Xiaomi Mi TV-Stick

Ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις τους κωδικούς στο username και στο password του Nova Go... Μη βιάζεστε....

Ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις τους κωδικούς στο username και στο password του Nova Go... Μη βιάζεστε....

Γιατι δεν μπορεις;;;;
Αφου με το που πατας,βγαζει πληκτρολογιο
Ετσι τα εβαλα και στο windvision
Το εχεις δοκιμασει;

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν μπορείς..... θέλει ποντίκι όπως στο mi box S.... κάτι που δεν γίνεται..... Ναι το έχω δοκιμάσει αφού έχω 2 mi Stick.....

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Καλημέρα σας,

Πήρα το Mi TV Stick.
Έστειλα το nova go apk στο stick από το κινητό μέσω της εφαρμογής send to TV, όπου και το εγκατέστησα και και το έτρεξα επιτυχώς.
Ωστόσο έχω δύο θέματα και θα ήθελα την γνώμη σας και τις ιδέες σας.
1) Τo Nova Go όταν ανοίγει εμφανίζεται κάθετα στην τηλεόραση (σαν να μην έχει auto-rotation) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να περιηγηθείς στο μενού. Οταν βεβαια καταφέρνω και επιλέγω ένα κανάλι, στο full screen γυρίζει σε οριζόντια θέαση. Καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?
2) Επίσης όταν περιηγούμε στα Apps δε μου εμφανίζει το Nova Go, ίσως επειδή δεν το κατέβασα από το Google Play? Έχω κάνει αποδοχή εγκατάστασης από τρίτους, έτσι εγκατέστησα το apk, αλλά δεν το βλέπω στα apps. Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας,

Πήρα το Mi TV Stick.
Έστειλα το nova go apk στο stick από το κινητό μέσω της εφαρμογής send to TV, όπου και το εγκατέστησα και και το έτρεξα επιτυχώς.
Ωστόσο έχω δύο θέματα και θα ήθελα την γνώμη σας και τις ιδέες σας.
1) Τo Nova Go όταν ανοίγει εμφανίζεται κάθετα στην τηλεόραση (σαν να μην έχει auto-rotation) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να περιηγηθείς στο μενού. Οταν βεβαια καταφέρνω και επιλέγω ένα κανάλι, στο full screen γυρίζει σε οριζόντια θέαση. Καμία ιδέα πώς να το φτιάξω?
2) Επίσης όταν περιηγούμε στα Apps δε μου εμφανίζει το Nova Go, ίσως επειδή δεν το κατέβασα από το Google Play? Έχω κάνει αποδοχή εγκατάστασης από τρίτους, έτσι εγκατέστησα το apk, αλλά δεν το βλέπω στα apps. Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Auto rotation δεν έχει,οπότε :
Για το 1ο κατεβαζεις ένα Rotate screen orientation apk από εδώ
https://downloadapk.net/Rotate-Screen-Orientation.html
Και βάζεις ρυθμίσεις όπως η φώτο μου
Για το 2ο θέμα,ναι επειδή είναι με τρίτους γι αυτό δεν φαίνεται οπότε από το playstore του stick,το επίσημο κάνεις εγκατάσταση το sideload launcher και θα βρίσκεται εκεί μέσα όταν το επιλέγεις όπως και όλες οι εφαρμογές
0a912b66a41940fcb1e6d74581079ee1.jpg

Auto rotation δεν έχει,οπότε :
Για το 1ο κατεβαζεις ένα Rotate screen orientation apk από εδώ
https://downloadapk.net/Rotate-Screen-Orientation.html
Και βάζεις ρυθμίσεις όπως η φώτο μου
Για το 2ο θέμα,ναι επειδή είναι με τρίτους γι αυτό δεν φαίνεται οπότε από το playstore του stick,το επίσημο κάνεις εγκατάσταση το sideload launcher και θα βρίσκεται εκεί μέσα όταν το επιλέγεις όπως και όλες οι εφαρμογές
0a912b66a41940fcb1e6d74581079ee1.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ για τα tips.
Τα έκανα και τα δύο και όλα οκ!

#mist κωδικούς στο Nova Go πως πληκτρολόγησες; Εμένα δεν με αφήνει... υποτίθεται θέλει ποντίκι....

Για να το βάλω σε μια σχετικά παλιά τηλεόραση για να παίζει 1080 ταινίες από netflix & ertflix κάνει ή καλύτερα να αγοράσω το xiaomi mi box s?

Παιδια πως θα κανουμε να παιζει το ertflix σωστα?
Μιλησα με ερτ και μου ειπαν οτι εχουν ηδη φτιαξει το προβλημα και περιμενουν εγκριση απο την google για να ανεβει το update στο google play.

Μεχρι τοτε ομως μπορουμε να κανουμε τιποτα?

Επισης πως μπορουμε να του εγκαταστησουμε το swiftkey γιατι το google play δεν το εχει.

Και το θελω γιατι το πληκρολογιο που εχει δεν εχει Ελληνικα.

Και πως μπορουμε να στειλουμε αρχεια apk στη συσκευη για να τα κανει εγκατασταση?

Και μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη ενημερωση για ενα και μονο app και οχι για ολα?

Βγήκε η νεότερη έκδοση του ertflix που διορθώνει το πρόβλημα που έχει σε πολλά media players όπως αυτό?

Βγήκε η νεότερη έκδοση του ertflix που διορθώνει το πρόβλημα που έχει σε πολλά media players όπως αυτό?

Όχι ακόμα,οπότε περνάς την προηγούμενη

Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να δούμε. Τι έκδοση έχει κάθε app στο google play για tv;
Και πια έκδοση είναι η προβληματική στο ertflix για media player σαν αυτό.

Ποια έκδοση του Ertflix είναι η προβληματική για τα media player tv ώστε να ξέρουμε αν υπάρξει νεότερη να τη περάσουμε.
Γιατί εγώ ενώ είχα εγκαταστήσει την παλιά έκδοση 1.0 και δούλευε ξαφνικά σήμερα παρόλο που είχα απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις το ertflix app πάλι δεν δουλεύει?????

Δηλαδή στο google play πλέον είναι η 1.7?
Απλά κάνω μια αναβάθμιση και παίζει?

Προτείνετε να έχω ενεργή την αυτόματη ενημέρωση ή όχι και γιατί?

Ενώ λέει στα χαρακτηριστικά του ότι έχει dual band wifi εμένα δεν μου ενφανίζει το 5G του speedport plus.
Μπορεί να δει κάποιος αν εμφανίζει τα 5G δίκτυα;