Xiaomi Mi Box S

Διέγραψε το υπάρχον δίκτυο στο mi. Άλλαξε το όνομα του δικτύου σου καθως και το κανάλι μετάδοσης στο router επανεκίνησε τα και τα δυο και ξανασυνδέσου.
Όταν συνδεόμαι στο extender (Tp link) το κάνει αυτό... Κλείνει μόνο του το WiFi δηλαδή του Mi box S μετά από λίγα δευτερόλεπτα.... Έχω κι ένα Xiaomi stick στο άλλο δωμάτιο που παίζει κανονικότατα με το extender και όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά..... Κάτι παίζει με το Mi box μετά από εκείνη την αναβάθμιση που του είχα κάνει....

Εγώ βλέπω στο δικό μου ότι το σήμα στα 5Ghz είναι πιο αδύναμο από αυτό στα 2,4Ghz αν και δεν έχω πρόβλημα με το σήμα. Στο πρώτο ας πούμε είναι 4 γραμμές στο δεύτερο 5. Το router μου παίζει και στις δύο ενώ το extender που έχω μόνο στις 2,4 αλλά είναι πιο κοντά στο κουτί και έχει επεκταθεί το σήμα.

Όταν συνδεόμαι στο extender (Tp link) το κάνει αυτό... Κλείνει μόνο του το WiFi δηλαδή του Mi box S μετά από λίγα δευτερόλεπτα.... Έχω κι ένα Xiaomi stick στο άλλο δωμάτιο που παίζει κανονικότατα με το extender και όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά..... Κάτι παίζει με το Mi box μετά από εκείνη την αναβάθμιση που του είχα κάνει....
Σε αυτήν την περίπτωση.

Διέγραψε το υπάρχον δίκτυο στο mi. Άλλαξε το όνομα του δικτύου σου, και άλλαξε το κανάλι μετάδοσης στο extender (Tp link) επανεκίνησε τα και τα δυο και ξανασυνδέσου.

Σε αυτήν την περίπτωση.

Διέγραψε το υπάρχον δίκτυο στο mi. Άλλαξε το όνομα του δικτύου σου, και άλλαξε το κανάλι μετάδοσης στο extender (Tp link) επανεκίνησε τα και τα δυο και ξανασυνδέσου.
Για τη διαγραφή εντάξει....όνομα ποιου δικτύου να αλλάξω και από που; Το κανάλι μετάδοσης στο extender πως το αλλάζουμε.... Συγνώμη αλλά...... Εσύ είσαι ο καθηγητής στην περίπτωσή μου.....αν μπορείς βοήθησέ με...

Καλησπέρα,

Έχω περασει στο box το app της nova eon.
Χαζή ερώτηση ισως, αλλά πως αλλάζω τα κανάλια από το remote control του mi box?

Τα βέλη τα έχεις δοκιμάσει; Μόνο με αυτά ίσως, αφού το τηλεκοντρόλ του Xiaomi δεν έχει + και - πλήκτρα για κανάλια.

Πως μπορουμε να κανουμε εγκατασταση εφαρμογη που δεν υπαρχει στο store για το μποξακι ;
Συγκεκριμενα μιλαω για το stremio

ok το βρηκα με το side-load

Last edited:
Τα βέλη τα έχεις δοκιμάσει; Μόνο με αυτά ίσως, αφού το τηλεκοντρόλ του Xiaomi δεν έχει + και - πλήκτρα για κανάλια.
Μόνο με τα βελάκια και πρέπει να πατάω οκ κάθε φορά για να δω ένα κανάλι. Γιαα αυτο ρωτάω αν υπάρχει κανένας ποιο γρήγορος/εύκολος τρόπος.

Όχι με το τηλεκοντρόλ του mi box… Αν συνδέσεις ένα άλλο τηλεκοντρόλ bluetooth ή usb με program +/- πλήκτρα, θα δουλεψει.
παραδείγματα τέτοιων τηλεχειριστηρίων είναι αυτό της Vodafone TV (μαύρο τηλεκοντρόλ) ή της EON, αν τυχαίνει να έχεις ένα από αυτά παραπανίσιο.

Όχι με το τηλεκοντρόλ του mi box… Αν συνδέσεις ένα άλλο τηλεκοντρόλ bluetooth ή usb με program +/- πλήκτρα, θα δουλεψει.
παραδείγματα τέτοιων τηλεχειριστηρίων είναι αυτό της Vodafone TV (μαύρο τηλεκοντρόλ) ή της EON, αν τυχαίνει να έχεις ένα από αυτά παραπανίσιο.
Έχω παραπανισιο από Vodafone TV. Αλλά πώς στο καλό το κάνω pair με το box?

Έχει περάσει κάποιος φίλος άλλο tv launcher στο μηχάνημα;
Δοκίμασα το ATV αλλά δεν με άφηνα να βάλω widgets, πρέπει να βάλω χέρι στην εφαρμογή.

Έχω περάσει το Tidal σε ένα Χ96max με εφαρμογή Android τηλεφώνου. Το Mi box έχει άλλη εφαρμογή ATV και μου εμφανίζει περισσότερο video παρά μουσική από cd κτλ. Τελείως διαφορετικά πράγματα. Ότι να ναι δηλαδή. Εννοείται ότι το Mi είναι περιορισμένο αλλά είναι πιστοποιημένο. Οπότε καλά είναι και τα δύο να κάνω ότι θέλω.