867 είναι στο AC...
βέβαια τι να το κάνεις, αφού bridged με το υπόλοιπο δίκτυο γίνεται στα 100Mbit
Μπορείτε με ένα απλό switch και φθηνό να πάρετε gigabit πάντως
Σχετικά με τις πόρτες σκέφτηκα το εξής....εσύ συνδέεσαι μέσα διαδικτύου πρώτα στον adfl router και μετά στο xiaomi. Μήπως πρέπει και στα δύο να ορίσεις την ίδια πόρτα για να δουλέψει?Και εγώ μια από τα ίδια. Mήπως κοίταξες καθόλου με τα ports; ή να δοκιμάσω την τύχη μου με το openwrt?
δεν είναι εκεί το θέμα,switch εχω αλλά το 100αρι που έχει το mi ακυρώνει το n και ac που έχει το wifi,πχ συνδέεται με 780Mbps αλλά είναι άχρηστο εκτός και αν όλες οι συσκευές συνδέονται με wifi ac στα 780,το nas που εχω συνδέεται στο gigabit switch αλλά η ταχύτητα περιορίζεται στα 100 αφού το switch με το mi συνδέονται στα 100
Σωστά.... και για κινητό δεν νομίζω να υπάρχει θέμα είτε λόγω κεραίας είτε λόγο nand αλλά για υπόλοιπες συσκευές όπως κανένα android player όντως υπάρχει θέμα...αυτό ειναι το πρόβλημα, έχω 3 gigabit switch με όλα τα pc κλπ πάνω τους, και οι ασύρματες συσκευές μου ακόμα και όταν συνδέονται στα 867 πανω στο xiaomi, αυτό τα κανει bridge στα 100 με το υπόλοιπο gigabit δίκτυο, γιατί η WAN του (και οι lan βέβαια) είναι 100άρες...
για να καταλάβεις πόσο άχρηστο είναι να έχεις γρήγορο wifi και μετά αργό lan/wan, είτε συνδέομαι στα AC-867mbit είτε στα N300, πάντα max πιάνω σε μεταφορά 11.5ΜΒ/sec... το όριο της 100 του lan του δηλαδή. Κι από την στιγμή που το πιάνω το όριο ακόμα και με το Ν300, το AC867 καταλαβαίνεις ότι είναι "άχρηστο"...
άλλα είναι τα καλά του συγκεκριμένου ρούτερ. Οχι το AC867 πάντως...
Και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά. Λοιπόν ξαναλέω πως έχει η κατάσταση μήπως δεν είπα κάτι σωστά.Εγώ έχω το thomson tg585v8 και από εκεί φεύγει καλώδιο για το xiaomi που πάει στην θύρα internet και από την διπλανή θύρα ethernet φεύγει άλλο καλώδιο που πάει στο switch που είναι όλα συνδεδεμένα πάνω με καλώδιο.Στο xiaomi έχω την πρώτη επιλογή. To thomson έχει κανονικά ασύρματο,δηλαδή 3 συνολικά μαζί με το 5ghz του xiaomi. Τα στοιχεία της σύνδεσης μου δεν τα έχω βάλει στο xiaomi. Επίσης στη σελίδα του δεν thomson στο ethernet δεν υπάρχει καμία άλλη συσκευή εκτός από το xiaomi mi router.Σχετικά με τις πόρτες σκέφτηκα το εξής....εσύ συνδέεσαι μέσα διαδικτύου πρώτα στον adfl router και μετά στο xiaomi. Μήπως πρέπει και στα δύο να ορίσεις την ίδια πόρτα για να δουλέψει?
Σωστός2.0.31 για κινητό...
το miband έχει αγγλική?
και (ακόμα πιο άσχετο), η smart scale υπάρχει πουθενά χωρίς τα ~40 μεταφορικά? Π.χ. κάπου Ευρώπη?
Έτοιμη. Πολύ κακογραμμένη όμως ήταν αυτή την φορά και με ζόρισε. Επίσης δεν είδα τίποτα το φοβερό σαν αλλαγή στον κώδικά. Την κατεβάζεις από το φόρουμ της MIUI.2.0.31 για κινητό...
Για την ζυγαριά ευρώπη δεν νομίζω. Το Coolicool την έχει στα 25.99$ !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.