ναι, εφοσον συνδεσεις και με hdmi το tvbox στην τηλεοραση ή την εξοδο της ηχομπαρας στην τηλεοραση ( αν εχει η ηχομπαρα σου 2 hdmi ).Με αυτόν τον τρόπο θα περνάει και η εικόνα στην τηλεόραση;
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ναι, εφοσον συνδεσεις και με hdmi το tvbox στην τηλεοραση ή την εξοδο της ηχομπαρας στην τηλεοραση ( αν εχει η ηχομπαρα σου 2 hdmi ).Με αυτόν τον τρόπο θα περνάει και η εικόνα στην τηλεόραση;
Αν το κατάλαβαναι, εφοσον συνδεσεις και με hdmi το tvbox στην τηλεοραση ή την εξοδο της ηχομπαρας στην τηλεοραση ( αν εχει η ηχομπαρα σου 2 hdmi ).
Απο ποτε το κουτακι βγαζει Atmos;
Με VLC σεταρισμενο να κανει passthrough και του κουτιου τα digital audio format settings set to auto η ηχομπαρα εγραψε atmos!
Βάλε και βγάλε τις μπαταρίες.mi box s προσφατα αγορασμενο , οταν το ανοιγω δεν ανταποκρινεται το τηλεχειριστηριο κ αφου πατησω ολα τα κουμπια θα πρεπει να βγαλω το βισμα του ρευματος κ μετα απο λιγο μου ζητα να πλησιασω το τηλεκοντρολ για επανασυντονισμο ......καθε φορα που το ανοιγω ομως ....γιατι γινεται αυτο ?
Εμενα μου εκανε μια και μονη επανεκκινηση την ωρα που περιμενε το var για το πεναλτι του Ολυμπιακου - φυσικα εχασα και την εκτελεση! Μαλλον τα μηχανακια φαινε, ζεσταινονται;Σε cosmote tv αρκετές επανεκκινήσεις στη ροη αγώνων.
Προχθες στο κύπελλο μας έσπασε τα νεύρα.
Πρόβλημα του κουτιού ή του δικτύου ;
Nokia;;;;Άλλαξα το xiaomi σε Nokia και βρήκα την υγεία μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nokia;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.