tiniakos
AVClub Fanatic
Ευχαριστώ το έχω δοκιμάσει καιρό και δεν πιάνει.Δοκιμάστε ένα hard reset ( https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-box-s-tv-4k/ )
Ευχαριστώ το έχω δοκιμάσει καιρό και δεν πιάνει.Δοκιμάστε ένα hard reset ( https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-box-s-tv-4k/ )
Ας δοκιμάσει ένα άλλο τροφοδοτικό.Έκανε φίλος το τελευταίο update και από τότε δεν επανήλθε το μηχάνημα βγάζει μαύρη οθόνη και αναβοσβήνει το άσπρο λαμπάκι. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει ή τέλος;
Καλησπέρα
Έχω μια lg 55αρα και συνδεδεμένο το mi box με hdmi
Πρόσφατα πήρα την ηχομπαρα lg sl09y με dolby atmos την οποία συνέδεσα στην τιβι με hdmi arc.
Η τιβι σίγουρα δεν υποστηρίζει dolby atmos.
Πρέπει να συνδέσω και την ηχομπαρα με το box για να πάρω atmos?;
Ναι έχει hdmi και hdmi arc η ηχομπαρα.
Στην τηλεόραση να την συνδέσω με οπτική η με hdmi πάλι?
Ερώτηση η εικόνα πως θα μεταφέρθει στην τιβι από το mi box αν συνδέσω το box στην ηχομπαρα???
Τα έφτιαξα όλα όπως ακριβώς μου είπες δούλεψαν όλα σωστά, όμως στο netflix δεν είδα πουθενα dolby atmos ψηλά δίπλα στον τίτλο .Η συνδεσμολογία σου πρέπει να είναι η παρακάτω:
TV ( HDMI ARC/eARC port ) ==HDMI Cable== SoundBar ( HDMI ARC/eARC )
Xiaomi Mi Box S ( HDMI Port ) ==HDMI Cable== SoundBar ( HDMI IN )
Η εικόνα δίνεται από την ηχομπάρα στην TV, βάζεις την TV στο Input που είναι το HDMI ARC που έβαλες από την TV στην ηχομπάρα.
Τώρα που συνέδεσα το box πάνω στην ηχομπαρα δεν μπορώ να δω 4Κ στο netflix, οι ρυθμίσεις εικόνας του box φτάνουν μέχρι 4Κ 30hz.Η συνδεσμολογία σου πρέπει να είναι η παρακάτω:
TV ( HDMI ARC/eARC port ) ==HDMI Cable== SoundBar ( HDMI ARC/eARC )
Xiaomi Mi Box S ( HDMI Port ) ==HDMI Cable== SoundBar ( HDMI IN )
Η εικόνα δίνεται από την ηχομπάρα στην TV, βάζεις την TV στο Input που είναι το HDMI ARC που έβαλες από την TV στην ηχομπάρα.
Τώρα που συνέδεσα το box πάνω στην ηχομπαρα δεν μπορώ να δω 4Κ στο netflix, οι ρυθμίσεις εικόνας του box φτάνουν μέχρι 4Κ 30hz.
Από το app της τηλεόρασης βλέπω κανονικά 4Κ.
Δεν θυμάμαι αν το έκανε αυτό όσο ήταν συνδεδεμένο κατευθείαν πάνω στην τηλεόραση.
Μήπως είναι καμία επιλογή που παραλείπω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.