Xiaomi MI Router

με την ζυγαριά έχω κολλήσει, και απλά περιμένω να την βρω σε λογική τιμή (βασικά χωρίς μεταφορικά). και στο coοlicool δοκίμασα, αλλά ασχέτως που λεει free shipping, αν πας και την βάλεις καλάθι λέει ότι αναγκαστικά θα πληρώσεις και μεταφορικά:

Subtotal: $25.99
Expedited(EMS) 7-15 business days delivered after shipping $39.30 (μοναδική επιλογή)
===
Grand Total: $65.29

και θέλω να την πάρω πακέτο με το miband...
Δες gearbest. Μόλις το δοκίμασα και βγαίνει 32.36$ τελική, μόνο η ζυγαριά. Με το miband βγαίνει 49.02$

παρατήρησες καμιά αξιόλογη διαφορά? Επειδή άλλαξε το version λέω... μπας και.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες gearbest. Μόλις το δοκίμασα και βγαίνει 32.36$ τελική, μόνο η ζυγαριά. Με το miband βγαίνει 49.02$

ξέχασα να απαντήσω, ναι είχα δοκιμάσει και εκεί και "εξαφανίζεται" η δυνατότητα αποστολής αν προστεθεί και η smart scale στο order...

παρατήρησες καμιά αξιόλογη διαφορά? Επειδή άλλαξε το version λέω... μπας και.
Στην μετάφραση δεν είχε κάτι το καινούργιο, καμιά 10αριά γραμμές ήταν η διαφορά. Το θέμα είναι τι είναι ενεργοποιημένο. Μπορεί οι εντολές να υπάρχουν, αλλά εάν δεν τις έχουν ενεργοποιήσει, εμείς δεν τις βλέπουμε. Είδα πχ για 2 sec την επιλογή για τον σκληρό δίσκο και χάρηκα. Μπήκα, μου έβγαλε μήνυμα λάθους, βγήκα, χάθηκε.... Μετά όσο και να το έτρεξα το πρόγραμμα, δεν ξαναείδα το μενού. Από αυτό υποθέτω ότι το πρόγραμμα είναι κοινό και για την μεγάλη έκδοση του ρούτερ, που έχει ενσωματωμένο σκληρό. Εντύπωση μου έχει κάνει από τις τελευταίες 2-3 εκδόσεις ότι δουλεύει πολύ καλά το αντικλεπτικό μενού, όπως το έχω ονομάσει. Ελέγχει προσπάθειες απ' έξω να εισβάλουν στο σύστημά μου και αποφασίζει αυτόματα τι θα κάνει με τον εισβολέα. Επειδή το πρόγραμμα το διαχειρίζομαι από το Mi3w, ένα Note 4G που έχω σαν δεύτερο κινητό, οι προσπάθειες που έκανα να μπει στον ρούτερ αναγνωρίστηκαν σαν εισβολή και το είχε αποκλείσει από το ασύρματο δίκτυο μόνο του!!!

Βγήκε νέο firmware που μου άλλαξε τα εικονίδια στην εφαρμογή! Αλλιώς δεν είδα κάτι άλλο, τουλάχιστον μέσα από την εφαρμογή.

μπορεί κάποιος να κοιτάξει στην καρτέλα upnp αν έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες για το thunder5?

Βγήκε νέα έκδοση της εφαρμογής για το κινητό. Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να την έχω έτοιμη.

Μέσα στην ημέρα βγάλανε και δεύτερη έκδοση, 2.1.15. Την έχω έτοιμη για όποιον την θέλει στο φόρουμ της MIUI

Την ετοίμασα την ελληνική έκδοση και την κατεβάζετε κλασικά από το φόρουμ της MIUI. Υπόψιν σήμερα η Xiaomi ανακοίνωσε δύο καινούργιους ρούτερ (ουσιαστικά είναι ένας σε δύο εκδόσεις). Ο νέος ρούτερ χρησιμοποιεί Broadcom 4709C processor και 519MB flash drive. Έχει καλύτερη κεραία από την προηγούμενη έκδοση και με έξτρα 6$, παίρνετε ένα αναμεταδότη που συνδέεται αυτόματα με τον ρούτερ για μεγαλύτερη επέκταση του σήματος. Έρχεται με ενσωματωμένο σκληρό των 1 και 6 ΤΒ, ενώ μπορείτε πάντα να τον διαχειριστείτε εξ αποστάσεως. Η έκδοση των 1ΤΒ θα κοστίζει περίπου $113, ενώ των 6TB 483$. Θα μπορεί να το αγοράσει κάποιος από το mi.com από τις 18 Ιουνίου. Ο ενσωματωμένος σκληρός είναι καλύτερος και πιο γρήγορος από τον προηγούμενο. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ -> Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα της
Η εφαρμογή αυτή θα υποστηρίζει τους ρούτερ αυτούς, όπως μπορεί να υποστηρίξει και τον μεγάλο ρούτερ, που έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Αυτό φαίνεται και από τις δύο φωτό...

Screenshot_2015-06-10-21-20-11.jpgScreenshot_2015-06-10-15-05-22.jpg

Βγήκε νέα έκδοση (2.3.0) της εφαρμογής που υποστηρίζει την λάμπα νυκτός που ανακοίνωσε χθες η Xiaomi. Την κατεβάζετε από το φόρουμ της MIUI

το αγγλικό interface στο ρούτερ, ξεχάστηκε τελείως?

