Εχει δοκιμασει κανεις το xiaomi σαν music streamer, με spotify, tidal κλπ;
Βγαζει εξοδο ηχου μεσω usb, για να παει σε εξωτερικο dac που εχει μονο usb?
Κάνε ποστ αν θες την έκδοση. Στο δικό μου δεν έβγαλε κάτι μέχρι τώραΉρθε αναβαθμιση σήμερα 683mb.
Το ιδιο κάνει και σε μένα . Το παρουσίασε μετά το τελευταίο update νομίζω, Πριν δούλευε μια χαράΑυτή είναι η επόμενη κίνηση που θα εκανα. Αλλαγή των remotes.
Παντως όσο και να το googlαρα δεν βρήκα αλλους παθοντες με το ίδιο πρόβλημα.
Αυτό που λες ότι κάτι φορτώνει πολύ σωστό, δεν το σκέφτηκα. Μάλλον αυτό πρέπει να ψάξω.
Αν είχε πρόβλημα το remote, δεν θα άνοιγε ούτε το box.
Φυσικά μετά το λεπτό λειτουργεί ασταμάτητα. Ακόμα κι αν το κλείσω και το ανοίξω στο 5λεπτο, πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην tv σου , τύπου εντοπισμού φωτισμού η εξοικονόμησης ενέργειας κλπ?Για την φωτεινότητα υπάρχει κάποια ρύθμιση;
Έχω το εξής θέμα, η φωτεινότητα αυξομειώνει από μόνη της, βλέπω μπάσκετ και βλέπω την εικόνα να γίνετε φωτεινή και μετά από λίγο σκοτεινιάζει.
Οχι, τώρα με το box το διεπίστωσα, τόσα χρόνια την έχω την τηλεόραση.Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην tv σου , τύπου εντοπισμού φωτισμού η εξοικονόμησης ενέργειας κλπ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.