Το κατέβασα χθες.....αφού το παίρνεις από μένα, τι σε αγχώνει!?πάλι εμφανίστηκε η κόκκινη κουκκίδα, ότι υπάρχει διαθέσιμο update... και όταν μπήκα μέσα στο σχετικό μενού, μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο...
Yeah!!! Μόλις μου ήρθε τώρα πρέπει να το σετάρω...Θα ψαχτώ λίγο στο thread αλλά άμα είναι εύκολο μπορεί κάποιος να πει τι διαδικασία ακολουθώ για να το σετάρω;Ρωτάω μήπως έχουν αλλάξει πράγματα από τότε. Αυτήν την στιγμή θα είμαι ενσύρματα (access point) . Τι εφαρμογή κατεβάζω για το κινητό και άμα είναι απαραίτητο. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ωραία! Γενικώς είναι εύκολο το σετάρισμα. Εδώ το κατάφερα στα κινέζικα, αφού είμαι ο πρώτος στην Ελλάδα που είχα αυτόν τον ρούτερΚαλημέρα! Δεν ακολούθησα τελικά τον οδηγό σου.Μου φάνηκε έυκολο το σετάρισμα με τον chrome από το pc.Λοιπόν έχω στο κινητό μου την 2.0.27 και 1.0.10 στο modem από firmware.
Το έχω συνδέσει ενσύρματα και γενικά δεν πείραξα πολλά για αρχή. Έχω internet σε όλες τις συσκευές και είχα και ένα switch 1000άρι οπότε λύθηκε και το θέμα με τις 100άρες θύρες.
Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος να μου πει με τι ταχύτητες πρέπει να κλειδώνει το κινητό; Βλέπω 390mbps στα 5 και 72 στα 2.4ghz. Αυτό που με εκνέυρισε είναι ότι έχω ένα g2 και στην στοκ rom δεν μου βλέπει το 5ghz. Και καθόμουν βραδιάτικα να περνάω άλλη ρομ... Αν είναι δυνατόν το είχα πάρει και για ac.... Αχ ρε lg...
Και εγώ στα κινέζικα το έκαναΩραία! Γενικώς είναι εύκολο το σετάρισμα. Εδώ το κατάφερα στα κινέζικα, αφού είμαι ο πρώτος στην Ελλάδα που είχα αυτόν τον ρούτερ
Καλύτερα βάλε το τελευταίο firmware, έχεις πολύ καλύτερη άποψη για τον ρούτερ. Βέβαια είναι ακόμα στα κινέζικα, αλλά τι να κάνουμε, κάποια στιγμή λογικά θα την δει αλλιώς η Xiaomi. Στα 5G, εμένα το Xiaomi Mi3 συνδέεται στα 433 Mbps. Στα 2.4 εάν θυμάμαι καλά έπιανε στα 74Mbps, αλλά είναι πολύ παλιά και δεν θυμάμαι. Υπόψιν τα 5GHz είναι για χωρίς εμπόδια σύνδεση. Εάν υπάρχει τοίχος ή κάτι άλλο, η ταχύτητα πέφτει. Το max πάντως που έχω δει είναι αυτό.
Θα πρέπει να τα μαζέψω όλα μαζί στο πρώτο Post στο φόρουμ της MIUI..... http://bigota.miwifi.com/xiaoqiang/rom/r1cm/miwifi_r1cm_firmware_047a3_2.1.6.binΚαι εγώ στα κινέζικα το έκαναΝα ναι καλά ο chrome και η μετάφραση του. Τολμηρό σε βρίσκω πάντως
![]()
Το τελυταίο firmware που το βρίσκω; Γιατί αυτό που ανέφερα το 1.0.10 είναι το τελευταίο που βρίσκει μόνο του. Όσο για αυτό με τα εμπόδια που λες ναι το γνωρίζω μην ανησυχείς αλλά thx που το ανέφερες
Θα πρέπει να τα μαζέψω όλα μαζί στο πρώτο Post στο φόρουμ της MIUI..... http://bigota.miwifi.com/xiaoqiang/rom/r1cm/miwifi_r1cm_firmware_047a3_2.1.6.bin
Ενσύρματα είναι συνδεδεμένοι υποθέτω, αφού είναι σε switch. Είναι και οι δύο σε DHCP? έχεις πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις του ρούτερ αναφορικά με το DHCP?Καλημέρα! Τελικά κατάφερα να κατεβάσω στο usb. Όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα. Όλες οι συσκευές τώρα είναι συνδεδεμένες στο switch. Και ενώ το ένα Pc έχει κανονικά Internet έναάλλος δεν έχει. Τι κάνω λάθος;
Να σου πω δεν έχω προσπαθήσει να κάνω port fordwarding στο Xiaomi. Παλιά έκανα, αλλά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον teamviewer, σταμάτησα να ασχολούμαι. Για ποιο πρόγραμμα θέλεις και δεν σου δουλεύει?Καλημέρα. Ναι και εγώ έτσι το κάνω αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει... Τι κάνουμε τώρα;; Να το σεκφτώ για openwrt δηλαδή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.