Xiaomi Mi Box S

Εχει δοκιμασει κανεις το xiaomi σαν music streamer, με spotify, tidal κλπ;

Βγαζει εξοδο ηχου μεσω usb, για να παει σε εξωτερικο dac που εχει μονο usb?

Πάει καιρός που είχα κάνει τις δοκιμές για το review, αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου, βγάζει πάντα 48kHz no matter what.
Δεν είναι... audiophile λύση ούτε κατά διάνοια.

Ναι το ξερω…. Αλλα απο ηχο πως τα πηγε;
Kαι κυριως απο θεμα πρακτικοτητας, εφαρμογες κλπ
Ειναιβαποκυτα σβατο με tidal connect, sootify connect, airplay κλπ;

Δεν μ ενδιαφερει ετσι κι αλλιως τοσο το highres….

Έχω 2 mi box s και τα πήρα με διαφορά 6 μηνών.
Η διαφορά τους είναι ότι το "παλιο" έχει διαφορετικό remote control, οπου τα πλήκτρα netflix και live είναι μαύρα.
To "νεότερο" έχει λευκά πλήκτρα netflix και amazon prime αντι για live.

Με το παλιο μοντέλο όταν πατάω το Power να ανοίξει μετά από sleep, το remote λειτουργεί άμεσα.
To καινούργιο μοντέλο αντίθετα, ενώ ανοίγει κανονικά το mi box με το power του remote, θέλει τουλάχιστον 1 λεπτό, μπορεί και παραπάνω μέχρι να έχει ανταπόκριση.

Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται;

Το νεο συνδεεται με bluetooth θελει λιγη ωρα να συνδεθει μετα ομως απο διακοπη παροχης ρευματος στο box οχι απο sleep mode. Το παλιο ισως λειτουργει απλως με IR. Μπορεις να το τσεκαρεις το παλιο αν κανει κατι οταν δεν κοιταει στο μποξακι, με το νεο οπου και να κοιταει το τηλεκοντρολ το μποξ δεχεται την εντολη.

Και τα 2 με bluetooth ειναι.
Άλλωστε όπως ειπα, είναι το ίδιο μηχάνημα εντελώς απλά το control διαφερει στα σημεία που ανέφερα.

Δεν πρέπει να οφείλεται στο remote αλλά σε κάτι που φορτώνει εκείνη την ώρα στο Box.

Δοκίμασε να κάνεις pairing αντίστροφα τα remotes. Εάν το πρόβλημα μετατοπιστεί στο παλιό box, τότε φταίει το remote. Εάν όχι, δες παραπάνω.

Αυτή είναι η επόμενη κίνηση που θα εκανα. Αλλαγή των remotes.
Παντως όσο και να το googlαρα δεν βρήκα αλλους παθοντες με το ίδιο πρόβλημα.
Αυτό που λες ότι κάτι φορτώνει πολύ σωστό, δεν το σκέφτηκα. Μάλλον αυτό πρέπει να ψάξω.
Αν είχε πρόβλημα το remote, δεν θα άνοιγε ούτε το box.
Φυσικά μετά το λεπτό λειτουργεί ασταμάτητα. Ακόμα κι αν το κλείσω και το ανοίξω στο 5λεπτο, πάλι δεν έχω πρόβλημα.

Last edited:
Αυτή είναι η επόμενη κίνηση που θα εκανα. Αλλαγή των remotes.
Παντως όσο και να το googlαρα δεν βρήκα αλλους παθοντες με το ίδιο πρόβλημα.
Αυτό που λες ότι κάτι φορτώνει πολύ σωστό, δεν το σκέφτηκα. Μάλλον αυτό πρέπει να ψάξω.
Αν είχε πρόβλημα το remote, δεν θα άνοιγε ούτε το box.
Φυσικά μετά το λεπτό λειτουργεί ασταμάτητα. Ακόμα κι αν το κλείσω και το ανοίξω στο 5λεπτο, πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Το ιδιο κάνει και σε μένα . Το παρουσίασε μετά το τελευταίο update νομίζω, Πριν δούλευε μια χαρά

Για την φωτεινότητα υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Έχω το εξής θέμα, η φωτεινότητα αυξομειώνει από μόνη της, βλέπω μπάσκετ και βλέπω την εικόνα να γίνετε φωτεινή και μετά από λίγο σκοτεινιάζει.

Για την φωτεινότητα υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Έχω το εξής θέμα, η φωτεινότητα αυξομειώνει από μόνη της, βλέπω μπάσκετ και βλέπω την εικόνα να γίνετε φωτεινή και μετά από λίγο σκοτεινιάζει.
Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην tv σου , τύπου εντοπισμού φωτισμού η εξοικονόμησης ενέργειας κλπ?