ας βγάλουν κι ένα μοντέλο με gigabit πόρτες (και αγγλικό μενού), και έδινα και τα διπλά χρήματα από αυτό...

το αγγλικό interface στο ρούτερ, ξεχάστηκε τελείως?

ας βγάλουν κι ένα μοντέλο με gigabit πόρτες (και αγγλικό μενού), και έδινα και τα διπλά χρήματα από αυτό...
Εάν είναι να βγάλουν τον ρούτερ στο διεθνές μαγαζί, πρέπει να έχει αγγλικό interface, αλλιώς δεν θα το πάρει κανένας. Οπότε υπομονή να δούμε. Τώρα για τις πόρτες, δεν ξέρω τα νέα μοντέλα τι έχουν, δεν το έχω δει ακόμα κάπου.

τα νέα μοντέλα ειναι πανάκριβα, λόγω δίσκων ενσωματωμένων... Και επίσης όπου κοίταξα για τα χαρακτηριστικά τους, πουθενά δεν έλεγε "gigabit". Αν είχαν, πιστεύω θα το έλεγαν με μεγάλα γράμματα...

εγώ θα το ήθελα εξωτερικά να είναι ίδιο με το δικό μας (σε μέγεθος - σχήμα - χρώμα), με αυτές τις αλλαγές που αναφέρω..

τα νέα μοντέλα ειναι πανάκριβα, λόγω δίσκων ενσωματωμένων... Και επίσης όπου κοίταξα για τα χαρακτηριστικά τους, πουθενά δεν έλεγε "gigabit". Αν είχαν, πιστεύω θα το έλεγαν με μεγάλα γράμματα...

εγώ θα το ήθελα εξωτερικά να είναι ίδιο με το δικό μας (σε μέγεθος - σχήμα - χρώμα), με αυτές τις αλλαγές που αναφέρω..

Η αλήθεια είναι ότι ο νέος ρούτερ δεν μου αρέσει. Πολύ κουμούτσα βρε παιδί μου. Βέβαια θα μου πεις έχει σκληρό μέσα, που θα μπει!? Δεν ξέρω....δεν μου άρεσαν.

μπορεί κάποιος να δοκιμάσει κάτι?πάτε στο kimovil.com επιλέγετε κάποιο μοντέλο και στα δεξιά υπάρχει η λίστα με τα καταστήματα αν πατήσετε πάνω στην τιμή θα έπρεπε να σας πηγαίνει στο site (coolicool,gearbest,antelife.....),σε μένα δεν γίνεται και καταλήγει πάντα με το παρακάτω και γίνεται μόνο με το mi,με το asus δεν εχω πρόβλημα,επίσης ακόμη ένα πρόβλημα που εχω με το kodi πάλι συμβαίνει μόνο με το mi,πολλές φορές με το genesis την ώρα που ξεκινάει ένα βίντεο κολλάει εντελώς το kodi και κάνει restart με το error
ERROR: /storage/.kodi/addons/script.module.requests/lib/requests/packages/urllib3/util/ssl_.py:79: InsecurePlatformWarning: A true SSLContext object is not available. This prevents urllib3 from configuring SSL appropriately and may cause certain SSL connections to fail. For more information, see urllib3.readthedocs.org/en/latest/security.html#insecureplatformwarning.
InsecurePlatformWarning

Απάντηση: Re: Xiaomi MI Router

Εγώ πάντως βλέπω το Kimovil Μια χαρά μέσω του Η/Υ ή του κινητού μου. Μέσω κάποιου tv box το προσπαθείς και δεν μπορείς? Επίσης έχω προσέξει ότι μερικές φορές όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα, το mini router την μπλοκάρει την σελίδα και βγάζει κάποιο μήνυμα στα κινέζικα. Ακόμα, μερικές φορές πατώντας πάνω στο μαγαζί, δεν σε πάει εκεί και για αυτό φταίει το sharesales που έχει βάλει το kimovil, να βγάλει κάτι έξτρα από την κίνηση.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi MI Router

Εγώ πάντως βλέπω το Kimovil Μια χαρά μέσω του Η/Υ ή του κινητού μου. Μέσω κάποιου tv box το προσπαθείς και δεν μπορείς? Επίσης έχω προσέξει ότι μερικές φορές όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα, το mini router την μπλοκάρει την σελίδα και βγάζει κάποιο μήνυμα στα κινέζικα. Ακόμα, μερικές φορές πατώντας πάνω στο μαγαζί, δεν σε πάει εκεί και για αυτό φταίει το sharesales που έχει βάλει το kimovil, να βγάλει κάτι έξτρα από την κίνηση.

απο το laptop και το κινητό,αυτό εννοώ,το κάνει μόνο με το mi,με το asus δουλεύει μια χαρά

Και όμως το πρόβλημα αυτό το έχω αντιμετωπίσει και με άλλα ρούτερ. Ίσως να έτυχε. Σήμερα πάντως με μεταφέρει μια χαρά.....

μόνο στα λινκ του aliexpress και στα ισπανικά καταστήματα δουλεύει,στα κινεζικα δεν δουλεύει