mr.Vox
AVClub Enthusiast
- 4 April 2008
- 1,298
Είδες κάποιες διαφορές ή κάτι νεότερο;Στο δικό μου ήρθε το νέο update (654MB) , Android TV 9 Pie !!
Κάντε ένα check και στο δικό σας.
Είδες κάποιες διαφορές ή κάτι νεότερο;Στο δικό μου ήρθε το νέο update (654MB) , Android TV 9 Pie !!
Κάντε ένα check και στο δικό σας.
Όταν συνδεόμαι στο extender (Tp link) το κάνει αυτό... Κλείνει μόνο του το WiFi δηλαδή του Mi box S μετά από λίγα δευτερόλεπτα.... Έχω κι ένα Xiaomi stick στο άλλο δωμάτιο που παίζει κανονικότατα με το extender και όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά..... Κάτι παίζει με το Mi box μετά από εκείνη την αναβάθμιση που του είχα κάνει....Διέγραψε το υπάρχον δίκτυο στο mi. Άλλαξε το όνομα του δικτύου σου καθως και το κανάλι μετάδοσης στο router επανεκίνησε τα και τα δυο και ξανασυνδέσου.
Σε αυτήν την περίπτωση.Όταν συνδεόμαι στο extender (Tp link) το κάνει αυτό... Κλείνει μόνο του το WiFi δηλαδή του Mi box S μετά από λίγα δευτερόλεπτα.... Έχω κι ένα Xiaomi stick στο άλλο δωμάτιο που παίζει κανονικότατα με το extender και όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά..... Κάτι παίζει με το Mi box μετά από εκείνη την αναβάθμιση που του είχα κάνει....
Για τη διαγραφή εντάξει....όνομα ποιου δικτύου να αλλάξω και από που; Το κανάλι μετάδοσης στο extender πως το αλλάζουμε.... Συγνώμη αλλά...... Εσύ είσαι ο καθηγητής στην περίπτωσή μου.....αν μπορείς βοήθησέ με...Σε αυτήν την περίπτωση.
Διέγραψε το υπάρχον δίκτυο στο mi. Άλλαξε το όνομα του δικτύου σου, και άλλαξε το κανάλι μετάδοσης στο extender (Tp link) επανεκίνησε τα και τα δυο και ξανασυνδέσου.
Μόνο με τα βελάκια και πρέπει να πατάω οκ κάθε φορά για να δω ένα κανάλι. Γιαα αυτο ρωτάω αν υπάρχει κανένας ποιο γρήγορος/εύκολος τρόπος.Τα βέλη τα έχεις δοκιμάσει; Μόνο με αυτά ίσως, αφού το τηλεκοντρόλ του Xiaomi δεν έχει + και - πλήκτρα για κανάλια.
Έχω παραπανισιο από Vodafone TV. Αλλά πώς στο καλό το κάνω pair με το box?Όχι με το τηλεκοντρόλ του mi box… Αν συνδέσεις ένα άλλο τηλεκοντρόλ bluetooth ή usb με program +/- πλήκτρα, θα δουλεψει.
παραδείγματα τέτοιων τηλεχειριστηρίων είναι αυτό της Vodafone TV (μαύρο τηλεκοντρόλ) ή της EON, αν τυχαίνει να έχεις ένα από αυτά παραπανίσιο.
Έχω παραπανισιο από Vodafone TV. Αλλά πώς στο καλό το κάνω pair με το box?
Πατήστε το πλήκτρο 3 και το κίτρινο για 5sec και από τις ρυθμίσεις - τηλεχειριστήρια και αξεσουάρ- όταν το αναγνωρίσει επιλέξτε σύζευξη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.