσεις μπουζούκι μεταξύ Anynet+ και HDMI – CEC το Refresh Rate δουλεύει μια χαρά, απλός δώστε του τις απαιτούμενες άδειες προτεραιότητες απενεργοποιήστε το HDMI – CEC και όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.bytearray.refreshrate&hl=en&showAllReviews=true

Την έκανα εγκατάσταση κάνω login αλλά μου λέει σφάλμα...
Μήπως πρέπει να έχεις την καλή συνδρομή του αποκωδικοποιητή;

Εγώ έχω συνδρομή του app που είναι μόνο για κινητό/tablet.

Την έκανα εγκατάσταση κάνω login αλλά μου λέει σφάλμα...
Μήπως πρέπει να έχεις την καλή συνδρομή του αποκωδικοποιητή;

Εγώ έχω συνδρομή του app που είναι μόνο για κινητό/tablet.
Κι εγώ μόνο για κινητό και tablet έχω συνδρομή.
Έβαλα χθες username και password και μπήκε μέσα μια χαρά !

Από χθες παίζει και πολύ καλά μάλιστα !!

Δουλεύει στο mi box και στην Xiaomi tv μου.
Ψάχνω να βρω πως μειώνει την ποιότητα και πως κάνει παύση...

η Vodafone λέει ότι δεν παίζει γιατί είναι μπετά η εφαρμογή και να περιμένω την επίσημη σε μερικές ημέρες...